Şimdi Ara

Yeni Astra Sedan & Toyota Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hem Opel hemde Toyota bayilerine gittim tüm detayları ve fiyat ayrıntılarını aldım. Gördüğüm artıları eksilerini ben yazayım Sizce hangisi daha mantıklı olur?

- Corolla 1.6 Benzinli Comfort Extra 45.000
    - Corolla 1.6 Benzinli Elegant 49.500
    - Opel Astra Sedan 1.6 Benzinli 41.750
    - Opel Astra Sedan 1.4 Sport Benzinli 48.750

- Yani Opel Astra Sedan'ın orta modeli Corolla nın en full unün fiyatına denk geliyor.
    - Opel yeni kasa Corolla ise yaklaşık 4-5 yıldır aynı kasada sadece ufak makyajlar var.
    - Opel teslim tarihi henüz belli değil eylül ayında olacak deniyor. Corolla direk teslim edebiliyor.
    - Daha sonra arabayı gazlı yapmak istersem ki ihtimal dahilinde Corolla gaza daha uygun deniyor.

Bilmediğim eklemek istediğiniz yorumlar neler sizce hangisini alayım? Beklemek istemediğimden dolayı gönlüm Corolla dan yana.

• Kalite konfor sorunsuzluk seri ve atak olması az yakması geniş olması ve kendini kanıtlamış olmasından dolayı corolla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim tarafımdan olsa kesinlikle astra yı seçerdim
    Şıklık ve performans olarak astra hertürlü öndedir vede donanım olarak astranında bi eksiği olacağını düşünmüyorum.
    Astrayı kullanmadan nerden biliyorsun diyeceksin hb in 1.4t 140 bg lik motoruna göre yorum yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907FerKa -- 15 Eylül 2012; 20:11:40 >
  • astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Kalite konfor sorunsuzluk seri ve atak olması az yakması geniş olması ve kendini kanıtlamış olmasından dolayı corolla

Allah aşkına Corolla'dan başka arabaya bindin mi?
  • Corolla derim sahsen Cok yakmaz, sorunsuzdur, otogaza tam uyumludur, dis gorunus olarak daha oturakli, cok da beklemek istemiyorsaniz alin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer eski kasa astra dan bahsediyorsan ben hiç beğenmiyorum onu ama yeni Astra yı diyorsan tam bir devrim olmuş,hem Corolladan yeni teknoloji,motor sorunsuzluğu olarak Toyo tabiki.
  • Corolla'nın full'ü,Astra'nın orta donanımı demişsiniz fakat Astra daha dolu.
    Mesela Astra'da ESP standartken,Elegant Corolla'da opsiyonel.

Ayrıca Corolla eskidi artık yakında kasa değiştirecek,Astra öneririm.
  • Yeni kasa astra sedanı inceledim ve şunu söyleyim yavru insignia gibi diz mesafesi yeterli, bagajı geniş ve kullanışlı bir araba. Corolla da zamanında kullandım araç güzel ve sade ama. Yeni astra gibi ön konsolu şık değil, performansı 1.4 turbo gibi değil ama 5000 devirden sonra gidişi gayet başarılı corollanında ama kaç kere 5000 devir üstünde sürüyoruz ki aracımızı? Astra günlük kullanımda kendini belli ettiriyor turbo sayesinde. Sonuç olarak astra derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Corolla'nın full'ü,Astra'nın orta donanımı demişsiniz fakat Astra daha dolu.

+1
  • astra şık , corollada oturmuş bir model . 1.4 benzinli iyi ama pahalı , 1.6 benzinli alacağınıza, 124 lük 1.6 corolla daha iyi. lpg felan düşünüyorsan Corolla 1.6 Benzinli Comfort Extra 45.000 mantıklı.

gönlüm corolladan yana demişsin ama kafanı duvara vuruyorsun :) "mecburiyetten yoksa beğenmedim" anlamına geliyorsa astra için bekle , yok beğendiysen al pişman olmazsın . çok donanım meraklısı olmaya gerek duymuyorum şahsen comfort extra yeterli.
  • astranın yeni olması bile bir tercih sebebi olmalıdır bence.ki zaten corolla tasarım bakımından astranın yanında çok sönük kalır,araba dediğinde biraz da tip olacak!
  • quote:

Corolla diyorum çünkü
    LPG'ye uyumluluğu,oturaklılığı,sorunsuzluğu,arkada şaft tünelinin olmamasından dolayı arka koltukta 3 kişininde aynı konforda oturabilmesi,servis fiyatlarının bariz bir şekilde Opelden ucuz olması,servislerinin ilgili olması daha çok sayardım ama bunlar yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 15 Eylül 2012; 22:32:09 >

• corolla kasa değiştirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

element uydurmayın comfort extra ve elegantta vsc standarttır

Corolla diyorum çünkü
    LPG'ye uyumluluğu,oturaklılığı,sorunsuzluğu,arkada şaft tünelinin olmamasından dolayı arka koltukta 3 kişininde aynı konforda oturabilmesi,servis fiyatlarının bariz bir şekilde Opelden ucuz olması,servislerinin ilgili olması daha çok sayardım ama bunlar yeterli

Yanlışınız var!!!
    Sadece dizel motorda var.Benzinlide esp sadece elegant vsc+ xenon donanımında standart.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

quote:

quote:

Corolla diyorum çünkü

Yanlışınız var!!!
    Sadece dizel motorda var.Benzinlide esp sadece elegant vsc+ xenon donanımında standart.

Yahu arkadaşım saçmalamayın.İkinci resimde motor seçeneklerine bakabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Corolla diyorum çünkü

Yanlışınız var!!!

Yahu arkadaşım saçmalamayın.İkinci resimde motor seçeneklerine bakabilirsin

Donanım tablosuna bakabilmeyi becerseydin bu kadar uzamayacaktı bu konu.

• quote:

Sağolasın tam da SS alıyordum ben de.
  • sadece 1.4 D4D lerde VSA standart gözüküyor. 1.6 atmosferiklerde VSA standart donanım değil. diyor...
    kırmızı ve soru işaretli yere gelindiğinde hangi araçlarda olduğunu gösteriyor.

şuradan, donanım tablosundan kontrol edilebilir;http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/corolla/index.tmex

• quote:

Yuh hakikaten doğru söylüyormuşsunuz.

Kesin biliyormuş gibi davrandığım için senden ve epica nickli arkadaştan özür diliyorum kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.