Şimdi Ara

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hic bence düsünmenize bile gerek yok yani tabiki civic (herkes hondayı bilir anlatmamıza gerek yok herhalde) (herkes opelide bilir ama bi sorun arabası olarak)
  • CİvİC
  • Benim opeli olan cok arkadasım var hergün servisteler bu yüzden dedim yani!!!
    CiviC forever
  • aslında bu işi ankete dökseniz daha hoş olurmuş. çünkü ikisi de çok birbirine yakın arabalar. ben de çoğunluk gibi civic diyorum.
  • bence astra sedan.
    bunu bişeylere dayandırarak söylemiyorum.sadece daha güzel görünüyor.
  • gidip iki aracıda kullanırsanız bunların kıyaslanamayacağını anlarsınız
  • birisinin heryerinden sesler gelen bir araba diğerininde arızaları bitmeyen bir araba. kararını ver ses mi arızamı hangs?
  • BENCE HONDA CIvIc şekil+performans+konfor....Takdir sana kalmış
  • Civic sedan euroncaptan 4 yıldız aldı ark.lar unuttunuz heralde!Kesinlikle astra diorum.güvenlik yol tutuş ve kalitede astra önde.Bazı ark.lar astra yüzünde servisten çıkamıolar fln demiş.Bizde de 98 model ilk çıkanlardan astra g var ve 230 bin km de şuana kadar bakımından başka pek fazla gitmedi servise nedense!!
  • Opel düşmanlığı yapmayın.Bilip bilmeden konuşan çok
  •  YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ?

astra sedan kadar gösterişli olmasada idare ediyoz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Opel düşmanlığı yapmayın.Bilip bilmeden konuşan çok

sizi sayıyla mı veriyorlar
  • KENDİ ARABAMIZ DİYE SÖYLEMİYORUM
    BENCE CİVİC
  • civic in yol ve rüzgar sesini çok aldığını söylüyorlar hakikaten doğrumu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

civic in yol ve rüzgar sesini çok aldığını söylüyorlar hakikaten doğrumu arkadaşlar?

150km/h den sonra rüzgar sesini duyabiliyorsun...yol sesi olmazsa olmazlardan zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ?

astra sedan kadar gösterişli olmasada idare ediyoz...

angel eyes + xenon farlar çok güzel gitmiş...
    huso senin araban mı?
  • ciciv sedan harika bir dizayn
  • quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

angel eyes + xenon farlar çok güzel gitmiş...
    huso senin araban mı?

evet benim...
  • http://www.fordclubtr.com/forum/lofiversion/index.php?t158260.html

Bende civic almaya karar verdim ama 98-2000 model gibi.

İki aracında iç ve dış resimlerini detaylı olarak inceledim.
    Tüm yazılanlarıda okudum ve diyorumki o kadar param olsaydı bu honda ile astra arasında değil jetta arasında düşünürdüm yani direk hondayı alırdım.
  • tabiki astra sedan herşeyden önce oturaklı ağır bi araba sınıfında yer etmiş bi araba tasarımındaki çizgiler birbirini tamamlıyor görüntüsünü tek kötü kılan etmen yerden yuksek olması oda turkiye yol şartları için normal bu karşılaştırmada civic in tek ustunluğu motor bakımından olur başkada bir ustunluğu olamaz yanlış anlaşılmasın marka fanatizmi yapmıyorum misal Honda accord mukemmel bir tasarıma sahip super bir araba civic ide tasarlarken accord a benzetmeye çalışmışlar ama becerememişler bunları bir yana attım civic te orjinal mercekli far bile yok bi arkadaşta hondanın 6 yıl garantisinden bahsetmiş ama 150.000 km ile sınırlı olduğundan bahsetmemiş dikkat ederseniz opeldeki garanti 2 yıl ama sınırsız km vede ek garanti suresiyle uzatabiliyorsunuz bu sureyi opeldeki sorunların çokluğuna gelirseniz ki bu normal astra ve corsa sınıfındaki en çok satan araçlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.