Şimdi Ara

YENİ ASTRA SEDAN MI? HONDA CİVİC Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni astra sedan (enjoy, benzinli) ve honda civic sedan karşlaştırması.

güvenlik , yol tutuş, sesizlik, yakıt, konfor ve fiyat açısından karılaştırması rica olunur.

araçları kullananların fikirleri ve yeni alanların aldığı fiyat ve özellikler rica olunur

• sanıyorum yazdığınız bütün kriterlerde astra sedan üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle31

yeni astra sedan (enjoy, benzinli) ve honda civic sedan karşlaştırması.

güvenlik , yol tutuş, sesizlik, yakıt, konfor ve fiyat açısından karılaştırması rica olunur.

araçları kullananların fikirleri ve yeni alanların aldığı fiyat ve özellikler rica olunur

güvenlik}astra , yol tutuş}astra , sessizliği motor performnsı olarak deiştirirsek} civic , yakıt}astra , konfor}yumuşak süspansiyondan dolayı civic , fiyat}astra=civic bi tanede bnden görünüş}tabikide civic

• quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

güvenlik}astra , yol tutuş}astra , sessizliği motor performnsı olarak deiştirirsek} civic , yakıt}astra , konfor}yumuşak süspansiyondan dolayı civic , fiyat}astra=civic bi tanede bnden görünüş}tabikide civic
    benim tercihim civic olurdu, ikiside kaliteli araba ama dizayn ve şekil olarak civic süper

• quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

bi japon arabasını tercih edeceğime kesinlikle alman arabasını tercih ederim.Tartışmasız Astra

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

bi japon arabasını tercih edeceğime kesinlikle alman arabasını tercih ederim.Tartışmasız Astra

Alıntıları Göster
    astra demek istiyorum ama o arka tasarım rezalet be abi civic de demek istemiyorum bu yüzden jetta

saka bi yana bu 2sinden kesinlikle astra

• quote:

Orijinalden alıntı: anti-mage

astra demek istiyorum ama o arka tasarım rezalet be abi civic de demek istemiyorum bu yüzden jetta

saka bi yana bu 2sinden kesinlikle astra

Alıntıları Göster
    2 side kaliteli civic astradan biraz daha fazla yol sesi alır.kakar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

2 side kaliteli civic astradan biraz daha fazla yol sesi alır.kakar senin

Alıntıları Göster
    sedan olduğu için civic derim hb olsa astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

sedan olduğu için civic derim hb olsa astra

Alıntıları Göster
    Astra'nın arka tasarım felaket. Klasik Avrupa tarzı ön taraflar aynı arkalar curcuna. Fakat işçilik olarak Alman araçları bariz şekilde üstün. Tabi Astra gibi bir Opel modelinde bu üstünlük çok bariz değil ama iyidir. Yakıt konusunda Civic birçok araçtan üstün diye biliyorum. Benzinli motorlarda Honda modelleri ekonomiktir her zaman. Ama bu 2 aracın yakıt karşılaştırması hakkında bir fikrim yok. Dizayn, estetik, motor performansı olarak Civic bir gömlek fazla kaçar Astra'ya. Sadece Astra'ya değil birçok araca bariz üstünlüğü vardır bu konularda. Her zaman Civic derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Astra'nın arka tasarım felaket. Klasik Avrupa tarzı ön taraflar aynı arkalar curcuna. Fakat işçilik olarak Alman araçları bariz şekilde üstün. Tabi Astra gibi bir Opel modelinde bu üstünlük çok bariz değil ama iyidir. Yakıt konusunda Civic birçok araçtan üstün diye biliyorum. Benzinli motorlarda Honda modelleri ekonomiktir her zaman. Ama bu 2 aracın yakıt karşılaştırması hakkında bir fikrim yok. Dizayn, estetik, motor performansı olarak Civic bir gömlek fazla kaçar Astra'ya. Sadece Astra'ya değil birçok araca bariz üstünlüğü vardır bu konularda. Her zaman Civic derim.

Alıntıları Göster
    Yol tutuş,güvenlik,malzeme kalitesi,işçilik ve yakıt tasarrufu astra.

Konfor,tasarım,sorunsuzluk civic.

• quote:

Orijinalden alıntı: Little F.K

Alıntıları Göster
    İkiside kaliteli araçtır fakat ben tercihimi Civic'den yana kullanırdım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam seçme sebeplerini de yazsak
    quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

gibi

• quote:

Güvenlik: Astra

Yol tutuş: Astra sedan test etmedim

Sessizlik: Astra

Konfor:Civic

Yakıt:Civic

Dayanıklılık:Civic

Fiyat:Civic

Garanti:Civic

Motor hızlanma vs vs:Civic

Malzeme kalitesi:Astra

Tasarım:Civic(özellikle iç tasarım)

civic alırdım uzun lafın kısası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Güvenlik: Astra

Yol tutuş: Astra sedan test etmedim

Sessizlik: Astra

Konfor:Civic

Yakıt:Civic

Dayanıklılık:Civic

Fiyat:Civic

Garanti:Civic

Motor hızlanma vs vs:Civic

Malzeme kalitesi:Astra

Tasarım:Civic(özellikle iç tasarım)

civic alırdım uzun lafın kısası
    Civic kullanan arkadaşlar varsa yakıtlarını yazarlarsa seviniriz.

Yanılmıyorsam bir çok arkadaş civicten şikayetçi yakıt konusunda.Astranın daha tutumlu olduğunu duymuştum ama yanlış bilgi vermekte istemiyorum.

Fakat civic daha performanslı ve otomatik vitesi astranın easytronic i gibi rahatsız değil.

• quote:

Yanılmıyorsam bir çok arkadaş civicten şikayetçi yakıt konusunda.Astranın daha tutumlu olduğunu duymuştum ama yanlış bilgi vermekte istemiyorum.

Fakat civic daha performanslı ve otomatik vitesi astranın easytronic i gibi rahatsız değil.

Alıntıları Göster
    civic elegance düz vites şehir içi: 7.9l, şehir dışı 5.6l .. en son trip a(şehir içi 300km boyunca) ve tripb(şehirdışı 200km boyunca) sonuçlarım..istanbul içi fakat her gün değil sadece haftasonları kullanılıyor..
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 25 Ocak 2008; 0:03:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

civic elegance düz vites şehir içi: 7.9l, şehir dışı 5.6l .. en son trip a(şehir içi 300km boyunca) ve tripb(şehirdışı 200km boyunca) sonuçlarım..istanbul içi fakat her gün değil sadece haftasonları kullanılıyor..
    quote:

Alıntıları Göster
    Dayanıklılık : Civic 2 kat iyi
    Sorunsuzluk : Civic 5 kat iyi
    Komfor : Civic
    Performans : Civic
    Motor Sesi : Civic ( çok sessiz ama bazen içeri çok tatlı motor sesi veriyor)
    Yol ve rüzgar sesi : Astra (civic içeri ses alıyor)
    Güvenlik : Şase olarak Astra belki ama ABS ve VSC nin sorunsuzluğu ile civic.
    Yakıt ekonomisi : Civic (özellikle hybrid)
    Karizma ve dizayn : Civic Özellikle Aerodeck.

6 yıl garanti ve 10 yıl zaten ben veriyorum. (550 bin km de olan bir sürü civic var km si sıfırlanıp sıfırlanıp satılıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkercom

Dayanıklılık : Civic 2 kat iyi
    Sorunsuzluk : Civic 5 kat iyi
    Komfor : Civic
    Performans : Civic
    Motor Sesi : Civic ( çok sessiz ama bazen içeri çok tatlı motor sesi veriyor)
    Yol ve rüzgar sesi : Astra (civic içeri ses alıyor)
    Güvenlik : Şase olarak Astra belki ama ABS ve VSC nin sorunsuzluğu ile civic.
    Yakıt ekonomisi : Civic (özellikle hybrid)
    Karizma ve dizayn : Civic Özellikle Aerodeck.

6 yıl garanti ve 10 yıl zaten ben veriyorum. (550 bin km de olan bir sürü civic var km si sıfırlanıp sıfırlanıp satılıyor)

Alıntıları Göster
    Hoda Civic'i kimisi Passat ile kıyaslar, burada da Astra ile karşılaştırılmış.

Astra ile Passat karşılaştırılamayacağına göre bu ne çelişki yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Hoda Civic'i kimisi Passat ile kıyaslar, burada da Astra ile karşılaştırılmış.

Astra ile Passat karşılaştırılamayacağına göre bu ne çelişki yahu?

Alıntıları Göster
    bende civic diyorum az yakar hemde görüntüsü de harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

quote:

Teşekkür ederim değerler için.Bazı arkadaşlar yeni kasa civiclere tüp takmak istiyorlardı o yüzden sordum.Bana kalırsa bu değerlerle pek tüpe gerek yok.

İlkercom,

Bi yerde seninle ayrılacağız,dayanıklılık konusunda ve güvenlik konusunda.

Astra civic kadar narin bi araba değil.Civicin motoru daha uzun ömürlü buna lafım yok ama kasa olarak astra tok bi arabadır.

2.si güvenlik,en basitinden civic euroncap ten 4 yıldızlı,astra 5 yıldızlıdır.Astra'nın yol tutuşu,stabilitesi sınıfında focusla beraber referans arabadır ki esp li modeli katmıyorum buna.

Onun haricinde söylediklerinize katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 25 Ocak 2008; 11:38:46 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

quote:

Teşekkür ederim değerler için.Bazı arkadaşlar yeni kasa civiclere tüp takmak istiyorlardı o yüzden sordum.Bana kalırsa bu değerlerle pek tüpe gerek yok.

İlkercom,

Bi yerde seninle ayrılacağız,dayanıklılık konusunda ve güvenlik konusunda.

Astra civic kadar narin bi araba değil.Civicin motoru daha uzun ömürlü buna lafım yok ama kasa olarak astra tok bi arabadır.

2.si güvenlik,en basitinden civic euroncap ten 4 yıldızlı,astra 5 yıldızlıdır.Astra'nın yol tutuşu,stabilitesi sınıfında focusla beraber referans arabadır ki esp li modeli katmıyorum buna.

Onun haricinde söylediklerinize katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Evet astra tabir yerindeyse tank gibi. Onba zaten dedğim birşey yok. Benim bahsettiğim pasif güvenlik. Bazı kaygan zeminlerde Civic teki ABS astradan daha sorunsuz çalışıyor. ( hiç bir hız ve yüzeyde kilitlemiyor.
    Ama dediğiniz gibi özellikle focus yol tutuşta çok çok iyi astra da ondan sonra gelen araçlardan. Civic serilerinin tamamında ise ön yaylar aşırı yumuşak ve araç önden kayma eğiliminde.

Sonuç olarak Civic karekteristik bir japon.
    Uzun yolda kafa ütülenmemesi için astra daha doğru tercih olur.

Ama ben civic alıp yayları değişip izalasyon yapmayı tercih ederim. (düşüncem de bu elimdeki 2000 civic için)(hepsi aynı bunların)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.