Şimdi Ara

Yeni Astra Sedan & Toyota Corolla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden vw fanatikleri vardı şimdi de toyotacılar çıktı.. Allah aşkına corollanın astradan sorunsuzluk ve yakıt hariç + sını söyleyin. İki aracıda incelemiş biri olarak (astranın hb versiyonu ama olsun) kesinlikle astra diyorum
  • Ya Bir Düşünün Yolda kaç tane Astra Sedan var (eski kasa) kaç tane corolla var fiyatı aynı olmasına rağmen corolla alanlar enayi de bir astra alanlar mı akıllı ? Toyota nın motorları ile Opelin ki MUKAYESE EDİLEMEZ.
  • Corolla, astra'nın hangi motorundan daha az yakıyor arkadaşlar? Kıyaslanan motorlar 1,6 ise veya 1,4 astra ise astra fabrika verileri açısından daha az tüketiyor.

İki araç arasında tercih yapılırsa, toyotada ESP yok (benzinlide). Bana göre önemli ama kimisi önemsemiyor. Tipi, tasarımı düşünüldüğünde Corolla bana çok çirkin geliyor. Beni yenileyin diye bağırıyor. Ama servis ve sorunsuzluk düşünüldüğünde Corolla ağır basıyor. Zor bir karar.
  • Arkadaşlar bugün çevre illerdeki opel ve toyota bayilerinide aradım. Opel bayileri hepsi en erken 15 ekim dio oda çoğunluk ilk partinin dizel 2. partinin 1.6 115 edition paket olacağını 1.4 sport paketlerin ise kasım aralık olacağını söylüyor. Corolla nın kasa değişim haberlerine karşılık bayilerine sorduğumda yeni kasalar tasarlanmış fakat türkiye satışı 2013 sonu 2014 ilk çeyreğini bulabileceğini söylüyorlar. BU nasıl bı sanstır ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Corolla, astra'nın hangi motorundan daha az yakıyor arkadaşlar? Kıyaslanan motorlar 1,6 ise veya 1,4 astra ise astra fabrika verileri açısından daha az tüketiyor.

İki araç arasında tercih yapılırsa, toyotada ESP yok (benzinlide). Bana göre önemli ama kimisi önemsemiyor. Tipi, tasarımı düşünüldüğünde Corolla bana çok çirkin geliyor. Beni yenileyin diye bağırıyor. Ama servis ve sorunsuzluk düşünüldüğünde Corolla ağır basıyor. Zor bir karar.

Fabrika verilerine aldanmayın. Opel ve grubundaki araçlar(aveo cruze vs) çok yakması ve yaktığı kadar gitmemesi ile meşhurlar. Bu yüzden sütçü beygiri adı takılıyor. O yakıt değerleri sadece kağıt üzerinde. Corolla da az yakmıyor ama astraya göre az yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

Arkadaşlar bugün çevre illerdeki opel ve toyota bayilerinide aradım. Opel bayileri hepsi en erken 15 ekim dio oda çoğunluk ilk partinin dizel 2. partinin 1.6 115 edition paket olacağını 1.4 sport paketlerin ise kasım aralık olacağını söylüyor. Corolla nın kasa değişim haberlerine karşılık bayilerine sorduğumda yeni kasalar tasarlanmış fakat türkiye satışı 2013 sonu 2014 ilk çeyreğini bulabileceğini söylüyorlar. BU nasıl bı sanstır ya.

Hangi toyota bayilerini aradınız? Hangi şehir. Bazı bayiilerden daha fazla indirim alabilirsiniz. Tahminim 44bine comfort extra verirler. Ayrıca auris düşünürseniz o paraya 1.6 elegant auris alabilirsiniz. Aurisin dizelini de alabilirsiniz. Corolladan 100litre bagaj hacmi dışında daha iyidir. Daha iyi motoru var, daha donanımlıdır.

• AStra derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Arkadaşlar bugün çevre illerdeki opel ve toyota bayilerinide aradım. Opel bayileri hepsi en erken 15 ekim dio oda çoğunluk ilk partinin dizel 2. partinin 1.6 115 edition paket olacağını 1.4 sport paketlerin ise kasım aralık olacağını söylüyor. Corolla nın kasa değişim haberlerine karşılık bayilerine sorduğumda yeni kasalar tasarlanmış fakat türkiye satışı 2013 sonu 2014 ilk çeyreğini bulabileceğini söylüyorlar. BU nasıl bı sanstır ya.

Hangi toyota bayilerini aradınız? Hangi şehir. Bazı bayiilerden daha fazla indirim alabilirsiniz. Tahminim 44bine comfort extra verirler. Ayrıca auris düşünürseniz o paraya 1.6 elegant auris alabilirsiniz. Aurisin dizelini de alabilirsiniz. Corolladan 100litre bagaj hacmi dışında daha iyidir. Daha iyi motoru var, daha donanımlıdır.

Ben Çanakkale'de yaşıyorum, Tekirdağ, Bursa, İzmir, Balıkesir gibi çevre bayileri aradım genel olarak aynı fiyat aldım. Auris e gelince Auris in yeni kasası corolla'dan daha erken yenilenecek, hatta açıklandı resimleri falan, 40küsür liraya eski kasa araç alma düşüncesi biraz isteğimi kırmıyor değil :S Ne yapacağıma hala karar veremedim :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Ben Çanakkale'de yaşıyorum, Tekirdağ, Bursa, İzmir, Balıkesir gibi çevre bayileri aradım genel olarak aynı fiyat aldım. Auris e gelince Auris in yeni kasası corolla'dan daha erken yenilenecek, hatta açıklandı resimleri falan, 40küsür liraya eski kasa araç alma düşüncesi biraz isteğimi kırmıyor değil :S Ne yapacağıma hala karar veremedim :(

Corollanın da seneye yeni kasası çıkacak, aralarında çok bir fark yok. Zaten corolla ile hemen hemen aynı araçlar sadece auris hem daha donanımlı hem de daha iyi motoru var. Ayrıca şöyle bir detay var. Yeni corolla Türkiyede üretilecek, yeni auris ise İngilterede. Şu anki auris ülkemizde üretildiği için corollaya göre çok uygun fiyatlara satılıyor. Yeni corolla da ülkemizde üretilip uygun fiyatla satışa sunulursa şimdiki corollalar değer kaybeder. Auriste ise tam tersi. İthal edileceği için daha pahalı olacaktır, şimdi alınan aurisler seneye değer kazanacaktır.

Aurislerde de hemen teslim yapıyorlar. Uygun fiyata alır, seneye yeni corolla uygun fiyata çıkarsa ona geçersiniz. Hem araba beklemez, hem de fazla zarar etmezsiniz. İstanbulda beykozdaki toyota bayiisi aurislerde 3bine yakın indirim yapıyor. Oradan da fiyat alın, pazarlık yapın derim. 39bine comfort extra auris alabilirsiniz. Auris comfort extrada aliminyum alaşım jant standart, corollada yok.

• astra tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

opelle toyota mukayese edilmez. Sadece corolla bile tüm opelden daha çok satıyor. Her türlü corolla.

fanboyss 1 2 ..

fanboyss değil, kafası çalışan, mantığı olan 1 2 ..

Kafası çalışan biri olaydı ilk önce bir satış rakamlarına bakardı.Bir corolla tüm opelden çok satıyor demekle bitmiyor.
    http://www.tuketicikosesi.org/2012/06/2012-otomobil-sats-rakamlar.html

Konuyu açan arkadaşa da corolla içine siniyorsa , test edip beğendiysen al fakat yeni kasa çıkacağı söyleniyor yinede alıcaksan kesinlikle esp'siz almamanı öneririm.
    Astra alacaksan 1.4 motor ve en az sport donanım iyi bir seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 16 Eylül 2012; 18:08:18 >

• Ya aslında benım ıstedıgımde Astra 1.4 sport sedan ama hıcbır bayı 15 ekımden onceye gun veremıyor aralıkta askere gıdıcem kasımda araba almak cok mantıksız gelıo ya :( uurum'un dusuncelerı mantıklı gelmeye basladı
  • quote:

Ya aslında benım ıstedıgımde Astra 1.4 sport sedan ama hıcbır bayı 15 ekımden onceye gun veremıyor aralıkta askere gıdıcem kasımda araba almak cok mantıksız gelıo ya :( uurum'un dusuncelerı mantıklı gelmeye basladı

Ötv'ye de zam yapılması gündemde. Eğer böyle bir şey olursa çok aniden olur, hükümet zam haberlerini önceden duyurmuyor. Zam yapılmadan önce alınan araçlar da zamdan sonra değer kazanır :) Auris çok mantıklı. 43-44 bine 1.6 132hp auris elegant. O sınıfta daha iyi bir motor yok. Oturmuş, sorunsuz bir araba. O fiyata auristen iyi seçenek de yok. Donanım olarak da ben bir eksiğini göremiyorum. Daha ne olsun.
  • quote:

Ya aslında benım ıstedıgımde Astra 1.4 sport sedan ama hıcbır bayı 15 ekımden onceye gun veremıyor aralıkta askere gıdıcem kasımda araba almak cok mantıksız gelıo ya :( uurum'un dusuncelerı mantıklı gelmeye basladı

Aralıkta askere gideceksen boşuna paranı arabaya bağlama.Koy bankaya ya da altın hesabına, askerden dönünce daha güzelini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

quote:

Aralıkta askere gideceksen boşuna paranı arabaya bağlama.Koy bankaya ya da altın hesabına, askerden dönünce daha güzelini alırsın.

quote:

Orijinalden alıntı: mgug028

Kalite , sağlamlık , sorunsuzluk , 2. el de fazla zarar etmemesi, çabuk satılması , servis kalitesi ve lpg ye uyum corolla. Astrada görünüş olarak şık ve kasanı yeni. Görünüş astra , diğer faktörler corolla Karar senin...

Bende aynı durumdaydım geçen hafta ...ekime kadar beklemeyi göze alamadım ayrıca yukarıdaki sebbepler ve toyota finansın koşulları uygun geldi corolla aldım....

• corollayi cok hafife almissiniz.. o araba afganistan in yol olmayan yollarinda bile dagilmayan bir araba.. saygim sonsuz... goturun bakalim o cok begendiginiz alman arabalarini ne oluyor..

Yeni Astra Sedan & Toyota Corolla

• Almanyada 1.4turbo astralar fabrika çıkışı lpg li olarak üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadınlara Fısıldayan Adam

Hemen bütün Alman otomobil üreticileriyle irtibata geçip araç üretmemeleri konusunda tavsiyede bulunacağım.

Bunda böyle sadece Toyota satılacak.Bundan emin olabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

opelle toyota mukayese edilmez. Sadece corolla bile tüm opelden daha çok satıyor. Her türlü corolla.

fanboyss 1 2 ..

fanboyss değil, kafası çalışan, mantığı olan 1 2 ..

Kafası çalışan biri olaydı ilk önce bir satış rakamlarına bakardı.Bir corolla tüm opelden çok satıyor demekle bitmiyor.
    http://www.tuketicikosesi.org/2012/06/2012-otomobil-sats-rakamlar.html

Konuyu açan arkadaşa da corolla içine siniyorsa , test edip beğendiysen al fakat yeni kasa çıkacağı söyleniyor yinede alıcaksan kesinlikle esp'siz almamanı öneririm.
    Astra alacaksan 1.4 motor ve en az sport donanım iyi bir seçenek

+1

Corolla nın yakıt ve biraz daha uzun ömür haricinde(gm inde motorları oldukça sorunsuzdur) daha fazla bir artısı yok bence.

japonlar iyi hoş araç üretiyorda donanıma pek önem vermiyorlar.Corolla comfort extramızda çelik jant yoktu bile

İç ve dış görselliği saymıyorum bile.Astranın kasası bariz üstün.

Kısacası eğer yakıt problemn değil diyorsan astra 1.4 140 beygir öneririm.Donanım olarak en düzü bile tatmin eder seni.Lpg de taktırabilirsin tabi istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 17 Eylül 2012; 19:15:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.