Şimdi Ara

yeni astra sedan,s40,insignia?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 55-60 bin arasında araç bakıyorum.Dizel olması şart.
    Bu inş 2. sıfır aracım olacak ilkinde sunroof taktıramadım ama bu araçta muhakkak taktıracağım :)
    tavsiyeleriniz nelerdir? veya başka tavsiye edeceğiniz araç varmı ?

suanda elimde 2001 model 1.7 dizel 90.000 km de astra var.
    Bunu opel beyisinde takas olarak kullababilirmiyim.
    Eskisini getir yenisini götür falan öyle bir sistem varmi acaba bir bilginiz varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amosis -- 20 Şubat 2013; 21:47:18 >

• o fiyata 0 km dizel insignia mı varmış?

s40, eski focus çıktığı zamanlarda çıkmış bir araç. zaten platformları da aynı. r-design falan güncel kalmış ama yine de volvo üretimi durdurdum, yeni kasa yolda dese şaşırmam.

astra sedan'ın da 95 bg'lik motoru beklentilerinizi karşılar mı bilemem ama dendiği gibi çok da kötü bir performansı yok.

bugünlerde herkese önerdiğim aracı size de öneriyorum: c4.

alanya bayi'sinde şubat sonuna kadar bayağı indirim var. full, dizel, otomatik araçlarda 10.500 lira indirim söz konusu. bir arayın derim. böyle bir fırsat her zaman çıkmaz insanın karşısına.

bu da olmazsa yeni octavia'yı deneyebilirsiniz.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 19 Şubat 2013; 19:31:04 >
  • Performans beklentin yoksa astra sedan ın 1.3 ü iyi bir tercih olur.Öyle çekmediği falan yok ama pekde gitmiyor takdir edersinki.Acil değilse bekle derim ben 1.6 dizel motoru gelecek opelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

o fiyata 0 km dizel insignia mı varmış?

s40, eski focus çıktığı zamanlarda çıkmış bir araç. zaten platformları da aynı. r-design falan güncel kalmış ama yine de volvo üretimi durdurdum, yeni kasa yolda dese şaşırmam.

astra sedan'ın da 95 bg'lik motoru beklentilerinizi karşılar mı bilemem ama dendiği gibi çok da kötü bir performansı yok.

bugünlerde herkese önerdiğim aracı size de öneriyorum: c4.

alanya bayi'sinde şubat sonuna kadar bayağı indirim var. full, dizel, otomatik araçlarda 10.500 lira indirim söz konusu. bir arayın derim. böyle bir fırsat her zaman çıkmaz insanın karşısına.

bu da olmazsa yeni octavia'yı deneyebilirsiniz.

edit:imla

insigniayı o fiyata 2. elini zor alabilirim zaten ama oda 2.0 olduğundan mtv vergisi beni zor duruma sokar..
    yeni astra sedan cosmo model 2012 model araçlarını sunroof+navi 600 navigasyon sistemi ekleyince 63 bin lira gibi bir fiyata geliyor

• alabiliyorsan tabiki insignia en mantıklı karar olacaktır. s40 ile astra sedan arasında ise ben olsam astra sedan alırdım. yeni bir araç yeni bir solukama s40 ta mantıklı bir seçim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede yeni astra sedan mantıklı dediğiniz özelliklerle bence onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146
    insigniayı o fiyata 2. elini zor alabilirim zaten ama oda 2.0 olduğundan mtv vergisi beni zor duruma sokar..
    yeni astra sedan cosmo model 2012 model araçlarını sunroof+navi 600 navigasyon sistemi ekleyince 63 bin lira gibi bir fiyata geliyor

bence 1.6 tdci mondeo selective almaya bakın siz. 2. el olur ama km'si 2o.ooo'i geçmemiş olur, navi, sunroof, bi-x, koltuk ısıtma vs. bir ton donanıma sahip bir araç. hem vergi derdi de ortadan kalkar d segmenti için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s40ın zaten 0ı yok.
    insigniayı da almanız mümkün değil.
    s40ların 2012 0 gibi 2. el olanları var,onların da fiyatları özellikle R design full olanları 65 binlerde.
    0km araç her zaman 0km araçtır,astra sedan alın.
  • insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Orijinalden alıntı: savas146

bence 1.6 tdci mondeo selective almaya bakın siz. 2. el olur ama km'si 2o.ooo'i geçmemiş olur, navi, sunroof, bi-x, koltuk ısıtma vs. bir ton donanıma sahip bir araç. hem vergi derdi de ortadan kalkar d segmenti için.

Bencede Mondeo İkinci el Mondeo selective ya da Sıfır Mondeo 1.6TDCİ Titanium için bir fiyat alın kesinlikle...

• astra
  • yeni astra sedanın tasırımı süper ötesi olmuş okdar güzelki yolda gördüğümde dibim düşüyo nedense duygusal sanırım
  • sanırım yeni astra sedan alacağım arkadaşlar.
    ellerinde kalmışsa 2012 model 1.3 cosmo sunroof+navi 600 aracı 60 bin'e alabilirim inş :)
  • astra bence dizel alınmamalı

• Mondeo için bir fiyat alın derim...

Yazdığınız araçlar arasından da 0 alabileceğinizi tercih etmenizi öneririm,Astra Sedanı.
  • Arkadaslar suanda elimde 2001 model 1.7 dizel 90.000 km de astra var.
    Bunu opel beyisinde takas olarak kullababilirmiyim.
    Eskisini getir yenisini götür falan öyle bir sistem varmi acaba bir bilginiz varmi?

• Astra
  • Çip konusuna nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum ama çipli 1.3 CDTI Astra Sedan çok tatlı olur.
  • astra sedan alın derim o fiyata sıfır insignia yok zaten
  • astra sedan, performans yetmezse chip

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.