Bildirim
yeni aveo mu ibiza mı yoksa colt mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer benzinli araç alıncaksa bunların arasından benim tercihim Colt olurdu sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersan34
arkadaşlar ekonomik ve 2.el değer kaybı pek yapmayacak bir araç almak istiyorum.bütçem 30.000 tl...sizce yeni aveo-- ibiza -- colt hangisini almalıyım.
eğer 2. el düşünürsen jazz daha mantıklı bir tercih olur bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kamu-gorevlisinden-31000-km-degisen-boya-yok-garanti-kapsaminda-93783001/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 10 Ağustos 2012; 12:55:21 >
-
2. elde aveo pek değer kaybetmez. çünkü bayilerden 2000 3000 tl indirimli alıyorsunuz zaten. örneğin şu an 0 liste fiyatı 35.000 tl olan aracı 32.000 tl civarına alabiliyosunuz sıkı pazarlıkla. ardından da 0ı 35.000 olan aracı 32.000 yada 31.000 e satıyosunuz, ya hiç değer kaybetmiyor yada az bir değer kaybı oluyor.
ayrıca yeni aveo iyidir. sadece 2. el piyasasına bakmayın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değer kaybı önemliyse polo-corsa-fiesta daha mantıklı seçenekler. -
aslında yeni clio 4 çıkacakmış.inceledim çok beğendim.onu beklesem fiyatı kaç olur acaba... -
ibiza
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X