Şimdi Ara

yeni auris sipariş verdim korkularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba bugun yeni auris 1.6 advenced manuel almak için gittim ve kapora bıraktım seat leon fr ile çok kararsız kaldım ve auris daha ağır bastı.sormak istediğim aldığım bayi 3 gün içinde veriyor arabayı bu kadar çabuk verebilirmi acaba eski araba verebilirlermi bana ve lcd üzerinden arabada oluşan hataları görebilirmiyiz,lastik basınc ayarlarını filan gibi.arabaya yeniyim ve ilk defa sfır araba aldıgım için bilmiyorum.yardımcı olabılırmısınız forumda bazı arkadaşlar sıfır almış ama boyalı çıkmış filan sıfır arba alırken nereye bakmak lazım koltuklar naylon lcd naylon ve direksiyondaki toyota logosu naylon olması lazımmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Gün stoktaki arabalar için normal bi süreki toyota için 3 gün gayet yeterli. Leon konusuna gelirsek eğer yakıt sıkıntı olmayacaksa auris'i tavsiye ederim fakat yakıt konusunda sıkıntı olacak ise ya lpg öneririm hem uyumlu bayada ekonomik oluyor onun dışında leon 1.2 tsi Sırf motoru için tercih ederdim ama şuda bi gerçekki leon o motora o donanımlara rağmen hala çok tutulmuyor buda bi gerçek o yüzden auris + LPG Hayet güzel olur
  • Bu arabayı benzinli otomatik olarak bende düşünüyorum ama yakıt bendede soru işareti. Acaba Golf 1.2 tsi Comfort Manuelmi alsam vosvosda yılsonu kampanya başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar araci aldim yakiti sorun yapmayin suanda 700 km araba 7.7 ortalama yakiyor dahada dusucek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Avsiya

Bu arabayı benzinli otomatik olarak bende düşünüyorum ama yakıt bendede soru işareti. Acaba Golf 1.2 tsi Comfort Manuelmi alsam vosvosda yılsonu kampanya başlamış.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Wallaha vosvos alayim dedim adamlar hic ilgilenmediler benle

• Hoşbulduk arkadaşlar. Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum. Bende bu güzel ortamda olmaktan çok mutluyum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında cvt otomatik sebebiyle benim gönlümde Auristen yana kısmet bakalım yılbaşına kadar almam lazım bıktım artık arabasızlıktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.