Arkadaşlar merhabalar öncelikle daha önce teksas tommiks zagor swing vb. birçok çizgi roman okudum fakat dün cpt america : kışaskeri 'ne gittim ve gerçekten çok heyecenlandım. Fantastik öğelerebu kadar merakım olduğunu bilmiyordum gerçekten fakat çizgi roman okumaya nereden başlasam bir fikrim yok.Biraz aydınlatırsanız genel hatlarıyla sevinirim (Marvel dc universe gibi yayınlardan süper kahramanlardan bahsediyorum).
Bence izlemediysen önce bi filmleri izle.
MonkeyDonkey
kullanıcısına yanıt
Batman Eternal New52 serisini öneririm. Bence gelmiş geçmiş en iyi çizgiroman serisi.
evet arkadaşlar başka öneri yok mu ?
bLackMumbLe
kullanıcısına yanıt
hocam hangi kahramanlardan başlayayım sizce ? batmanin son filmini , cpt america hulk ve spiderman serilerini izledim .
MonkeyDonkey
kullanıcısına yanıt
Şu an devam eden Marvel sinematik evreni için
Sırasıyla
1- Ironman 2- The Incredible Hulk 3- Ironman 2 4- Thor 5- The First Avenger: Captain America 6- Avengers 7- Ironman 3 8- Thor: The Dark World 9- Captain America: Winter Soldier
DC'nin de yeni oluşturmaya başladığı sinematik evren için sadece "Man of Steel" çıktı şu ana kadar, Man of Steel'i izle.
Bunların dışında DC'nin Green Lantern ve The Dark Knight üçlemesini tavsiye ederim.