Geçen hafta Bimcell den Yeni Aşmayan 20 Gb tarifesine geçtim. Tarifenin tanıtımında Prime ayrıcalıkların alt kısmında Prime Ek Ayrıcalıklar yazıyor ve altına da Tivibu Go Süper paket, Muud Premium, TT Wifi ve digital depo ayrıcalıklarını eklemiş. Üstüne de kabak gibi " Tüm Tarifelerimize Özel " diye yazmış. Ama gelgelelim geçiş yaptıktan sonra PRIME AYRICALIK yazıp 5555 e mesaj gönderince " bu prime ayrıcalığı tarifesine dahil değilsiniz diyor. Müşteri Hizmetlerini aradım 2 si bunlardan faydalanamazsınız dedi, bir tanesi kesin faydalanmanız gerekiyor diyip kayıt oluşturdu. Bugün de kayda istinaden arıyorlar. Yok efendin müş.hiz. arkadaş yanlış bilgi vermiş, kesin olarak faydalanamıyorsunuz, siz eski tarifeye mi bakıyorsunuz, bizim sistemde yoksa yoktur gibilerinden geveleyip, kestirip atmaya çalışıyorlar . Burada kabak gibi resmi sitesinde tarifenin tanıtımı ayrıcalıkları, nasıl faydalanmam gerektiği yazıyor ama faydalamdırmak istemiyorlar ısrarla. Yeni Aşmayan Prime 20 GB https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/asmayan-20-mevcut![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 15 Mart 2022; 23:10:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Aşmayan Prime 20gb ve Verilmeyen Ayrıcalıklar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
www.turkiye.gov.tr
Şikayet ve Bilgi Edinmehttps://www.turkiye.gov.tr/sikayet-ve-bilgi-edinme-hizmetleri
* Burdan bir yaz bakalım. Resimleri vs. Ekle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazdım üstad. 4 Gün oldu, hiç taktıkları yok gibi. Bir ben mi görüyorum veya bir ben mi öyle anlıyorum anlamadım gitti. Tarifenin resmi tanıtım sayfasında adam çok açık şekilde yazmış Ek Ayrıcalıklar tüm tarifelere özel diye ama biz onu baz almıyoruz, bizim sistemde olanı baz alıyoruz diyorlar. Şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz uygulamalar sadece Prime 60 GB tarifesinde var. Siteye yanlışlıkla eklenmiş olduğu için, siz de ona istinaden aldığınız için kazanılmış haklar gereği size o hizmeti vermek zorundalar. Onun dışında bana geçen Eylül ayında uygulama ayrıcalıklarımız sadece Özgürce Prime 60 GB tarifesine ek olacaktır şeklinde. Zaten kullanmıyordum beni etkilemedi.
Prime 60 GB sayfasında da belirtilmiş.
www.turktelekomprime.com
Özgürce Prime 60 GBhttps://www.turktelekomprime.com/tarifeler/ozgurce-prime-60gb -
Btk ve Şikayetvar a yazdım. Geçiş yaparken tt bayisi bile bu dediğim ek ayrıcalıklar var demişti. Olmayınca müşteri hizmetlerindeki arkadaş garantisini verrbiirim olması lazım, hatta bunun için kayıt oluşturuyorum demişti. Bakalım sonuç ne olacak.
Bu çakal çukallarla kimse uğraşamaz.
Yorgun domuz olsan bile nafile.
Kapitalizm yemiş bunlarin hepsini😡
Sallamıyorlar bile hiç zaten. Diyorum ki sizin kendi müşteri hizmetleri temsilcisi garantisini verdi bu özellikler kesin mevcut diye, ses kaydını dinleyin diye. Oralı bile olmuyorlar ya, nereye başvurursan vur bir şey olmayacağını bildikleri için hiç çözelim inceleyelim bile demiyorlar. Haklılar aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda bir yere üye olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- telefonla konuşurken whatsapp araması gelirse ne olur
- hat devir ücreti
- internet.04 nedir
- vodafone mobil imza
- gizli numaradan arama
- özel numara bulma
- turkcell abone sayısı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X