Şimdi Ara

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeyiyle civic diyorum üstelik yeni tasarımı daha hoş
  • yeni civic tasarım olarak astra gtc ile karşılaştırılmalı bence...(civici görünce gtc den vazgeçtimde...)
  • bu saydığın kriterlerin çoğunda astra önde

özellikle benzini araç düşünürsen kesinlikle astra derim çünkü bu sınıfta bundan ekonomiği yok.malzeme kalitesi ve görünüşü civic e göre çok daha güzel.ids pluslı alırsan güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsin (esp+ vs...) civic i tek performans vasıtasıyla seçebilirsin ama çok yaktıktan sonra o performansı vermesi normal zaten.

kısaca astra
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

yeni civic tasarım olarak astra gtc ile karşılaştırılmalı bence...(civici görünce gtc den vazgeçtimde...)

huso;tasarım zevk meselesi eywallah saygı duyarım ama civic sedan ile gtc'i kıyaslayıp gtc'in tasarımı kötü olmuş dersen bence körü körüne marka fanatizmi yapmış olursun..

Bu da astra gtc;ben bu tasarımla anca ve anca type-r'ı kıyaslarım sedan civic de ne oluyor,kim oluyor????

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 27 Ocak 2008; 0:27:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

Euro N cap'ı önemsiyor hatta hazırlanıp 2.kez tekrar teste girip ilk aldığı puandan da daha kötü bir puan alan bir arabam olmasın diyorsanız civic;baştan eleniyor.. Ama benim için yıldız mıldız önemli değil diyorsanız kıyaslama yapılabilir...

performans: civic(0-100 civic.10,3/12,5 sn-astra:11,7/12,7) manuel/otomatik
    motor teknolojisi: civic
    otomatik şanzuman: civic
    güvenlik: astra
    yol tutuş: astra
    kaporta sağlamlığı,dayanıklılık :astra
    iç mekan malzeme kalitesi : astra
    iç göstergeler : civic
    bagaj : astra(astra:490 lt,civic:389 lt...ayıptır yahu...civic sedanın bagajı 389lt peugeot 308hb aracın bagajı:430 lt. bu yüzden özellikle bagaj diye bir bölüm koymak istedim...
    dış mekan tasarım: subjektif..Ama ne astra ne de civic kötü bir tasarıma sahip ve de eleştirilmeyi pek haketmiyorlar...

en başta yazdığım nedenlerden dolayı civici elerdim...

tercih elbette sizin...

selametle

şu anda 2008 cıvıc elagance sahibiyiz.ailemiz 5 kişi ve geçen bayramda 2 şehire yolculuk yaptık ve bagaj yeterli geldi.sorun çekmedik çünkü biz arabayı yük taşımak için almadık.bu arada kim gördüyse arabayı çok beğeniyor.euro ncapten 4 yıldız alması sorun taşımıyor çünkü sonuça aşırı derecede kötü bir sonuç değil.(bmw 5 serisi de 4 yıldız)
    opelin garanti süresinden neden bahsetmediniz? hondanın garanti süresi 6 yıl

onuda ekleyelim:
    mekanik garanti süresi: astra:2 yıl,civic:6 yıl

• HONDA CIVIC
  • quote:

quote:

yeni civic tasarım olarak astra gtc ile karşılaştırılmalı bence...(civici görünce gtc den vazgeçtimde...)

huso;tasarım zevk meselesi eywallah saygı duyarım ama civic sedan ile gtc'i kıyaslayıp gtc'in tasarımı kötü olmuş dersen bence körü körüne marka fanatizmi yapmış olursun..

Bu da astra gtc;ben bu tasarımla anca ve anca type-r'ı kıyaslarım sedan civic de ne oluyor,kim oluyor????

dostum ben civici almadan önce zaten astra gtc 1.6 110hp almayı planlıyordum fakat tek kapı olması bakımından vazgeçmek durumunda kaldım ayrıca civicin tasarımı gtc ninkinde iyi demiyorum sen beni yanlış anlamışsın...

ayrıca civic sedan neymiş mi??

aaabuymuş demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 27 Ocak 2008; 18:31:22 >

• civic
  • huso bizim burda o kadar civic sedan gördüm ama hiçbiri fotoğraflardaki gibi değil...galiba ben yanlış biliyormuşum civicleri....

edit:çok iyi modifiye etmişler huso civic'i....

selametle
  • şimdi 2 arabada kalite herzaman sözsahibiler. ama 2 sini yanyana koyunca cıvıc çok fazla duruyor dizel olunca astra tabiki
  • civic tabiki
  • Honda civic elegance kullanıcısı olarak araba gayet iç olarak rahat motor da ses vermiyor. Çok bağırtmazsanız motoru. Araç ile yaklaşık 6.350 km yaptım. 15 Ekim den beri 2008 sürüm benim ki. Aracın park yaparken Allah a emanet oluyorsunuz. Çünkü arka tarafta park sensörleri var. Ön tarafta ise öyle birşey yok ben de ön de artık. Hislerinizle hareket ediyorsunuz. Aracın hızlanmasına bayılıyorum. Bana arabayı ilk alışımda ön tarafta kaput üstü bi motor yeri olsa idi. Dış rzgarı sağlayan bir mustang derdim. Her zaman da mustang olarak görüyorum kendi arabamı. Ama dijital olduğu için hızın ne kadar olduğunu bilmemek de güzel test ettim. Hızım sadece 223 km/hz da idi o kadar daha fazla yapmadım. O da zaten yokuş aşağı giderken bu arada otm. ile yaptım. Ama yokuş yukarısı giderken bu sefer araç 170 km ye kadar geliyor. Arabanın arka tarafı geniş. Ön tarafı da geniş ama uzun boylular için. Ben bu tabirdeyim sorun teşkil ediyor. Eyer ön bölümde bir çarpışma meydana gelse ceyhun da dediği gibi kesinlikle insan bedeni biribirinden ayrılır durumuna gelir. Aracın en beğendiğim tarafı ise arkası ama arka tarafına xerox farlardı yanılmıyorsam. huso2000 nin arabasının farları süper ön de olm ben de para olsa ben de yaptırcam ama yok. Bu arada olm aracın önüne rötüş lazım. Hemen 2km yakınımızda honda bayisi var. Ama adamlar küük bir yeri boyamak için yarım saat bekletiyolar. Benden kırık not aldılar. Küçük işler için takviye bir birlik oluşturulsun. Aracın hızlanması iyi özellikle otm. sistemdeki manuel vites seçeneği ile çok iii hızlanıyor. Onu denemedim son sürat olarak çünkü kimseyi göremedim. Astra diyorsunuz. Benim kız arkadaşım olan bi arkadaşım var onda Astra var araca hayran oldum. Güzel hızlanma olayında ise turbo ivmesi vardı onunkinde ben arka alanı dar buldum civic den bence bi astra ile civic çok farklı araçlar diğer hız için civic ise daha çok ailevi arabası ile gündemde olmalı. İstersek bi muratı bile hızcanavarına çevirebilirsiniz. Motor sapıtır o ayrı mesele.

• quote:

huso bizim burda o kadar civic sedan gördüm ama hiçbiri fotoğraflardaki gibi değil...galiba ben yanlış biliyormuşum civicleri....

selametle

o resimdeki sedan modifiyeli değil dostum onun adı type-r...
  • quote:

quote:

huso bizim burda o kadar civic sedan gördüm ama hiçbiri fotoğraflardaki gibi değil...galiba ben yanlış biliyormuşum civicleri....

selametle

o resimdeki sedan modifiyeli değil dostum onun adı type-r...

• astra sedan daha bi güzel bence
  • bence honda civic daha bi güzel...
  • Civic
  • Astra Sedan
  • bu gidiş beraberliğe dogru gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

bu gidiş beraberliğe dogru gibi..

hızlı olan kazansın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.