Şimdi Ara

YENİ AVEO & LİNEA sizce hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aveo 1.3 LTZ dizel ile Linea 1.6 multijet emotion arasında kaldım. çokk kafam karışık. sizden yardımlarınızı bekliyorum. daha doğrusu hem yakıt konusunda ekonomik hemde bu araçların fiyat aralığında uygun sizinde önerebileceğiniz araçlar olursa lütfen bilgilendirin. bu kardeşinize bi yardımcı oluverin

• aveo 35.000 linea 43.000 bence bu kadar para verilmez mesela şu ara opelde astra classic baya indirimde bu fiyatlara alabilirsin yada aveo yerine cruze düşün sonuçta sınıf farkı var
  • Motorların ikiside multijet diye biliyorum.Ben 1.6 linea öneririm.
  • bildiğim kadarı ile astra klasiklerde dizel motor seceneği satılmıyor . sitesinde göremedim. cruze 2lik dizel motor seçeneği var ekonomik yönden zorlar (yakıt, vergi vb).birde bravo 1.6 multijet 120 hp düşünüyorum ama oda biraz pahalı,bütçeme göre geri planda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_ozn

bildiğim kadarı ile astra klasiklerde dizel motor seceneği satılmıyor . sitesinde göremedim. cruze 2lik dizel motor seçeneği var ekonomik yönden zorlar (yakıt, vergi vb).birde bravo 1.6 multijet 120 hp düşünüyorum ama oda biraz pahalı,bütçeme göre geri planda kaldı.

o zaman linea
  • Aveo almanızı tavsiye ederim. F/P oranı çok yüksek bir araç. Yakıt konusunda iki araçta sizi üzmez. Ayrıca Aveo'nun vergi avantajını gözardı etmemek gerekir.
  • Bence bu iki araç arasında kaldıysan Aveo almalısın. Motor olarak 1.3 multijet zaten en yaygın motorlardan birisi. Kasası desen güncel, iç dizaynı güncel. İç mekanda ergonomi, dış hatlarda aerodinamik sıkıntıları olan yüzü eskimiş bir aracı almaktansa Aveo'yu alman daha iyi olur. Ayrıca Linea bir üst segmentte yer alsa bile yeni Aveo'nun donanım olarak Linea'dan eksiği olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulbulinho -- 1 Nisan 2012; 16:27:03 >
  • Yeni Aveo kesinlikle. 1.3 Multijet var. yakıt tüketimi sınıfının en iyilerinden

onun haricinde sınıfında dünyanın en sağlam, güvenli arabası.
    donanım olarak sınıfının en iyi donanımına sahip (cruise controlden tutun bluetooth ile telefonla görüşmeye kadar hersey var eksiksiz)

uzun bir süre linea da kullandım. kesinlikle yeni aveoyu tavsiye ederim
  • kesinlikle linea.. serwis parça sıkıntın olmaz..
  • Daha önce de benzer bir başlık açılmıştı. Test edin kararınızı hemen vereceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

kesinlikle linea.. serwis parça sıkıntın olmaz..

servisten çıkmaz zaten.
  • ikiside fiyatını hak eden araçlar değil, az kullanılmış focus 3 tdci aynı fiyatlara rahat bulunabiliyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 1 Nisan 2012; 17:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

kesinlikle linea.. serwis parça sıkıntın olmaz..

servisten çıkmaz zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

ikiside fiyatını hak eden araçlar değil, az kullanılmış focus 3 tdci aynı fiyatlara rahat bulunabiliyor ..

Yeni Aveo fiyatını hakkeden bi araba değil derken ? farklı dünyalarda mı yaşıyoruz .)

• LİNEA EMOTİON PLUSH 1600 cc 105 Hp Diesel ...Birinci tercihim olur..Bursa da yapılıyor. Diğerinin doğum yeri fabrikası Korede ve parçaları oradan geliyor...Nokta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

LİNEA EMOTİON PLUSH 1600 cc 105 Hp Diesel ...Birinci tercihim olur..Bursa da yapılıyor. Diğerinin doğum yeri fabrikası Korede ve parçaları oradan geliyor...Nokta..

doğum yeri amerika. yeni aveo amerikan arabasıdır, amerikadaki GM mühendisleri tarafından mühendisliği yapılmıştır. sadece avrupaya satılanların üretimi güney koredeki GM tesislerinde yapılmaktadır o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 1 Nisan 2012; 18:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

LİNEA EMOTİON PLUSH 1600 cc 105 Hp Diesel ...Birinci tercihim olur..Bursa da yapılıyor. Diğerinin doğum yeri fabrikası Korede ve parçaları oradan geliyor...Nokta..

aynen
  • aveo iyi guzle ama sınıfına göre. linea daha konforlu ve güçlü yakıt olarak çok fark yok. linea içme kanı da gniş. linea almak daha avantajlı. ayrıca linea sorunsuz sayılabilecek bir araç. motor uzun ömürlü.
  • Linea daha büyük ve geniş duruyor.İç mekanı daha güzel.En azından adam gibi bir gösterge grubuna sahip.Aveo gibi motorsiklet göstergesi koymamışlar.
    Tasarım olarak da daha iyi, en azından önüyle arkası arasında tasarım bütünlüğü var.Aveo sedan gibi önü-arkası uyumsuz ve kötü değil.
    Emotion Plus da donanım olarak çok iyi.Motoru da daha güçlü.

Kısaca Linea iç mekan olarak daha geniş,daha güzel,daha konforlu.
    Dıştan da bir B sınıfı değilde B+ olarak duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 1 Nisan 2012; 18:19:36 >
  • İkisi arasındaki fiyat farkını göz ardı edersek kesinlikle linea'yı tercih ederim.
  • tavsiyem 1.6 emotion linea almanız, bence 1.6 nın altında motora sahip araba tercih edilmemeli, iki aracı da test edin gidip 1.3 tercih etmezsiniz zaten. kimsenin baskısı altında kalmayın kendiniz test edin hiç 1.3 ile 1.6 bir olurmu Allah aşkına, kaldı ki iki araçtaki motorların teknolojisi de aynı zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.