Şimdi Ara

YENİ AVEO & LİNEA sizce hangisini almalıyım ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özbekli35

bence ikisinide alma....!

hocam sen ne önerirsin bu fiyat aralığında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Benzinli fiyatına Bravo alabilirsiniz

onuda çoook düşündüm kafamda var aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Ne desem boş..

boş ????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_ozn

quote:

tercih meselesi tabiki ama bu araçları alma bence aveo eski adıyla kalos ne kadarda lüks görünse içine binince bir süre kullandıktan sonra öyle olmadığını anlıyorsun lineada tipi baştan soğutuyor insanı zaten içi çok sıkıcı ve malzeme kalitesi yaramaz onun dışında linea motoru iyi olabilir.

benim fikrim bu fiyatlarda yeni kasa accent blue almandır.1.6 crdi 128 hp rakipsiz motor gücüyle 3.8 litre yakıt tüketebilen ve 42.000 tl fiyatı olan 5 yıl garantili bir arabadır.Uzun yıllar üzmez insanı,serviside ucuz ve güvenilirdir.

• quote:

quote:

quote:

tercih meselesi tabiki ama bu araçları alma bence aveo eski adıyla kalos ne kadarda lüks görünse içine binince bir süre kullandıktan sonra öyle olmadığını anlıyorsun lineada tipi baştan soğutuyor insanı zaten içi çok sıkıcı ve malzeme kalitesi yaramaz onun dışında linea motoru iyi olabilir.

benim fikrim bu fiyatlarda yeni kasa accent blue almandır.1.6 crdi 128 hp rakipsiz motor gücüyle 3.8 litre yakıt tüketebilen ve 42.000 tl fiyatı olan 5 yıl garantili bir arabadır.Uzun yıllar üzmez insanı,serviside ucuz ve güvenilirdir.

bana hyundai demeyin yazın elentra sipariş verdim. bana 15 gün için söz verip SÖZLEŞME İMZALAYIP, beni 2 ay beklettiler en sonunda kızdım geri çektim parayı.isterse bedava verseler yine almam . . .bu konuda çook kızgınımmm çorum hyundai tuzcu plaza beni geri zekalı, karektersizlikle şuçladı ... ki 30 yılımı doldurdum öğretmenlikte . . .neyse tşk ederim öneriniz için,sağolun.

• benimki sadece bir tavsiyeydi ama hyundaı aracıyla hyundaı bayisini birbirinden ayrı tutun...bayinin sahtekar olmasıyla hyundaının ne alakası var?BAYİYE KIZIP ARABAYA KIZMAYIN.:D
    başka bir bayiden alın belkide yazın sıkışık zamanlarda her markada olduğu gibi sıraya yazılma davası olmuştur.sonuçta elantrada yeni çıkmış bir modeldi talebi karşılamada güçlük çekmişlerdi.

ama şimdi accent blue ve elantra 2 günde teslim ediliyor

yani siz bilirsiniz yine ama şu durumda bu fiyata en iyi alınabilecek araçtır.Sonuçta aveodanda lineadanda üstündür.
  • Aveo sınıfının en iyi araçlarından biridir:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59264635

Ancak Linea sırf 1.6 dizel motoru guclu oldugu için ya da iç hacminin genişliği için tercih edilebilir. Bunların dısındaki tum teknık konularda aveo daha ustun.
  • Emotion Plus iyidir, ESP, Hill Holder , Elektrikli Bel Destek Ayarı, Ön Yan Tavan Hava Yastıkları, Hız Sabitleme, Panik Fren Destek Sistemi, ASR, MSR...

0-100 hızlanma 11,0 saniye ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_memur -- 3 Nisan 2012; 9:13:23 >
  • quote:

benimki sadece bir tavsiyeydi ama hyundaı aracıyla hyundaı bayisini birbirinden ayrı tutun...bayinin sahtekar olmasıyla hyundaının ne alakası var?BAYİYE KIZIP ARABAYA KIZMAYIN.:D
    başka bir bayiden alın belkide yazın sıkışık zamanlarda her markada olduğu gibi sıraya yazılma davası olmuştur.sonuçta elantrada yeni çıkmış bir modeldi talebi karşılamada güçlük çekmişlerdi.

yani siz bilirsiniz yine ama şu durumda bu fiyata en iyi alınabilecek araçtır.Sonuçta aveodanda lineadanda üstündür.

ya zaten hyundai ye birşey demiyorum adamlar beni hyundaiden soğuttu . ayağım gitmiyo hyundai ye .

• Aveo oyle f/p canavari falan gelmiyor bana.f/p aracinin dizeli ile benzini arasinda 7.500 lira olmaz. Ayrica cruze'dan sadece 1000-1500 lira hic olmaz. 43 bine aveo dizel alacagima 40 bin liraya cruze'un fullunu alip garantili lpg taktirip 95 beygir yerine 125 beygirin, b sinifi yerine de c sinifina binmenin ferahligini yasarim.

Ekleme: bu arada ikinci el dusunur musunz? Soyle 1-2 yasinda daha garantisi devam eden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 3 Nisan 2012; 12:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İkisini de salla, Honda City al kafan rahat etsin.

YENİ AVEO & LİNEA sizce hangisini almalıyım ?

Türkiyeye sıfırı gelmiyordu yakın zamana kadar

• ikiside iyidir.
  • Bir şey daha;
    Aveoda (LTZ) start-stop var, Lineada yok.
    Bazı kişilerin talep ettiği bir özellik olabilir.
  • quote:

quote:

benimki sadece bir tavsiyeydi ama hyundaı aracıyla hyundaı bayisini birbirinden ayrı tutun...bayinin sahtekar olmasıyla hyundaının ne alakası var?BAYİYE KIZIP ARABAYA KIZMAYIN.:D

ya zaten hyundai ye birşey demiyorum adamlar beni hyundaiden soğuttu . ayağım gitmiyo hyundai ye .

PEUGEOT 308 ÖNEREBİLİRİM.

DİZEL = AZ YAKAR
    DONANIMLI = BİR ARABADA OLMASIN GEREKEN DONANIMLARIN HEPSİ VAR.
    YENİ MAKYAJLANDI VE EN AZ 5 SENE MAKYAJLANMAZ ARTIK.
    2.ELİ DEĞERLİDİR. ( PARÇA DEĞİŞİMİ OLMADIKÇA,HOR KULLANILMADIKÇA )

EN GÜZEL ÖZELLİĞİ 1.6 DİZEL MODELİNDE OTOMATİK VİTES OLMASI.

TEK KÖTÜ YANI HATCHBACK OLMASI. :(

GÖRÜNÜŞ OLARAK SÜPER AMA.

• Sahsen başka tercihleri değerlendirirdim vereceğiniz para az olmayacaktır bu araçlara hiçlerinden Linea 1.6 multijet emotion alırdım.
  • ben de linea & yeni aveo arasında kıyaslama yaptıktan sonra yeni aveo da karar kılıp aldım.
    bence herkesin kıyaslama kriterleri farklıdır. o yüzden alacağın aracın kriterlerini önceden belirle. belki ikisinide almayıp başka bir araba bakacaksın.
    ben kendimden örnek vereyim. önceki aracım megane 2 1.6 dynamique modeldi. km çok olduğundan değiştirmeye karar verdik. eşimle önce olmazsa olmazlarımızı belirledik. bunlar sırasıyla:
    1. kesinlikle güvenli olacak(kazada kimin sağ çıkacağı belli olmaz ancak biz tedbirimizi alalım dedik.)
    2. yakıtı az olacak.
    3. hacmi geniş olacak.
    4. fiyat uygun olacak.
    bu noktadan sonrası araçların donanımına bakacaktık. ( ne kadar dolu o kadar tercih)
    ilk incelediğim araç arkadaşımın 1.2D ibiza sporttuererı oldu. uzun süre aracı inceledim fakat bana göre hem küçük hem pahalı idi.
    (n cap 5*,düşük yakıt olmasına rağmen elendi)
    bir sonraki araç 1.5 dci fluence ti.(2. el temiz)meganedeki memnuniyetimin yönlendirmesine rağmen n cap tan 4* alması bu aracı baştan elememe sebep oldu.(donanım eksiğine bile bakmadım)
    buraya kadar ciddi albenili araç yoktu.
    yeni aveo yu inceledikten sonra gayet hoşuma gitti. (güvenlik,yakıt,donanım,hacim ve fiyat)( standart donanımı üst segmentlerde yarışıyordu bu da artısı oldu. yekpare şasi,5* çocuk güvenliği,hız limit ve sabitleyicisi,yüksek tavan,bluetooth,startstop,502lt bagaj ile sınıfında tek olması vb)
    aynı gün eşimle birliklte linea ya bakmaya gittik. işin aslı ilk etapta iç ve dış görünüm eşimin çok hoşuna gitti fakat aracı başta brelirlediğimiz kriterlere göre değerlendirdiğimizde bu aracıda eledik.(güvenlik-n cap girmedi bile,yakıt tüketimi-1,2 lt civarı fazla,donanım -opsiyonlarla ancak artıyor)
    sonuç :bizim kriterlerimize en uygun araç yeni aveo ydu. şunu söyleyeyim kusursuz araç yoktur. elbette her araçta olduğu gibi benim aracımda da eleştirilecek yönler vardır. ancak benim öncelikli ihtiyaçlarımı tam karşılıyor.
    ben c segmenti bir araçtan b segmentine indim. haliyle konfor eksikliği var. ama ben kriterlerime birde konfor eklesem 50 bin tl nin üstüne çıkmam gerekecekti. bu sefer fiyatın yanında yakıt tüktimide artacaktı vbvb. herşeyin bedeli var.
    başta da söylediğim gibi, önce sana uygun kriterleri belirle belki başka araba alacaksın. benim kişisel önerim bu

• Aveo.kasa daha yeni,ve daha şekil yakıt tükütimide az.
  • tip bakimindan kesinlikle

LINEAAAAAAAAA
  • Yeni Aveo 1.3 LTZ'nin yol bilgisayarında anlık yakıt tüketimi göstermiyor. Ortalama tüketim var.
    Lineada bu özellik var. (Benim için önemli)
  • Dün tekrar Aveoya bakmaya gittim. LTZ modelinde bile klima manuel, Linea emotionda otomatik klima var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.