Şimdi Ara

Yeni Astra Sedan & Toyota Corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unutmadan toyota servislerindeki kalite ucuzluk , opel servislerindeki kazık fiyatlar meşhur. önemi varsa .
  • bence hangisini alsan pişman olmazsın.
  • ben de astraya bakıyorum aynen teslimat tarihinin geç olması canımı sıkıyor. artı istediğim donanım / renkte araç bulamıyoruz. bayiler de az araç olduğu için indirim yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli
    Donanım tablosuna bakabilmeyi becerseydin bu kadar uzamayacaktı bu konu.

Yuh hakikaten doğru söylüyormuşsunuz.

Kesin biliyormuş gibi davrandığım için senden ve epica nickli arkadaştan özür diliyorum kusura bakmayın.

Önemli değil. İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Yuh hakikaten doğru söylüyormuşsunuz.

Kesin biliyormuş gibi davrandığım için senden ve epica nickli arkadaştan özür diliyorum kusura bakmayın.

Est. ne özrü.
    Forumda sizin gibi kişileri görmek güzel.
  • Astrayı bilmiyorum ama corolla mevcut kasası bir oncekinden daha kotu ve kasa degistirecek olması dezavantaj
    Astranın 1.6 motoru tek kelimeyle berbat bence diger alternatiflere bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Kalite konfor sorunsuzluk seri ve atak olması az yakması geniş olması ve kendini kanıtlamış olmasından dolayı corolla

Bindim merak etme toyota ile opeli karşılaştırıyorsun şu anda bilmem farkında mısın avensis insigniadan auris ve corollada astradan üstün bir araç..SUV lara girmiyorum bile Corsa Yaris berabere olabilir ama her türlü toyota daha iyi ve şu anda GM Opeli elinden çıkarmaya çalışıyor,Opel batabilir Vw almazsa.
  • quote:

quote:

Kalite konfor sorunsuzluk seri ve atak olması az yakması geniş olması ve kendini kanıtlamış olmasından dolayı corolla

Allah aşkına Corolla'dan başka arabaya bindin mi?

Bindim merak etme toyota ile opeli karşılaştırıyorsun şu anda bilmem farkında mısın avensis insigniadan auris ve corollada astradan üstün bir araç..SUV lara girmiyorum bile Corsa Yaris berabere olabilir ama her türlü toyota daha iyi ve şu anda GM Opeli elinden çıkarmaya çalışıyor,Opel batabilir Vw almazsa.

• quote:

quote:

quote:

Anlaşıldı, tamam.

• opelle toyota mukayese edilmez. Sadece corolla bile tüm opelden daha çok satıyor. Her türlü corolla.
  • Ben firmaların satılması olayına o kadar takılmiyorum açıkcası. Yani Ferrari de Fiat gruba dahil şimdi bu nasıl bir olumsuzluk doğurmakta? Bu Ferrari'nin kötü bir marka olduğu anlamına mı gelmekte? Yine Jaguar da Tata nın bildigim kadarıyla şimdi Jaguar kötü bir marka mı? Lamborghini Bentley, Bugatti diye gider bu liste. Opel i bunlarla bir tutmuyorum tabi ki ama yani her zaman kötü anlama gelmez demek istiyorum. Bak skodanin yüzüne bakılmazdı bizim memlekette şimdi Audi A4 fiyatına superb satılıyor.

Edit: ben bunların arasından Astrayi tercih ederdim. Ancak otogaz taktirma ihtimaliniz yüksek ise turbolu astrayi eleyen derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 15 Eylül 2012; 23:36:31 >
  • Piyasa arabası olsun,tüpe uygun olsun,5 dakikada satayım dersen corolla.Yani mantık olarak corolla.
    Ama daha sık olması astraya bur artı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hahaha bir dön gel sen Astra Corolladan daha performansli daha şık daha oturaklı bir arabadır.Geriye sadece ekonomi kalìyor ve haklısın üstünmüş Fanboylar bitmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri yep yeni ve gayet şık, biri hem eski hem orta ve üst yaş grubuna hitap ediyor, eski oluşundan da olabilir yüzünü sevemedim.

Her ikisini de tanımıyorum, fakat ben Corolla almazdım, belki de bekar ve yaşım genç olduğundan olabilir.

Corolla Dünya'nın en iyi otomobilidir bilemem, ama bana birşey ifade etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hightorque

quote:

quote:

quote:

Hahaha bir dön gel sen Astra Corolladan daha performansli daha şık daha oturaklı bir arabadır.Geriye sadece ekonomi kalìyor ve haklısın üstünmüş Fanboylar bitmeli.

Kalite Konfor Sorunsuzluk Az Yakması Kendini Kanıtlamış olması senin bahsettiklerin ise performans şık oturaklık geriye sadece ekonomi mi kalıyormus ? Kalite Konfor Sorunsuzluk Az Yakması Kendini Kanıtlamış olması bunlar etken değil mi astra corolladan daha performanslı kesinlikle değil 1.3 CDTİ corollanın Dizeline mi kafa tutacak 1.6 sına mı kafa tutucak 180 bg insignia motoru dışında bunları bilde buraya yorum yaz...
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

opelle toyota mukayese edilmez. Sadece corolla bile tüm opelden daha çok satıyor. Her türlü corolla.

fanboyss 1 2 ..
  • Kalite , sağlamlık , sorunsuzluk , 2. el de fazla zarar etmemesi, çabuk satılması , servis kalitesi ve lpg ye uyum corolla. Astrada görünüş olarak şık ve kasanı yeni. Görünüş astra , diğer faktörler corolla Karar senin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hightorque

quote:

quote:

quote:

Kalite Konfor Sorunsuzluk Az Yakması Kendini Kanıtlamış olması senin bahsettiklerin ise performans şık oturaklık geriye sadece ekonomi mi kalıyormus ? Kalite Konfor Sorunsuzluk Az Yakması Kendini Kanıtlamış olması bunlar etken değil mi astra corolladan daha performanslı kesinlikle değil 1.3 CDTİ corollanın Dizeline mi kafa tutacak 1.6 sına mı kafa tutucak 180 bg insignia motoru dışında bunları bilde buraya yorum yaz...
    Saygılar.

1.4 ? 140hp ? Plaka okumak ? Nal toplamak ?Bilmemek değil öğrenmemek hadi canım hadi başka kapıya...

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

opelle toyota mukayese edilmez. Sadece corolla bile tüm opelden daha çok satıyor. Her türlü corolla.

fanboyss 1 2 ..

fanboyss değil, kafası çalışan, mantığı olan 1 2 ..
  • Adamakıllı motor yapamayan, şanzuman yapamayan opeli toyota ile kıyaslıyorlar. Opel astra 1.6 115hp 0 - 100 11.7sn, auris 1.6 132hp 0-100 10.0sn. Sadece bu iki özellik bile aradaki mühendislik farkını fazlasıyla ortaya koyuyor. Opel kasa yapsın sonra sütçü beygirlerini yerleştirsin. Nasılsa alan çıkar.

Opelin servisleri de çok kazık. her bakımda 500küsür para ödersiniz. Garantisi 2 yıl, toyota 3 yıl. Toyota opelden her türlü iyidir, ekonomiktir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.