Şimdi Ara

AUDİ DE RUHSAT BİLGİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audiac6 -- 6 Ağustos 2024; 21:46:5 >

• Bir yerde böyle yorum gördüm hocam,

Size verilen bilgilerde özellikle Motor No bilgisi EGM harfleri ile başlıyorsa iki ihtimal vardır, ya araç kaskolu iken çalınmış ve bulunmuştur (çalıntı-buluntu şeklinde sigortacı kontrolünde çıkması gerekir) ya da aracın motoru herhangi bir sebepten dolayı değişmiştir ve Emniyet Genel Müdürlüğü bu sebeple araca yeni motor no vermiştir. Bu sebeple alacağınız aracın fiyatı piyasasından daha düşük olmalıdır.

Ruhsatta da bazen yanlış araç girebiliyorlar, aracın kilosunu bile yanlış yazabiliyorlar ondan dolayı problem olacağını sanmam ama yanıltmak istemem, bilen birinden öğrenin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 5 Ağustos 2024; 22:28:51 >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, ama yine de motoru değişmiş ise benim için daha iyi sonuçta daha yeni bir motor olmuş oluyor hatta experde bile motor çok iyi çıktı. Fakat anlamadığım bu detayları exper neden söylemiyor bana ben sonradan öğreniyorum onu anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.