Bildirim
YENİ AVEO İLK NCAP SONUÇLARI İLK DONANIMHABER'DE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sıcak sıcak yepyeni ve gerçek alanlarda çakilmiş üstelik trafiğe çıkmış aveo resimleri.
ben buna bittim bu arada
-
ben ciddi ciddi beğendim yaw bu aleti bi gelsede yakından görsek -
Ne zaman türkiyeye gelceğinden haberiniz var mı? -
yaz ayları deniyor bekleyip görecez artık -
mayıs sonunda benzinli modeller yıl sonunda dizel modeller gelecek. kaynak chevrolet genel müdürü söyleşisi ben onun yalancısıyı :D -
Yeni Aveo'da güvenlik adına çok fazla yenilik var. Cruze görmeye alıştığımız ESP ve 8 hava yastığı Aveo'da da standart olacak...
Yeni Spark modeli, ESP li olmadığı için 4 yıldızı kaybetmişti. Ama Aveo da ESP de olduğu için direk 5 yıldız aldı. Cruze a gerçek bir kardeş geliyor. Ben kuruluşların yıldızlarına inanmasamda yenilikler için gerçekten mutlu oldum... -
önden bakılınca volvoyu anımsatıyor (: manyak bişi olmus ama yaa
şimdi birde buna cok para ısterler yaaa -
Acaba lansman fiyatları ne olur dizellerin ? -
Resimler için eline sağlık Sunroof da var bunlarda
-
Valla bu aralar araba almayı düşünüyorduk. Yeni Aveo tahminen ne zaman piyasaya çıkar. Çok hoşuma gitti benim -
mayıs sonu dediler hala ses yok gm den -
Yeni Aveo'lar İtalya ve İspanya'da satışa çıktı. İtalya'daki fiyatlar HB 10320€, Sedan ise 12650€ 'dan başlıyor. F/P olarak oldukca iyi gözüküyor:
http://www.chevrolet.it/vetture/nuova-aveo/nuova-aveo-5porte/caratteristiche.html
Türkiye'de benzinli modeller 1 Temmuz'da, dizel modeller Ekim'de satışa sunulacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 20 Haziran 2011; 12:02:13 > -
cruze hatcback ne zaman cıkacak varmı birbilgi -
araba resmen evrim geçirmiş ama cruze a değişmem :D -
tam olarak ne zaman çıkacağının da fiyatının da belli olmaması tam bir saçmalık. -
yeni aveolar ve cruze hatchback'ler bayilerde, gözümüz aydın :) -
Chevrolet Aveo'ların yeni kasalarını Cumartesi günü İzmirdeki bayisinde görme fırsatına eriştik. Ben aracı çok beğendim. Kaslı ve sağlam yapısı ile eskisi ile alakası bile yok. VW Golf kadar büyük bir araç yapmışlar. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bence araç çok ama çok iyi. Fiyat konusu eleştirilere açık olabilir ama eski Aveo'ların eksikleri çok iyi giderilmiş. Kapıları bile D segment araçlar gibi kapanıyor. Bu yorumum bile aracın ne kadar tok bir yapıya sahip olduğunu gösterir herhalde :) -
1.2 motor olanların gerçek hayatta ne yaktıkları ve lpg uyumu hakkında bilgisi olan var mı?1.2 test etme imkanı olan varsa iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X