OYUNA BENDE YENI BASLAMAYA KARARVERDIM SUAN TRIAL OLARAK BASLADIM 10 LVL MAGE VAR BERABER OYNAYABILECEGIM ARKADASLAR VARMI ACABA YENI BASLAMIS YADA YENI CHAR KASACAK OLAN?
hangi realm ?
kendisi için realm farkedeceğini sanmıyorum. sıfırdan başlar ne olacak..
Eğer Trialı bırakıp full sürüm oyuna geçmek istersen birini bulup "Recruit a friend" yapın.Böylece 60 levela kadar x3 hızda level atlarsın.
bi kaç arkadas saolsunlar pm atmıslar bende msn yolladım kendılerıne recruit için server tabıkı farketmez yenı baslayacagım :) swtor faciasından sonra :)) töbe ettim birdaha head start oyun oynamaya :) 2006 da 3 ay kadar oynadım yogun iş temposu nedenıyle devam edememiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
Eğer Trialı bırakıp full sürüm oyuna geçmek istersen birini bulup "Recruit a friend" yapın.Böylece 60 levela kadar x3 hızda level atlarsın.
Nasıl yani? Bu opsiyon size 3 kat daha mı hızlı level kastırtıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Kendōka
quote:
Aynen öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Aelin-uial
quote:
Orijinalden alıntı: Kendōka
quote:
Aynen öyle.
Bu yeni eklenen birşey mi? Yoksa uzun zamandan beri var mı?
çok oynamak istiyorum bu tarz oyunları ama bi türlü beceremiyorum.
ally olmak istiyosan burning legion serverine gel zibil gibi türk var en çok türk bu serverde ama sadece ally de var bolca
hordede türk yok pek , horde için dunemaul diyolar ama oradada türk yok pek ama burada zibil gibi türk var tavsiye ederim ben4 günde levle 60 oldum
Merhaba. Bende yeni başladım tam olarak oyunu bilmiyorum ama beraber oynayabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Konuşmak istersen özel mesaj'dan MSN verebilirim. İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
ally olmak istiyosan burning legion serverine gel zibil gibi türk var en çok türk bu serverde ama sadece ally de var bolca
hordede türk yok pek , horde için dunemaul diyolar ama oradada türk yok pek ama burada zibil gibi türk var tavsiye ederim ben4 günde levle 60 oldum
hairloom, recruit olmadan mı 4 günde 60 oldun ?
quote:
Orijinalden alıntı: onz
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
hairloom, recruit olmadan mı 4 günde 60 oldun ?
aynen
Merhaba,
Bende yeni başladım ve Crushridge serverinda oynamaya başladım. Belki 2-3 tane arkadaşda gelecek ama Alliencede ısrarlılar fakat ben Hordeyim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa Crushridge HORDE tarafına beklerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme