bir corolla fanatiği olarak astra diyorum. çünkü yıl olmuş 2013 ve neredeyse bir daire yarı fiyatı verip sıfır bir otomobil alıyorsun ve corollada en üst donanımda ancak aldığın ESP ve ASR astranın giriş seviyesinde var. güvenlik önemli. bu aldığın araçla belki 5 veya daha çok sene çoluğunu çocuğunu eşini dostunu kısacası sevdiklerinin ve kendi canını taşıyacaksın. ESP ASR donanımlı corolla liste fiyatı 57 bin tl.
yeni astra sedan giriş seviyesi modelinde Standart özellikler arasında şu donanımlar bulunuyor:
Yol Tutuş: ABS Dinamik Çekiş Kontrolü (TCPlus) Elektronik Denge Kontrolü (ESC) Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD) ESPPlus Fren Destek Sistemi (BAS) Hidrolik Fren Yardımı (HBA) Virajda Denge Kontrolü (CBC) Virajda Tork Kontrolü (CTC) Watt's bağlantılı arka süspansiyon
ve fiyatı 42 bin tl.
dediğim gibi ben corolla sever bir insanım (90 lı ve 2000'li yılların başındaki modellerini) fakat 40 bin tl bütçem ile toyota beni donanım konusunda yarı yolda bıraktı şu an.. ha bu arada 57 bin tl bütçem olsa corolla dışı diğer seçenekleri düşünürdüm. yani 57 bin tl verip corllanın en fulunu almazdım. ben aile arabası arıyorum. corolla ise şirketin elemana vereceği arabayı sunuyor.
aynı zamanda astranın 2001 kasasını kullandım sıfır olarak alıp. servisi rahatsız ediyordu. ve araç da çok bir şey yoktu. 2001 model sıfır aldığım astranın birkaç ay içinde klima kompresörü patlamıştı kendi kendine. ne olduğunu anlamadığım için arabayı kenara çekip yol yardımı çağırmıştım. kompresörün yarı parasını garantiden karşılayıp diğer yarısını bana ödetmişlerdi. ben kullanıcı olarak nasıl bir hata yapmış olabilirdim ki klimanın kompresörünü bozayım?!? opele ordan bir antipatim vardır fakat köprünün altından çok sular geçmiş . 2000 li yılların başlarındaki kafa ile düşünmemek lazım. benim bütçem 40 bin tl ve aldığım araca uzun süre binmeyi düşünüyorum ve ailemi bindireceğim araçta ESP ve diğer güvenlik donanımının olmasını istiyorum. çok şey mi istiyorum??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme