Şimdi Ara

Yeni Audi A4 2.0 tdi 177 hp izlenimim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
75.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: japanmazda626

şimdi konuyu okudum da audi neredeyse beleşe verecek otomobilleri

beleş mezar bulsan gireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi a4 2012 fiyat performans olarak.. yada 100+ bin liraya cok cok iyi bir arabadir.. alternatifi yoktur dogus grubunun en az kar ettigi arabadir bence.. passata falanda benzemez kalite bakımından..

f30 alamayan mercedes alamayan bunu alir biner pişman olmaz.. hatta c180 1.6 benzınlı fiyatına dizel 2.0 a4 e binilir.. ah su vergisi olmasa...

ayrıcaa 25 bin lira fark bısey deil diyenler .. m3 e de bıner heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 20 Ağustos 2012; 3:38:46 >
  • Şu an A4 2.0 TDI ile BMW 3.20 D'nin fiyatları eşit aynı donanımlarla (deri döşeme,sunroof,xenon ve usb bağlantısı benim olmazsa olmazlarım) ama Audinin iç mekanı daha güzel geldi bana. Audi deki multitronik şanzıman hala eskisi gibi yüksek devir de vites değiştirmeye devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1907

Şu an A4 2.0 TDI ile BMW 3.20 D'nin fiyatları eşit aynı donanımlarla (deri döşeme,sunroof,xenon ve usb bağlantısı benim olmazsa olmazlarım) ama Audinin iç mekanı daha güzel geldi bana. Audi deki multitronik şanzıman hala eskisi gibi yüksek devir de vites değiştirmeye devam ediyor mu?

Audi 'nin fiyatı az daha düşük olması gerekiyor, sanıyorum.

2 vites sürüşü var, D ve S, D'de 1000-2000 devir arası, S'de 3000-4000 arası değiştiriyor. Audi'nin içi Bmw göre daha geniş geldi, Audi daha sessiz benzinli gibi, daha gürültüsüz ve konforludur.

Bmw Performans olarak 1 adım öndedir, daha güvenlidir, Audi'ye göre yolda kalmasını daha iyi bilir. hızlanmalar bmw 0-100 7.4 saniye, Audi 7.9 saniye.

• quote:

Şu an A4 2.0 TDI ile BMW 3.20 D'nin fiyatları eşit aynı donanımlarla (deri döşeme,sunroof,xenon ve usb bağlantısı benim olmazsa olmazlarım) ama Audinin iç mekanı daha güzel geldi bana. Audi deki multitronik şanzıman hala eskisi gibi yüksek devir de vites değiştirmeye devam ediyor mu?

Vitesleri gayet akıcı şekilde atıyor. O eski 143 hp likler gibi 4500 devir civarında takılı kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

2 vites sürüşü var, D ve S, D'de 1000-2000 devir arası, S'de 3000-4000 arası değiştiriyor. Audi'nin içi Bmw göre daha geniş geldi, Audi daha sessiz benzinli gibi, daha gürültüsüz ve konforludur.

Bmw Performans olarak 1 adım öndedir, daha güvenlidir, Audi'ye göre yolda kalmasını daha iyi bilir. hızlanmalar bmw 0-100 7.4 saniye, Audi 7.9 saniye.

herkes senin gibi objektif olabilse hemşerim.Kendi arabasını-beğendiği arabayı en iyisi zannetmese...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araçları tercih edenler pek önden çekiş, arkadan itiş konusuna genelde bekmıyorlar.
    Yolda yanlayarak giden 320d falan pek görmüyoruz araç arkadan itiş diye.
    Çok takılmayan bir konu.
    Arkadan itişin esprisi 300-400PS güç ve üzerinde belli oluyor zaten.
    Yeni A4 2.0TDI aktarma olarak çok başarılı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

herkes senin gibi objektif olabilse hemşerim.Kendi arabasını-beğendiği arabayı en iyisi zannetmese...

abi saygılar, selamlar:)

• Yorumlar için teşekkür ederim. Cumartesi günü Borusan'dan 59.400 € Avek'ten 58.450 Euro teklif aldım. İki araçta da sunroof, xenon, deri ve usb var. Ayrıca bir de 61.400€ Euroluk bir teklif daha aldım. Farkı S-line paket, spor süspansiyon ve spor alkantra koltuklar var. Aradaki fark S-Line'a vermeye değer mi? Bir de arabayı hafta içi daha çok eşim kullanacağı için sert süspansiyon tümsek ve çukurlarda rahatsız eder mi?
  • arkadaşlar 2012 model 2.0 tdi 177 bg yeni kasa audim var... yarışmayı pek sevmem ama geçen gün lambada bi passat durdu yanıma.. modeli 2005 -2010 model olanlardan... passatın içeriğini bilmiyorum....baktım yarışmak istiyor bende vitesi S'e çektim.. lambanın yanmasıyla ikimizde fırladık ama baktımki passat beni açık ara farkla geçti... ya araba gözümden düştü..araba tecrübemede güveniyorum.. kötü değilim yani bu normal mi..yakıt desen shell nitro kullanıyorum....acaba o vitesli olduğundan mı benden daha hızlı fırladı... biraderde 2012 320 var o çok suratli ama onunda sürüşünü sevmiyorum
  • http://www.youtube.com/watch?v=KiFria6nCocİ
    Audi insanları sadece görüntüsüyle cezbediyor güvelik yönününden hiç bahseden yok Allah korusun sizi bir kazada önündeki led içindeki bolca düğme kurtarmaz hatta başınıza bela olabilir. bu videoyu izleyen wag çılar audiciler ne derler acaba merak ettim :)
  • Sen tam bir araba kıtısın başka bişey demiyorum bizde şuan 2014 5.20 d ful+ful var araba şuan 70 binde tamamen düzenli otoparkta kullandık bu arabayı almadan önce babama sakın alma pişman olacaksın dedim ve oldu aracıda sıfır aldık bundan bir önceki arabamız 2009 a6 2.0tdı 143 hp multitronicti insan audiden Bmw ye bindiğinde ne lüks hissini ne premium hissini ne imaj hissini hissediyor Bmw nin Audi den tek üstün yanı yok tüm araçları aynı 1.16 ya binen 7.30 u yaşamış oluyor tipleri iç dizaynı aynı Bmw de herşey opsiyon arka ışıklar için bile ışık paketi alman lazım herhalde Bmw ye. Opsiyon alana araba bedava yazmaları lazım Bmw görmekten göz zevkim bozuldu arabadan anlamayan herkes Bmw alıyor Bmw apaçi kıro arabasıdır hiçbir zaman ne Audi olur nede bunu aklınızdan çıkarın hiçbir eski Mercedes veya audinin eskidiğini görmedim audinin en boş paketi Bmw nin fulü kadar dolu hatta daha da dolu Bmw motorda iyi diyorsunuz şanzımanlı habire arıza veriyor motoru sürekli boğuluyor arabada sorun falan yok bınu her Bmw alan diyor kasislerde boğuluyor artık anlayın bunu 2014 5 serisi bizi yolda bıraktı motoru hava yaptı gerisini siz düşünün Audi tek arıza vermedi Bmw motorda falanda iyi değil audinin yeni nesil motorunu bilmeyen Bmw performansta daha iyi diyor Audi hem daha seri hemde tüketimi düşük bu arada 5.25 ve 5.35 alan gerizekalılara sesleniyorum xdrive dünyanın en kötü çekiş sistemi bunu Bmw de biliyor fabrikada 6 7 defa elden geçti audinin 2 çekeri xdriveden iyi quatro ve4 matic her zaman önde Bmw xdrivenin kötü olduğunu biliyor bu yüzden m6 bile arkadan itiş okuduğunuz için teşekkürler yorum serbest :)

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar cahilsin bi euroncap testlerine bak bi Bmw nin sonuçlarına bide audinin Bmw mi. Tek güvenlik sistemi yok ne kadar cahilsiniz anlamıyorum
  • 3 yıl önce 110 bine a4 TDI aliniyordu. Şimdi passat tdi.. Ulan paramiz cebimizde eridi yemin ediyorum. Vay anasını ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

3 yıl önce 110 bine a4 TDI aliniyordu. Şimdi passat tdi.. Ulan paramiz cebimizde eridi yemin ediyorum. Vay anasını ya.

sizinle hemfikir olabilecegim aklimin ucundan gecmezdi harbiden para cepte eridi

• quote:

Orijinalden alıntı: Firatcan777

Ne kadar cahilsin bi euroncap testlerine bak bi Bmw nin sonuçlarına bide audinin Bmw mi. Tek güvenlik sistemi yok ne kadar cahilsiniz anlamıyorum

Sen yenimi türedin ergen video gözünün önünde körmüsün. IIHS testleri varken euro ncap ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

3 yıl önce 110 bine a4 TDI aliniyordu. Şimdi passat tdi.. Ulan paramiz cebimizde eridi yemin ediyorum. Vay anasını ya.

Senin arabanını 0'ı bile o o para oldu abi Kur anasını ağlattı ortalığın Ne fiyat'a bakıyorsun 25.000 Euro Vergiler+TL = 120-130 K Oluyor80-100 K'dan aşşağı eli ayağı düzgün araba kalmadı.
  • şimdi bu 177lik versiyon ne kadar yakar istanbul şehir içi? 150 lik alsak yakıt olarak ne kadar karımız olur?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.