iyi dün akşam bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yükledim oyuna girdim güzel herşey yolunda ama haraketler etmede ve saldırma komutlarında ben tıkladından 2-3 sn sonra cevab veriyor bunula ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin lütfen . Tüm müslümana aleminin kurban bayramı mubarek olsun (mesaj silindi icin tekrar yazdım sanrım gene silincek ve ben 300 defa yeniden yazacam
o serverların yogun olmasından kaynaklanan bir problem lag olusuyor serverlarda yada senin internet hızında bir sorun olabilir eger surekli o sekildeyse internet hızında vardır bi problem
quote:
mesaj silindi icin tekrar yazdım sanrım gene silincek ve ben 300 defa yeniden yazacam
Ban yedikten sonra öyle bir şansın kalmıyor malesef.
Forumun ve tum musluman aleminin Kurban bayramını kutlarım herkese nice yeni yıllar
teşekküler cevab icin sanırım benim hızda bir sorun var 1024 kulanıyom ama anlamadım tek olarak kareket ve saldırıda sorun var onun dışında anında cevab veriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme