Bildirim
yeni astra 1,3 dizel ne kadar yakıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba,
Ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum
yeni kasa 2012 Astra 1.3 CDTI dizel, istanbulda kullanıyorum ekonomik kullanırsam şehir içi 6-7.5 L /100km arası bir ortalama olabiliyor ama genelde baktığım 8 fln :)
trafiksiz şehir dışı kullanımda 4.5 - 5 gibi olabiliyor.
Araç henüz 8000 km de bu arada. -
şehir icinde 7.5-8 lt. arası yakıyor, sehir dışı denemedim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım biraz kullanımına bağlı esasen diyebilirim
Eski kasa 1.3 dizel kullanıcısıydım , 5.5 ortalama ile 190.000 kmde kullanıyordum , nitekim pedere verdiğimde 7 ortalama ile geri geliyordu araç.
Nisan ayında takasla , yeni kasa 1.3 dize e döndüm , araç henuz 7000 km , bn kullanırken trafik durumuna göre şehir içi 5,5 ile 6,3 arası değişiyor , uzun yolda 4.5 gördm. Fakat nitekim pedere antalya ya giderken aracı teslim ettik , şehir dışı 7.0 ortalama ile geldi.
Özetle sakin bir kullanımla 6 ltyi ve daha aşağısını rahatlıkla görebileceğini düşünüyorm , agresif kullanımda 7ye kadar gidebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X