Şimdi Ara

Yeni başlamış adama öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Battlefield 3'ü büyük umutlarla aldım fakat zorlanıyorum. FPS sık oynayan biriyim, Online FPS'lerde de yeni başladığım oyunlarda çok sırıtmam fakat Battlefield biraz bana farklı geldi. Misal DM haritalarında diğer oyuncuları izledim hepsi deli gibi koşturuyor. Hani kimsenin siper aldığı yok, siper alırsanız rahat bir şekilde öldürüyorlar, sanki önüne adam çıkarsa vur git mantığında oynanıyor . Oynadığım tüm FPS'lerde sürekli siper değiştirip avlamaya çalışırım ama bunu Battlefield'da yapamıyorum, alışamadım bir türlü oyuna. Önerileriniz nelerdir?Başlangıç oyuncusu hangi modlarda oynamalı, kaç kişilik haritalarda başlamalı? Teşekkürler..

• bu oyunda deli gibi koşucan kardeş yada eline alıcan pecheneg gibi bi silah.. yatıcan bi yere.. tariyacan
  • Düşünmeden hareket edince önüne adam düşüyor fakat diğeride seni indiriyor. Saklanıp gidersen daha iyi olur. Veya veya yanına bir*iki kişi bul yardımlaşarak gidin daha çok yararı olur.
  • deli gibi koşma işi olmadı ya.. 4 saattir oynuyorum, Noshahr Canals ve Metro haritaları hep denk geldi(sanırsamda en çok onlar tercih ediliyor TDM'de) Taktik namına pek birşey göremedim ben. Misal Canals'da konteynerlerin etrafında paso koşuşturup önüne geleni vuruyorlar.
  • karkand a gir şehir savaşı namına güzel map 64 kişilik conquest
  • squad dm oyna şu aralar fena sardım ve zevkli oluyor.
  • hocam daha yeni yeni oynadığın için başta bazıları amaçsız koşuyor saldırıyor gibi algılaman normal , bunu DM modu için söylüyorum , o adamların tabi iyiler için söylüyorum eğer koşuyorsa nereden geleceklerini artık tahmini olarak kestirdiği içindir ve haritaya hakim olanlar koştuğunda daha rahat saklanıp adam vurabiliyor sabit kaldığında dm modu zaten küçük haritalardan oluşuyor o yüzden kolay hedef olursun...zamanla alışınca tempoya sende koşarak sinsi şekilde ilerleyerek oynamanın avantajını anlarsın
  • DM oynama
  • Ne yaparsan yap eline spas12 ve slug alma ben böyle oynamaya alıştım şimdi normal otomatik silahları beceremiyorum.... Artı adamlar beni autoaim sanıyor aynı şeyi misal fatal1ty yapsa ooo süper yetenek biz yapınca autoaim maalesef yeteneğin hiç bir önemi yok bu oyunda...
  • http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F48902248C7593B

buna zamanın yetmez ise en azıdan bu

http://www.youtube.com/watch?v=Y7dsYsc_Kgk&list=PLRaUyt8S5zhecEY91Hpd8f-_F97JRtyBn

seriyi seyret.

Yeni başlayan biri olarak yapacağın çoğu hatayı engelleyecektir bu videolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.