Şimdi Ara

Yeni Araç Tavsiyesi Yardım Lütfen ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa sıfır araç almak için araştırma yapıyorum. Çok fazla gezen bir insan değilim ama yüksek yakıt tüketimini de maddi açıdan karşılayamam. bunun için maksimum 40.000 tl civarında araç bakıyorum. Aşağıdaki modeller ilgimi çekiyor. Fakat bazıları dizel deneyimli arkadaşlar araç seçme konusunda yarımcı olursa çok makbule geçer.

Volswogen Jetta 1.6 102 hp Midline 39.600 tl
    Yeni Focus Trend SW 1.6 109PS TDCi 39.750 tl
    Corolla Dizel 1.4 D-4D Comfort 39,750 tl

Bu araçlar arasında hangisi daha uygun olur?? Yorumlarınız için teşekkürler......

• jetta'yı dızel olmadıgı ıcın ve yakıt tuketımının bu motorun dıgerlerıne gore fazla olması ayrıca fıyatınında dızel benzerlerıyle aynı olması nedenıyle dırek elerdım....

focus ve corolla arasında beyenıze gore tercıh yapabılırsınız....

focus sw demıssınız pek tercıh edılen bır modelı degıldır sedan yada hb tercıh sebebıdır bunun nedenı genıs bı arac ıstemenızmı??

aracdan bu yonde beklentılerınız varsa bunlarıda belırtırsenız daha rahat yardımcı olabılırız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

jetta'yı dızel olmadıgı ıcın ve yakıt tuketımının bu motorun dıgerlerıne gore fazla olması ayrıca fıyatınında dızel benzerlerıyle aynı olması nedenıyle dırek elerdım....

focus ve corolla arasında beyenıze gore tercıh yapabılırsınız....

focus sw demıssınız pek tercıh edılen bır modelı degıldır sedan yada hb tercıh sebebıdır bunun nedenı genıs bı arac ıstemenızmı??

aracdan bu yonde beklentılerınız varsa bunlarıda belırtırsenız daha rahat yardımcı olabılırız....

Haklısınız sedan olmasını bende tercih ederim. Araçlar konusunda çok fazla deneyimim yok. Bu benim ilk sıfır aracım olacak. 40.000 tl civarında sedan ve dizel olarak hangi araçları önerirsiniz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun1974 -- 16 Temmuz 2009; 12:57:45 >
  • Corolla öneririm.Hem dizel hemde sessiz ve konforlu.
  • corolla yada astra 1.3 dizel sedan..
  • Corolla da Focus da alan kişiyi pişman etmez.bir test sürüşü yapıp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim.
  • Yakıt konusunda Corolla için bir üyemiz demişki ;

quote:

Yakıt tüketiminde sınıfının en iyisi diyemem ama az yakıyor. e-5,tem köprü yolunda trafik az olan saatlerde 5.3-5.5 arası, yazın klimalı ve trafikli zamanlarda en çok ortalama 6.1'i gördüm

Bende önce test sürüşü yapmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 16 Temmuz 2009; 22:15:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sana japon arabası öneririm. yakıt olarak ekonomiklerdir,konforludurlar ve güvenlidirler.(benim araba alırken dikkat edeceğim önde gelen 3 faktör)
    tek sorun yedek parçaları pahalı olabilir ama kasko yapacaksın zaten.
    ayrıca elektrik-elektronik aksamları çok çok nadir bozulur.
    toyota/nissan/honda/mitsubishi seçim sana kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.