Şimdi Ara

yeni aveo mu ibiza mı yoksa colt mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekonomik ve 2.el değer kaybı pek yapmayacak bir araç almak istiyorum.bütçem 30.000 tl...sizce yeni aveo-- ibiza -- colt hangisini almalıyım.

• Eğer benzinli araç alıncaksa bunların arasından benim tercihim Colt olurdu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

arkadaşlar ekonomik ve 2.el değer kaybı pek yapmayacak bir araç almak istiyorum.bütçem 30.000 tl...sizce yeni aveo-- ibiza -- colt hangisini almalıyım.

eğer 2. el düşünürsen jazz daha mantıklı bir tercih olur bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kamu-gorevlisinden-31000-km-degisen-boya-yok-garanti-kapsaminda-93783001/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 10 Ağustos 2012; 12:55:21 >

• 2. elde aveo pek değer kaybetmez. çünkü bayilerden 2000 3000 tl indirimli alıyorsunuz zaten. örneğin şu an 0 liste fiyatı 35.000 tl olan aracı 32.000 tl civarına alabiliyosunuz sıkı pazarlıkla. ardından da 0ı 35.000 olan aracı 32.000 yada 31.000 e satıyosunuz, ya hiç değer kaybetmiyor yada az bir değer kaybı oluyor.

ayrıca yeni aveo iyidir. sadece 2. el piyasasına bakmayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer kaybı önemliyse polo-corsa-fiesta daha mantıklı seçenekler.
  • aslında yeni clio 4 çıkacakmış.inceledim çok beğendim.onu beklesem fiyatı kaç olur acaba...
  • ibiza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.