Şimdi Ara

Yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir oyuna benziyor indiriyorum şuanda stremları falan izledim bir kaç sorum var oyun hakkında :
    1.15vs15 ve 20vs20 savaşlar var galiba bunlara kaç levelde girebiliyoruz ?
    2. pet sistemi mevcut mu ?
    3.Son seviyeye ulaşmak ortalama ne kadar sürer ?
    4.Irkların açtığımız karaktere etkisi var mı ?
    5.En çok Türk hangi serverda ?
    6.Dungeonlara falan girerken çok uzun süre beklemek gerekiyor mu ?
    Şimdiden teşekkürler.

• -15v15 60 levelde 20v20 30 lvden itibaren girebilirsin
    -Mevcut.
    -1 ay
    -yok denecek kadar az
    -veritas
    -dps isen(sorc,arch,zerk) baya beklersin
  • Teşekkür ederim.Veritas'da bildiğin Türk guildi var mı ? Priest açacağım için dungeonlarda biraz zorlanacağımı düşünüyorum.Hem tek başıma oynamayı pek sevmiyorum,yardım edebilecek kişiler olursa iyi olur.
  • valla ben veristas dayım ama hala adam gibi online kimse göremedim
  • Evet , bende Veritas'da açtım ama neredeyse hiç Türk görmedim.Forumda paylaşılan guildleri de arattım ama yok.İstersen beraber takılırız,hem oyunu tam bilmiyorum yardım edecek biri olursa çok memnun olurum.
  • Walla yardımcı olurum ama hiç başlamamanı sağlarsam sanırım daha çok yardımcı olurum nick mysticlady
  • Egemen bende bugün oyunu indirdim ve simdi oynamaya basladim tek basimayim eğer hala oyuna devam ediyorsan beraber oyniyabiliriz.

Nick : Herlx ( L ile ) pm atarsan konusabiliriz yada buradanda mesaj atabilirsin
  • Bende veristasdayım. 60 lvl healer var bir de 15 lvl in oralarda yeni archer oynamaya başladım ama pek sevmedim. Baştan warrior denemeyi düşünüyorum.. tinkypoo nickim olursa beraber oynayabiliriz. Tek başına oynaması gerçekten çok sıkıcı. =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Terlik -- 4 Mayıs 2014; 19:09:40 >
  • Archer pek hosuma gitmedi yeni çhar olarak priest açtim onunla oynuyorum nickim : Keops pm atarak ulasabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyks7 -- 5 Mayıs 2014; 16:14:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.