Şimdi Ara

Yeni Audi A4 2.0 tdi 177 hp izlenimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
75.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ilerimi 8 mi?? ben 7 ileri diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

7 ilerimi 8 mi?? ben 7 ileri diye biliyordum

8 ileri üstadım. Yeni nesillerden
  • Multitronicler , cvt ile ayni sanzimanlar degil mi ?

Bende en kisa surede bu araci kullanmak istiyorum ama cvt sanzimanlarla ayni karaktere sahip bi sanziman ve vites gecisi hic olmamasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Multitronicler , cvt ile ayni sanzimanlar degil mi ?

Bende en kisa surede bu araci kullanmak istiyorum ama cvt sanzimanlarla ayni karaktere sahip bi sanziman ve vites gecisi hic olmamasi lazim.

Zf de mesela tork konvartörlü ama vites geçişleri, kararlılığı mükemmel.
    Bu yeni 8 ileri multitronik de aynı şekilde, üstünde gelişim durumu söz konusu ama eski 7 ileri olanlar cvt ile aynı olduğunu söyleyebilirim 4000 devirde çakılıp kalıyordu.
  • Hayırdır Muharrem Audi'ye geçiş mi var
    Bu genç yaşta sendeki bu sedan hastalığını çözemedim gitti valla
  • quote:

Anılcım multıtronıcler zıncır uzerınden yapılan cvt tarzında sonsuz sayıda vıtes ımkanı veren sistem amaaaaaaaa.Kim ne derse desin multitronıc motorsıklet otm vıtesı gıbı sureklı yuksek devir cevirmen lazım kararlılıgını yakalayabılmek ıcın dusuk devirdeyken ani yapılan kıck lere tepkısı rezalet.
  • YAbancı forumlardan aldığım izlenimde seninle aynı aşşağı yukarı muharrem.Bmw forumlarına da baktım onlarda güzel şeyler söylüyorlar.

En yakın zamanda bende test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Mayıs 2012; 0:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Hayırdır Muharrem Audi'ye geçiş mi var
    Bu genç yaşta sendeki bu sedan hastalığını çözemedim gitti valla

Abi sedan arabaları gerçekten çok seviyorum. ALLAH nasip ederse böyle bir bütçeye çıkmayı, neden olmasın? Önden çekişli bir araç için gerçekten çok başarılı bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Anılcım multıtronıcler zıncır uzerınden yapılan cvt tarzında sonsuz sayıda vıtes ımkanı veren sistem amaaaaaaaa.Kim ne derse desin multitronıc motorsıklet otm vıtesı gıbı sureklı yuksek devir cevirmen lazım kararlılıgını yakalayabılmek ıcın dusuk devirdeyken ani yapılan kıck lere tepkısı rezalet.

Yarın falan bi test ediyim diyorum. Bmw'ye doğru gideceğim zaten , arada bi audi'de test edelim karşılaştıralım.

• Bu arada dünkü 458 italia tecrübesine hiç değinmiyorum

Bİzde burda multitronic 177 hp falandan bahsedelim.Elalem neler yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bu arada dünkü 458 italia tecrübesine hiç değinmiyorum

Burda öyle şeyler yazınca kara para aklayıcı,mafya,haram malcı oluyorsun.

Abimin daha 2 gün önce yeni aracı geldi incelemesini koymaya korkuyorum neyse.

Anılcım sen test ederken benım dedıgımı yap anlarsın neden rezalet dedıgımı
  • quote:

quote:

O araç için her renk para aklarım ben

• quote:

Sorma abi o gün ne güzel bir gündü. Saolsun yunusta 2. köprü gişelere kadar takip etti, adamda benzine kıydı kulağımızın pasını sildi ama dışarısında değil içerisinde olmak isterdim bende.
  • audi'nin son yıllarda atılım içinde olduğu kesin. prestij dahil her konuda kendini geliştiriyor.

ancak kesinlikle yazılanları abartı buldum.

3 arkadaş araba değişme kararı aldık. yaklaşık 3 hafta test sürüşlerine çıktık.

a4 ü de 2 kez test ettim. kesinlikle saydığınız hiç bir konuda f30 dan üstün görmedim.

evet makyajlı hali eskisinden daha iyi ama arkadan itiş hariç bmw den iyi lafına zerre kadar katılmam.

bu arada bahsedilen e90 ise tüm laflarımı geri alıyorum.

üçümüzde f30 almaya karar verdik. ve çevremde donanımlı f30 alabilecek imkanı olan hiç kimsenin audi tercih ettiğini görmüyorum.
  • Masal gibi olmuş gerçekten

audi ,a4 e 10 makyaj daha yapsa f30 bmw 3 serisini yakalıyamaz.

siz bu yorumlarını okuyup millet audi bayisine koşuyor sanıyorsunuz ama bmw 3 serisi alıcak parayı cebine koyan bmw yi tercih eder.

adı üzerinde "ultimate driving" machine

süslü vw değil
  • 2 tane audi araç sahibi oldum 1 tanesini 15.000 diğerini sadece 2.000km kullandım

Audi TT'ım gold platformu kullanıyordu

Q3 um Tiguan platformu kullanıyordu

Ben objektif olarak soyluyorum Audi premium değildir ne zaman kendine has platform ve motor kullanır ve başarılı olur o zaman benım gozumde premıum olur.

A8 üretince premium mu oluyor?

Eee neden aldın o zaman dıye soranlarada.Emın olun muadılı olsa audi secmezdım ben manual kullanamıyorum manual olmayan performans araclarıda suan neredeyse sadece vag grubunda var Q3 ü zaten bunalımda aldım herhalde dıye soruyorum kendıme Allahtan zarar etmeden kurtuldum.Bunlar benım kendı yorumlarımdır kımseyı bağlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatenon

audi'nin son yıllarda atılım içinde olduğu kesin. prestij dahil her konuda kendini geliştiriyor.

ancak kesinlikle yazılanları abartı buldum.

3 arkadaş araba değişme kararı aldık. yaklaşık 3 hafta test sürüşlerine çıktık.

a4 ü de 2 kez test ettim. kesinlikle saydığınız hiç bir konuda f30 dan üstün görmedim.

evet makyajlı hali eskisinden daha iyi ama arkadan itiş hariç bmw den iyi lafına zerre kadar katılmam.

bu arada bahsedilen e90 ise tüm laflarımı geri alıyorum.

üçümüzde f30 almaya karar verdik. ve çevremde donanımlı f30 alabilecek imkanı olan hiç kimsenin audi tercih ettiğini görmüyorum.

İyide ben audi yi övüp bmw yi kötülemedim ki. Ne dedim arkadan itiş dışında yani sürüş dinamikleri haricinde yazısını ekledim. İç mekan olarak audi bmw den daha iyidir. Bmw daha sade bir iç mekan seçer ama audi öyle değil, göze hitap etmesini kaliteyi hissettirmeyi sever.
    Audi babamın malı değil ki öveyim, kim ne istiyorsa alsın.

• Arttırılan beygiri ve fiyat avantajı A4'ü mantıklı kılıyor.

Ancak yakın fiyatlarda olsalar BMW öncelikli tercihim olur büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

quote:

O araç için her renk para aklarım ben

458 iyi gelmedi ama bize akşam dönüşte kaza yaptık :)))

• İnceleme için teşekkürler.
    Öncelikle fiyata değineyim;fiyat olması gerektiği gibi.
    Audi fiyat konusunda bu aralar iyi.A4 ün iyi satması için bence 3 serisinden ucuz olması lazım.Şu an için de böyle zaten.
    Arkadaşım gayet dolu bir A6 aldı,77 bine maloldu.Liste fiyatı 99 bindi.Aynı donanımda 5 serisi 80 binin üzerinde.
    Cem ve Muharrem de yol tutuş eskisinden iyi demiş.Ben yenisini sürmediğim için birşey diyemeyeceğim.Sadece direksiyon sistemiyle yol tutuş nasıl artar inanın bilemiyorum.Başka sebepler de var diye düşünüyorum.Yoksa eskisi kara bu da bu kadar ak olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.