Şimdi Ara

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bir yere astra sedanla birde civicle gidin bakalım hangisi daha çok dikkat ve ilgi çekiyor
    civic in muhteşem tasarımını çoğu kişi beğeniyor
  • Civic tasarım olarak gerçekten şu an piyasada ki aile araşları içinde tartışmasız çok çok iyi.
    Tüp takmaya çalışan arkadaşlar uğraşmayıp Hybrid alsalardı keşke. Tüpten de az yakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkercom

Civic tasarım olarak gerçekten şu an piyasada ki aile araşları içinde tartışmasız çok çok iyi.
    Tüp takmaya çalışan arkadaşlar uğraşmayıp Hybrid alsalardı keşke. Tüpten de az yakıyor.

Bende buna fazlasıyla katılıyorum.Tüp bana göre Özellikle yeni kasa civiclerin sportif ruhuna aykırı geliyor

Type S'e tüp takan yoktur inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

quote:

Orjinalden alıntı: ilkercom

Civic tasarım olarak gerçekten şu an piyasada ki aile araşları içinde tartışmasız çok çok iyi.

Bende buna fazlasıyla katılıyorum.Tüp bana göre Özellikle yeni kasa civiclerin sportif ruhuna aykırı geliyor

Type S'e tüp takan yoktur inşallah.

Hybrid'e tüp takarız biz de

• Walla türkiyede 8 tane tüplü ferrari var en az. Porsche cayanne den tutun land rovere hepsinin tüplüsü var.
    Ama bence honda gibi bir aracın ruhu bozulmamalı. Benimde benzinden çok canım yandı ama kıyamıyorum tüp takmaya.
  • performans olarak civic denmiş de. geçen ay çıkan auto motor&sport dergisinde tam da bu iki aracın karşılaştırmalı testi vardı. merak eden alıp okuyabilir. bu iki araç performans olarak tamamen aynı.
    iki araçta da 1.6 lt motor ve otomaik şanzımanlı.

0-80 km opel için 7.6 sn, honda için 8.0 sn
    0-100 km opel için 11.7 sn, honda için 11.4 sn

görüldüğü üzere durum bu. merak edenler geçen ayın sayısını bulabilirse ayrıntılı bilgi edinebilir.
  • astranın hb olanı guzel.Sedanın arka bolumu cok kotu.

Civic
  • quote:

Orjinalden alıntı: brutalsk

performans olarak civic denmiş de. geçen ay çıkan auto motor&sport dergisinde tam da bu iki aracın karşılaştırmalı testi vardı. merak eden alıp okuyabilir. bu iki araç performans olarak tamamen aynı.
    iki araçta da 1.6 lt motor ve otomaik şanzımanlı.

0-80 km opel için 7.6 sn, honda için 8.0 sn
    0-100 km opel için 11.7 sn, honda için 11.4 sn

görüldüğü üzere durum bu. merak edenler geçen ayın sayısını bulabilirse ayrıntılı bilgi edinebilir.

yazdığın 0-100 verileri otomatik vites için mi??manuel vitesin 0-100 11.4 olması nerdeyse imkansız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 25 Ocak 2008; 16:32:28 >
  • ben her koşulda civic derim tasarım olsun motor olsun dayanıklılık olsun ve hiçbizaman opel önermem çünkü sorunlu bi marka yakıt olarak olsun performans olarak olsun ve konfor acısından daha iyidir tasarıma gelince astra civic e göre cok sıradan dahada önemlisi civic güncel yeni bi kasa astra yeni değil bu sebeplerden dolayı civic derim
  • Benzinli araçların ekonomik olması imkansız gibi birşey. 3,10 ytl benzinle nereye kadar ekonomi. Ama 1,6 benzinli arabaların içinde 2002 - 2006 arası üretilen v-tec ler çok çok ekonomiktir.
    Performans olarak da derginin testine değil kendi testinize güvenin. Yani bir test sürüşü yapmadan ne 2, el nede 0 km almayın.
  • astra hb ne kadar çok sevsemde;sedanda civic diyorum bir civic sahibi olarak...
  • mantık evliliği=astra

aşk evliligi =civic
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

mantık evliliği=astra

aşk evliligi =civic

• Euro N cap'ı önemsiyor hatta hazırlanıp 2.kez tekrar teste girip ilk aldığı puandan da daha kötü bir puan alan bir arabam olmasın diyorsanız civic;baştan eleniyor.. Ama benim için yıldız mıldız önemli değil diyorsanız kıyaslama yapılabilir...

performans: civic(0-100 civic.10,3/12,5 sn-astra:11,7/12,7) manuel/otomatik
    motor teknolojisi: civic
    otomatik şanzuman: civic
    güvenlik: astra
    yol tutuş: astra
    kaporta sağlamlığı,dayanıklılık :astra
    iç mekan malzeme kalitesi : astra
    iç göstergeler : civic
    bagaj : astra(astra:490 lt,civic:389 lt...ayıptır yahu...civic sedanın bagajı 389lt peugeot 308hb aracın bagajı:430 lt. bu yüzden özellikle bagaj diye bir bölüm koymak istedim...
    dış mekan tasarım: subjektif..Ama ne astra ne de civic kötü bir tasarıma sahip ve de eleştirilmeyi pek haketmiyorlar...

en başta yazdığım nedenlerden dolayı civici elerdim...

tercih elbette sizin...

selametle

• kıyaslarken Astranın bagajının cok az daha büyük olması çokta önemli değil,önemli olan hususlar performans,performansına göre tüketimi,yol tutuş yada konfor,kalite özellikleri.
    sonuç olarak iç karosel görsel olarak Civic cok daha güzeldir kaliteye birsey diyememki kimsenin demesi dogru olmazda,tasarımdan basedersek ne kadar görecelide olsa astranın cok küt bir tasarıma sahip oldugu apacık gerçektir,performans Civic manuelde baya fark varken otomatik sanzımanlarında fazla bir fark olmamakta,tüketim olarakta civic daha iyi performans sunarken dahada iyi yakıt tüketimi vardır,astra yol tutuş olarak daha iyidir,Civicin yol tutuşu eleştiri söz konusudr,güvenlik olarakta civic iki kere girip 4 yıldız almıştır ama cocuk güvenliği olarak daha iyidir
    Tercihim Civic olurdu yani Aşkı tercih ederdim
  • civic derdim ama arkadaşımın arabası doluda haşat olana kadar...adam gibi kaporta yapsınlar önce acayip fiyatlar çekiyolar arabalarına ama..........astra da çok sorunlu diye duydum.(elektronik aksam ve servis ilgisizliği)..ben ikisindende uzak duruyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

Euro N cap'ı önemsiyor hatta hazırlanıp 2.kez tekrar teste girip ilk aldığı puandan da daha kötü bir puan alan bir arabam olmasın diyorsanız civic;baştan eleniyor.. Ama benim için yıldız mıldız önemli değil diyorsanız kıyaslama yapılabilir...

performans: civic(0-100 civic.10,3/12,5 sn-astra:11,7/12,7) manuel/otomatik
    motor teknolojisi: civic
    otomatik şanzuman: civic
    güvenlik: astra
    yol tutuş: astra
    kaporta sağlamlığı,dayanıklılık :astra
    iç mekan malzeme kalitesi : astra
    iç göstergeler : civic
    bagaj : astra(astra:490 lt,civic:389 lt...ayıptır yahu...civic sedanın bagajı 389lt peugeot 308hb aracın bagajı:430 lt. bu yüzden özellikle bagaj diye bir bölüm koymak istedim...
    dış mekan tasarım: subjektif..Ama ne astra ne de civic kötü bir tasarıma sahip ve de eleştirilmeyi pek haketmiyorlar...

en başta yazdığım nedenlerden dolayı civici elerdim...

tercih elbette sizin...

selametle

şu anda 2008 cıvıc elagance sahibiyiz.ailemiz 5 kişi ve geçen bayramda 2 şehire yolculuk yaptık ve bagaj yeterli geldi.sorun çekmedik çünkü biz arabayı yük taşımak için almadık.bu arada kim gördüyse arabayı çok beğeniyor.euro ncapten 4 yıldız alması sorun taşımıyor çünkü sonuça aşırı derecede kötü bir sonuç değil.(bmw 5 serisi de 4 yıldız)
    opelin garanti süresinden neden bahsetmediniz? hondanın garanti süresi 6 yıl

• opel garantiden neden bahsetsinki şikayetvar.com a gir bak yazık adamların sorunları okuyunca bence cok mantıklı bi seçim değil bence en önemli şeylerden biri dayanıklılık ama tercih sebepleri önemli tabiki
  • astra sedana göre civic çok daha hoş bi tasarıma sahip ve 125 lik motor benzinliler kategorisinde harika bana göre
  • civic astraya göre tasarım olarak çok daha hoş ve 125 lik motoru da benzinliler içinde harika bi konumda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.