Şimdi Ara

Yeni Audi A4 2.0 tdi 177 hp izlenimim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
75.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: inanbeytas

bmw yi test edecekler için; içine oturun ve kapı içinde camın girdiği bölgeyi biraz sıkıştırın parmaklarınız içeri girdiğini görünce şaşırmayın :))

Hocam 328i ye tam olarak onu yapmıştım bende ve resmen açılıyor.Hatta fotosunu bile çekmiştim.Hoş durmuyor bmw için.

Bunu ben dediğimde daha doğrusu üstün körü söylediğimde Audi premium değil bile dediler. Sürüş dinamikleri için gerçekten bmw çok başarılı ve iddaalı ama audi de başarılı olmuş gerçekten.

Hakkını yemek istemem karşı görüşlerinide güzelce belirtenler oldu.

• O bolgeyi zaten sert plastigin ustune incecik bi malzeme cekmisler. Hani kimse sert plastik kullandi demesin diye gostermelik.

Kapi kol dayama yerlerindeki malzeme kaliitesi les f30 icin. He kimin umrunda orasi ayri.
  • Bazı çıkarımlar eski bir otomotivci olarak beni şaşırtıyor.

Şu camla kapı arasına parmak girme olayının dandikliğe vurulması Bavyera'da en az 3 mühendisi intihara sürükler.

Bu mantığa göre titanyumun demirden daha dandik bir malzeme olması gerek.

"Sert sağlamdır." mantığı güdüldüğü sürece bu millete esnekliğin ne gibi sağlamlık ve ömür getirdiğini anlatamazsın.

Otomotiv alemindeki en sağlam materyaller titanyum ve karbon. İkisi de esnek.

Doğuş'ta 100 saat eğitim veriliyorsa bunun 30'u uzun dönem dayanıklılık üzerine. 20 saati de tabuları yıkmakla geçiyor; Burda yazılanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Bazı çıkarımlar eski bir otomotivci olarak beni şaşırtıyor.

Şu camla kapı arasına parmak girme olayının dandikliğe vurulması Bavyera'da en az 3 mühendisi intihara sürükler.

Bu mantığa göre titanyumun demirden daha dandik bir malzeme olması gerek.

"Sert sağlamdır." mantığı güdüldüğü sürece bu millete esnekliğin ne gibi sağlamlık ve ömür getirdiğini anlatamazsın.

Otomotiv alemindeki en sağlam materyaller titanyum ve karbon. İkisi de esnek.

Doğuş'ta 100 saat eğitim veriliyorsa bunun 30'u uzun dönem dayanıklılık üzerine. 20 saati de tabuları yıkmakla geçiyor; Burda yazılanlar...

• :)) bmw 5 serisinde o üstün esnek malzemesini kullanmamışta son teknolojisini 3 e mi koymuş... bu arada hangi arabada titanyum kullanılımış bilmedim. aluminyum dersen ondan daha serti yok. tabi alminyumun çokomel kabından farklı şekilde işlendiginide. üstelik benim soylediğim bolge yumusak degil içi boş. ince bir plastik ve altında tutan birşey yok anlamında. bmw 3 serisini hafifletmekle buyuk basarı saglamış fakat haifiletcem diye içini bosaltmak gerekmıyor. ikside cok kaliteli araba söylediğim gibi zevk meselesi. burda arabadan daha iyi anlayan yarışı yapmanın anlamı yok. ben bu yazıyı 320 sayfasınada yazmıyorum a4 hakkında kullanan birinden karşılastırmalı bilgi arayan insanlara yazıyorum...
    saygılar...
  • Audi bazi modellerinde multi tronik bazilarinda s tronik kullaniyor.
    multi tronik ile s tronik arsinda ne gibi farklar var,
    hangisi daha basarilidir.
    geri dogru gittim ama bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Audi bazi modellerinde multi tronik bazilarinda s tronik kullaniyor.
    multi tronik ile s tronik arsinda ne gibi farklar var,
    hangisi daha basarilidir.
    geri dogru gittim ama bulamadim.

Birisi cvt kökenli, diğeri çift kavramalı bir sistem.
  • 100 bin tllik bir araçta bunlar olmazsa bence alma zaten olağan şeyler.
  • Bmw 320d nin en kotu yani suspansiyonlarin sert olmasi, konforu olumsuz etkiliyor...onun disinda yok cam arasi soyle lastik boyle bunlar hikaye... Audi ise bur kere 177 beygiri yeni koymus bmw 2009 da bunu yapmisti sunu kabul edinki dizelmotorda bmw nin ustune firma yok... Audinin bmw den daha dar bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenyerinegazabastım

100 bin tllik bir araçta bunlar olmazsa bence alma zaten olağan şeyler.

Baz donanım bir Bmw yi incele istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Türkiyeye gelen 3 serilerinin hangisi baz türkiye donanımla satılmış. Baz diye Sport Line verilir. A4 Advice Pack donanımyla kıyasla. İstanbulda Firüzköy Borusana git ve doğuş esenyurttada gerekli donanımları öğrenirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Türkiyeye gelen 3 serilerinin hangisi baz türkiye donanımla satılmış. Baz diye Sport Line verilir. A4 Advice Pack donanımyla kıyasla. İstanbulda Firüzköy Borusana git ve doğuş esenyurttada gerekli donanımları öğrenirsin.

Ben donanımları gayet biliyorum sıkıntı yok çevremde bir dünya showroom var ve konusunu açtığım bir sürü test sürüşleri. Ayrıca Bmw nin istinye deki 320d aracı sadece türkiye paketine sahip yani baz donanım yani istenirse gelebiliyormuş. Zaten kullandığım A4 de orta dolulukta bir paketti.
    Ayrıca belirtmek isterim konu hortlatacağına kendi konunu aç. Bilgi almak istersen konu hortlat sadece yorum yazmanın bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben donanımları gayet biliyorum sıkıntı yok çevremde bir dünya showroom var ve konusunu açtığım bir sürü test sürüşleri. Ayrıca Bmw nin istinye deki 320d aracı sadece türkiye paketine sahip yani baz donanım yani istenirse gelebiliyormuş. Zaten kullandığım A4 de orta dolulukta bir paketti.
    Ayrıca belirtmek isterim konu hortlatacağına kendi konunu aç. Bilgi almak istersen konu hortlat sadece yorum yazmanın bir anlamı yok.

Audi araç oluşturmaya girince
    Advance paket 3951 €
    Akıllı anahtar 1328€
    xenon plus far 2251€

Bmw türkiye pakedinde kumaşları yok gözüküyor ayrıca otomatik klima yok gözüküyor.
    Ne BMW Standart Tr pakediyle araba verir. Ne de Audi paket olmadan araba satmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Advance paket 3951 €
    Akıllı anahtar 1328€
    xenon plus far 2251€

Bmw türkiye pakedinde kumaşları yok gözüküyor ayrıca otomatik klima yok gözüküyor.
    Ne BMW Standart Tr pakediyle araba verir. Ne de Audi paket olmadan araba satmaz.

Bmw türkiye paketiyle araç satıyor özel siparişle

Zaten türkiyede opsiyonsuz satılan PI A4 baz versiyon audidir etrafta görmek bolca mümkündür

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Advance paket 3951 €
    Akıllı anahtar 1328€
    xenon plus far 2251€

Bmw türkiye paketiyle araç satıyor özel siparişle

Zaten türkiyede opsiyonsuz satılan PI A4 baz versiyon audidir etrafta görmek bolca mümkündür

Evet audi türkiye paketle araç satıyor. Plastik jantlı A4de var o da özel siparişle geliyor.

• quote:

Çağrı abi rica ediyorum cevap verme arkadaşa. Adam kendi söylediği sözü yalancı çıkartıyor. Az önce baz gelmiyor diyen şimdi geliyor diyor.
  • quote:

quote:

Çağrı abi rica ediyorum cevap verme arkadaşa. Adam kendi söylediği sözü yalancı çıkartıyor. Az önce baz gelmiyor diyen şimdi geliyor diyor.

Yok ben bilgi amaçlı yazdım getiriliyor diye.
  • quote:

quote:

ucu

Senin söylediğin paket baz mı advance paketi artı alnıyor. İnternette 3951 €kitleyince sana ucuz geliyor galiba.. Audiden aldığın indirimi bmw de yapıyor. Fiyat konusunda audinin fiyat tutarsızlığı da cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

Paylaşım için teşekkürler.Benim araçtan aldığım izlenimlerin aynısını almışsın.

3 seneye yakın 143 B8 A4 kullanmış biri olarak,

makyajlı A4 sürüş karakteri anlamında bambaşka bir araç olmuş.

Yeni 3 serisine göre,kabin sessizliği,direksiyon tepkisi,fren dozlanma hissiyatı,motor ve aktarma başarısı

anlamında 3 serisinden üstün.Araç yeni direksiyon sistemiyle yol tutuş anlamında da çok büyük aşama kaydetmiş.

Eski kasada var olan yana yatma önden kopma eğlimi yok denecek kadar az.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar.

Saygılar...

direksiyon tepkisi, motor, aktarma başarısı dedin mi orada bi duracaksın.

bu alanlarda audinin gerçeklerinin bittiği yerde bmwnin gerçekleri başlıyor.

• şimdi konuyu okudum da audi neredeyse beleşe verecek otomobilleri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.