Şimdi Ara

Yeni Audi A4 2.0 tdi 177 hp izlenimim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
75.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarıdan bakan için yüksek fiyatlar abi bu arabalar çok pahalı imajı vermeyemi çalışıyorlar anlamadım bende.163.000 lıralık q3 u 140.000 e 88.000 lıralık a1 ı 71.000 e aldık 88.000 euroluk a6 için 155.000 lıra teklıf verdıler.Bizim kişisel ekstra indirimiz %10 dur maksimum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Dışarıdan bakan için yüksek fiyatlar abi bu arabalar çok pahalı imajı vermeyemi çalışıyorlar anlamadım bende.163.000 lıralık q3 u 140.000 e 88.000 lıralık a1 ı 71.000 e aldık 88.000 euroluk a6 için 155.000 lıra teklıf verdıler.Bizim kişisel ekstra indirimiz %10 dur maksimum

185bin'lik Q5'i gözümün önünde 155'e mi ne satmışlardı. Ama ben tek araçlık bi fırsat sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Dışarıdan bakan için yüksek fiyatlar abi bu arabalar çok pahalı imajı vermeyemi çalışıyorlar anlamadım bende.163.000 lıralık q3 u 140.000 e 88.000 lıralık a1 ı 71.000 e aldık 88.000 euroluk a6 için 155.000 lıra teklıf verdıler.Bizim kişisel ekstra indirimiz %10 dur maksimum

185bin'lik Q5'i gözümün önünde 155'e mi ne satmışlardı. Ama ben tek araçlık bi fırsat sanmıştım.

Ben sana daha güzelini söylüyeyim.Saat sabah 10 doğuş otodan telefon geldi ellerinde 1 adet s5 olduğunu bütün opsiyonların seçili olduğunu gümüş renkte normalde 130.000 euro olan s5 i 70.000 euroya ındırdıklerını soyledıler.Sportback mı dedım yok coupe dedıler.Yok o zaman gerek yok dedim araç satıldı rahatsız ettiğimiz için özür dileriz dedi.
    Aynı anda 150 kişiye telefon açmışlar 5 dakikada satıldı

• Akrabamızda yeni A4 aldı, bahsettiğiniz 2.0TDi motorlu.. Aracı test edemedim daha fakat ilk dikkatimi çeken nokta nokta olan ledlerden, şerit ledlere geçilmiş olmasıydı..

Çok farklı bir hava vermiş gerçekten..

Birde tanıdığımız F10 kasa 520D satıp, yeni A6 aldı.. Başta çok düşünmüştüm niye diye, fakat gece gördüğümde hak verdim kendisine.. Önden şerit ledler çok tatlı duruyor, ki arka tasarımlarda bir okadar güzel.. A4 e bakamadım fakat tanıdığımızdaki A6'nın içi gerçekten muhteşem olmuş...
  • quote:

quote:

quote:

Ben sana daha güzelini söylüyeyim.Saat sabah 10 doğuş otodan telefon geldi ellerinde 1 adet s5 olduğunu bütün opsiyonların seçili olduğunu gümüş renkte normalde 130.000 euro olan s5 i 70.000 euroya ındırdıklerını soyledıler.Sportback mı dedım yok coupe dedıler.Yok o zaman gerek yok dedim araç satıldı rahatsız ettiğimiz için özür dileriz dedi.

istinye parktaki s5 mı o ?
    130 dan 100 e sonradan da 70 e indi o araç şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

quote:

quote:

Evet o araç

• quote:

Alın size bizim aldığımız araçların fiyatları

Abimin eşinin aracı
     Yeni Audi A4 2.0 tdi 177 hp izlenimim

Benim aldığım q3

140.000 liraya aldım

Mesleği ciddi anlamda merak ettim hocam. Buradan veya pm alabilir miyim.

Birde o donanımda A1 için o fiyat fazla geldi bana ama normaldir herhalde paralar fazla geldi bana en fazla Volvo S60' a bindiğim için :):)

• Uzakyol vardiya zabitiyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o araç

aslında rengi çok güzel duruyordu o aracın 20 jantları falan harikulade idi ama nedense liste fiyatından satamadılar o aracı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o araç

aslında rengi çok güzel duruyordu o aracın 20 jantları falan harikulade idi ama nedense liste fiyatından satamadılar o aracı

Gitti araba ama saimcim 5 dakikada satıldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o araç

Gitti araba ama saimcim 5 dakikada satıldı

o da bir bavyeralı çağrıcım haketmediği fiyata gitti

• quote:

A1'in üzerine 5 bin lira daha koysaydınız ağzına kadar dolu bir A3 alıyorsunuz keske öyle yapsaydınız.
    Daha önce deger kaybedeceğini yazmışsınız ama işin icinde olan birisi olarak daha önce bahsetmiş olduğunuz 10 bin liraların imkansız olduğunu belirteyim.
    Bir kere gelecek olan ilk A3'ler Benzinli ve 3 kapı olacak. Deger kaybettirecek modeller değil.
    Şu an satılan sportback 1.6 dizel otomatik bir A3'ün gelmesine en az 2 sene var. Geldiginde dahi fazladan 2-3 bin lira deger kaybeder fazla değil sebebi de gelecek modelin acayip pahalı olacak olması.
    Mesela Ex-Patronun arabası makyajsız CC'ydi, yenisi gelince 2. El degeri yükseldi çünkü dizelleri çok pahalı bir fiyattan çıktı.
    Kıssadan hisse; satış danışmanlarına çok güvenmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

7 ilerimi 8 mi?? ben 7 ileri diye biliyordum

8 ileri üstadım. Yeni nesillerden

Doğan, araç muli tronic ancak vites kademeri mevcut sanırım. Birde gazı topladığınızda devri sabit tutup hızlanan cinsden değil mi?
    Vires kolu
    P
    R
    N
    D
    S

Şeklinde değilde.
    P
    R
    N
    S
    D
    şekindemi?

Üstad benim adım muharrem Doğan diğer insignia sahibi olandı.

Aracın vites düzeni

P
    R
    N
    D/S +- şeklindeydi. Topuz D modunda bitiyor bir kere aşağı itersen sport oluyor yine bir kere daha aşağı itersen D moduna geçiyor. Sağa çekersen manuel mod a geçiyor.
    bak mesela A6 videosu görüldüğü gibi yeni 8 ileri olanlardan.
    Malesef yeni A4 videosu düşmemiş daha internete ama sesten anlayabilirsin vitesin sabit kalmadığını.

Muharremcim kusura bakma hatlar karıştı. :)

İlginç geldi. yani araç ile ilk harekette S e takmak daha kolay. Normalde VW grupda S en altta oluyor. Önce D geliyor. Demekki 2.0 tdi 177 öönde spor kullanılıyor :)

• quote:

Yok oğuz lafı bile olmaz karışıklığın

Aslında D ile S aynı noktada olduğu için ikisininde birbirine üstünlüğü yok, ikiside üstte kalıyor ama N modundan aşağı itersen D moduna geçiyor ve yine aşağı dokunursan vites kutusu aynı yerinde kalıyor ama S moduna geçiyor yine aşağı itersen D oluyor yani kutu yine sabit ama mod değişiyor.
  • quote:

Bak vites kutusunun resmini buldum üstad.

• A4 2.0 TDI, 320d tartışması bitmez. Temel olarak zevk meselesi bende bu konudaki bilgilerimi paylaşayım. Nisan ayının başında a4 aldım ve bunu 320 ye borçluyum. borusanda 320d inceledikten sonra aynı gün a4 aldım. bence bmw 3 serisi a4 ile ne işcilik ne de malzeme kalitesi olarak yarışamaz. tasarım zevk işidir beğenene saygı duyarım. bmw yi daha hızlı ve daha ekonomik yapmak adına baya hafifletmişler a4 ten 170kg daha hafif bu ona farklı bır konfor sunuyor bence. yolda arabayla oyuncak gibi oynuyorsunuz atak ve süratli. a4 177 hp 380 nm tork ile cok stabil. gerek ara hızlanmalar gerek ilk hızlanma performansı önden cekişli bir araç olmasına ragmen gercekten cok keyifli. bmw 7.6 sn a4 7.9 sn 0-100 km değerleri bence 0.3 sn cok mühim değil.makyajlı a4 de direksiyon sistemi, yalıtım, süspansiyon sistemi ve motor temel yenilenen parçalar, bunların haricinde müzik sistemi, metalik iç dekor kaplama, klima sistemi, ışık paketi gibi ufak degişiklilerde mevcut ve bence en belirgin değişiklik tek şerit led ön farlar. aracın direksiyon sistemi a8 de kullanılan elektro servo direksiyon mutlaka denenmesi gereken bir sistem inanılmaz konforlu ve güvenli. multitronik şanzuman stronik ile hemen hemen aynı tüketim ve performans degerlerine sahip bunun yanında vites geçişi hissedilmesi diye birşey yok rüzgar gücüyle gidiyormuş gibi ilerliyorsunuz. 160 km hıza kadar rüzgar sesi yok sonrasın da başlıyor. ben araç 1500 km deyken maksimum 250 km hız yaptım 4200 devirdeydi 4500 e kadar cevirir. o hızdaki yol tutuşu inanılmaz. yakıt tüketimi uzun yolda test ettiğim düz yolda 120km sabit hızla klima 1. seviyede 3.9- 4.2 aralığında yokuşta ve klimayı cok yükselttiğinizde değerler cok değişken oluyor. benim için 4.5lt/100 km mükemmle bir seviye. aracı nisan ayında advence paket+sunroof+ 3 kollu f1 direksiyon 118 bin liraya aldım. niyeti ve bütçesi olan kişilere gözü kapalı tavsiye ederim. bmw yi test edecekler için; içine oturun ve kapı içinde camın girdiği bölgeyi biraz sıkıştırın parmaklarınız içeri girdiğini görünce şaşırmayın :)) 7 beygiri kafasına takanlar varsa; şunuda belirtmek isterim hız ve ataklık sadece beygir değerine bağlı olmuyor isteyen denesin 124 hp chevrolet cruze karşısında 90 hp polo tdi kim kimi geçiyor???
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanbeytas -- 25 Mayıs 2012; 12:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inanbeytas

A4 2.0 TDI, 320d tartışması bitmez. Temel olarak zevk meselesi bende bu konudaki bilgilerimi paylaşayım. Nisan ayının başında a4 aldım ve bunu 320 ye borçluyum. borusanda 320d inceledikten sonra aynı gün a4 aldım. bence bmw 3 serisi a4 ile ne işcilik ne de malzeme kalitesi olarak yarışamaz. tasarım zevk işidir beğenene saygı duyarım. bmw yi daha hızlı ve daha ekonomik yapmak adına baya hafifletmişler a4 ten 170kg daha hafif bu ona farklı bır konfor sunuyor bence. yolda arabayla oyuncak gibi oynuyorsunuz atak ve süratli. a4 177 hp 380 nm tork ile cok stabil. gerek ara hızlanmalar gerek ilk hızlanma performansı önden cekişli bir araç olmasına ragmen gercekten cok keyifli. bmw 7.6 sn a4 7.9 sn 0-100 km değerleri bence 0.3 sn cok mühim değil.makyajlı a4 de direksiyon sistemi, yalıtım, süspansiyon sistemi ve motor temel yenilenen parçalar, bunların haricinde müzik sistemi, metalik iç dekor kaplama, klima sistemi, ışık paketi gibi ufak degişiklilerde mevcut ve bence en belirgin değişiklik tek şerit led ön farlar. aracın direksiyon sistemi a8 de kullanılan elektro servo direksiyon mutlaka denenmesi gereken bir sistem inanılmaz konforlu ve güvenli. multitronik şanzuman stronik ile hemen hemen aynı tüketim ve performans degerlerine sahip bunun yanında vites geçişi hissedilmesi diye birşey yok rüzgar gücüyle gidiyormuş gibi ilerliyorsunuz. 160 km hıza kadar rüzgar sesi yok sonrasın da başlıyor. ben araç 1500 km deyken maksimum 250 km hız yaptım 4200 devirdeydi 4500 e kadar cevirir. o hızdaki yol tutuşu inanılmaz. yakıt tüketimi uzun yolda test ettiğim düz yolda 120km sabit hızla klima 1. seviyede 3.9- 4.2 aralığında yokuşta ve klimayı cok yükselttiğinizde değerler cok değişken oluyor. benim için 4.5lt/100 km mükemmle bir seviye. aracı nisan ayında advence paket+sunroof+ 3 kollu f1 direksiyon 118 bin liraya aldım. niyeti ve bütçesi olan kişilere gözü kapalı tavsiye ederim. bmw yi test edecekler için; içine oturun ve kapı içinde camın girdiği bölgeyi biraz sıkıştırın parmaklarınız içeri girdiğini görünce şaşırmayın :)) 7 beygiri kafasına takanlar varsa; şunuda belirtmek isterim hız ve ataklık sadece beygir değerine bağlı olmuyor isteyen denesin 124 hp chevrolet cruze karşısında 90 hp polo tdi kim kimi geçiyor???
    saygılar...

İzlenim için teşekkürler.

• faydalı bir açıklama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbeytas

bmw yi test edecekler için; içine oturun ve kapı içinde camın girdiği bölgeyi biraz sıkıştırın parmaklarınız içeri girdiğini görünce şaşırmayın :))

Hocam 328i ye tam olarak onu yapmıştım bende ve resmen açılıyor.Hatta fotosunu bile çekmiştim.Hoş durmuyor bmw için.
  • İyi de kaç aydır Audi özel teklif adı altında makyajlı 177lik A4'leri 104.000TLye satıyorlardı ki..Bir ara ben de düşündüm ama tek kişi için gereksiz masraf diye almadım.Aile falan olsam ilk alacağım araçtır.

Donanım olarak;

Elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı LED sinyalli yan aynalar
    Cosine kumas döşeme
    Deluxe otomatik kontrollü klima
    Elektrokrom iç ayna, yağmur sensörü ve kısa far sensörü
    Ön kol dayama
    Reflex iç dekor
    İç ışık paketi
    4 kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon
    Radio Concert müzik sistemi (8 pasif hoperlöri 80 Watt)
    Audi müzik arayüzü
    Renkli ekranlı sürücü bilgilendirme sistemi
    7.5J x 16 ebadında, 10 kol tasarımlı aluminyum alaşım jantlar
    Arka park sensörü
    Start – Stop sistemi
    Yokuş destek asistanıYokuş Destek AsistanıEasy starting with no roll-back. The hill-start assist function helps you drive off on a hill.Yokuş Destek Asistanı
    Elektromekanık güç destekli direksiyon sistemi
    WFT Paket
    3 bölgeli otomatik klima
    Xenon plus
    Elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir dış aynalar ve ısıtmalı ön cam su fiskiyeleri
    Bluetooth ara yüzü

Buna sunroof,CC ve 17inç jant ekletip bineceksin işte.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.