Şimdi Ara

Yeni banka hesap açma ve kartın adrese gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim saygılar öncelikle şimdi durum şöyle; ben 2 aya 18 yaşına giriyorum ve kendime banka hesabı açmak istiyorum. Aklımda garanti ve Enpara var şimdilik. Örneğin ben garanti şubesine gittim dedim ki ben müşteriniz olmak istiyorum işte kart çıkartacağım mobil bankacılık açtıracağım vs. her şeyi hallettim açtım adam dedi ki kartınızı adresinize göndereceğiz ama bende şöyle bir durum var o kart eve gelirse bizimkiler sorar nedir neyin nesidir falan uğraşmak istemiyorum bu yüzden desem ki bankada hocam kart çıktığı zaman göndermek yerine arayın ben şubeden alayım veya kargocu dağıtıma çıkarmasın vs kabul ederler mi öyle bir ikincisi isimsiz kart mevzusu deseler ki anında almak istiyorsanız isimsiz verelim diye ileride üniversite de falan lazım olur diye kartı isimsiz çıkartmak ta istemiyorum.

Enpara'ya gelince internet üzerinden başvurdum falan adresi örneğin arkadaşın evi yazdım oraya gitti kart o adres acaba ileride bana sorun çıkartır mı merak ediyorum teşekkürler şimdiden.

• Hocam Garanti için konuşacak olursam, size yakın bir Garanti şubesine giderek kendinize hesap açtırıp ardından kartı şubeye istetebilirsiniz.

Kart şubeye ulaştığında size de bilgi gelir, gerekirse şubeden de haber verirler. Kartı istetmeden önce e-ekstre seçeneğini de seçerseniz eve herhangi bir şey gelmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enpara da kurye eve geliyor.

garanti isimsiz kart verir. mobil şubeden kart başvurusunda da kartı şubeye mi adrese mi diye soruyor.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yanıtınız için, e ekstre tam olarak ne oluyor şubeye gidince ne şekilde belitrmem lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtınız için teşekkürler öncelikle, şube eve yakın zaten mobilden uğraşmam galiba ama şubeye gidince sorarım onlara şubeden başvursam şubeden almak istiyorum kartımı diye kabul etmezlerse falan mobilden dediğinizi yaparım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kocak177 K kullanıcısına yanıt

Tekrar merhaba hocam, şubedeki arkadaşların kabul etmeme gibi bir seçeneği yok, bilginiz olsun. Herhangi bir sıkıntı olursa kendilerine güncel Garanti BBVA, KREDİ KARTI ÜYELİK SÖZLEŞMESİ'ni hatırlatırsınız.

Sayfa 5;

Alıntı

metni:
    3. KARTINIZIN TESLİMATI
    Kartınızı şubelerimize gelerek alabilir ya da adresinize teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Bu tercihiniz, başvurunuz esnasında alınır. Adresinize gönderilmesini isterseniz, kartınızı başvuru formunda paylaştığınız adresinize gönderir ve teslimatla ilgili olarak Sizi SMS ile bilgilendiririz. Kartınızın şubeye gönderilmesini isterseniz, şubeye ulaştığı bilgisinin Size iletilmesi sonrasında şubeye giderek teslim alabilirsiniz.

Sayfa 7;

Alıntı

metni:
    6. HESAP ÖZETİ (EKSTRE) DÜZENLENMESİEkstreniz; limitinizi, ilgili dönemde uygulanan akdi ve gecikme faiz oranlarını, ilgili döneme ait borç ve alacak kayıtlarını, Minimum Ödeme ödeme tutarınızı, borcunuzun son ödeme tarihini ve bir sonraki dönemin hesap kesim ile son ödeme tarihinin yanısıra, kartınızın kullanımına dair bir kısım bilgilerin yanı sıra yasal düzenlemelerde belirtilen diğer hususları ve Bankamız tarafından yapılan sözleşme değişikliklerini gösterir. Ekstrelerinizi posta yoluyla ya da kayıtlı veri saklayıcıları, Garanti BBVA internet , ATM vb. kanallardan almayı ya da görüntülemeyi talep edebilirsiniz. Postayla almayı tercih ederseniz, ekstreniz belirleyeceğimiz dönemlerde basılı olarak adresinize gönderilir. Tercih ettiğiniz yolla yapılacak tüm bildirimler geçerlidir ve bu bildirimler varsa ek kart sahipleri için de geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.