Şimdi Ara

11.Sınıfta İLK DEFA Çalışmaya Başlayacağım [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 8.Sınıfa kadar Bir tek soru bankası bitirmedim, hiç konu anlatımlı kitaptan konu çalışmadım. Sadece okulda ve Dershanede dersleri dinledim. SBS puanımı tam hatırlamıyorum ama ortalama 435-440 arasındaydı.

Lisede 9 Ve 10 Sınıfta Sınav haftaları haricinde çok nadir çalıştım ama sınav haftaları gerçekten sağlam çalıştım. Ortalamam 73-74 civarı

11.Sınıf Başlayacak Ben artık düzenli ders çalışmaya başlamak istiyorum. ama pek bilgili değilim bu konularda, program yapmak vs... Benim Aklımda Her gün işlenen konularını tekrarı ve verilen ödevler+Haftanın 5 Günü her gün bir tane sayısal ders, hafta sonları ise bol soru çözümü ve o haftanın tekrarını yapmak var.

Ayrıca Ygs Mat Simetri kitabını aldım Temel kavramlar bitmek üzere bu kitabıda yarıyıl tatiline kadar bitirmeyi hedefliyorum. ek olarak boş vakitlerimde paragraf sorusu çözmeği düşünüyorum onun içinde sıradışı analiz paragraf kitabını aldım.

2.Dönem e kadar Mat1 i bitirebilirsem 2.dönem fem simetri mat2 kitabına başlayacam. Her gün ygs çalışmasını, 11.sınıf çalıştıktan sonra 30-45 dk arası çalışmayı düşünüyorum ygs yi.

Arkadaşlar kaynak konusunda bir sorum olacaktı. Sizce bu yıl matematik için fem simetri lys. fizik için final mustafa başer ygs-lys alsam nasıl olur ? Hem 11.sınıf hariç konularada çalışma fırsatım olur.

11.Sınıf için Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

• 11. sınıfta ygs çalışman zor.Daha doğrusu ygs sayısal ile 11 i birlikte götürmek zor.Bence ygs sözel çalışmak 11. sınıfta mantıklı olabilir.İmkanın olursa 11. sınıfın sonunda mayıs ayında 1 ay heyet çakar 1 ay boyunca ygs kasarsın yaz boyu zaten çalışacaksın.Sömestırda vaktin olursa çalışırsın ama normal zamanlarda ygs sayısal + 11 zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhedismiss

Dostum bir karekök0 al ve kalan 15 gün içinde mat1 i adam gibi bitir.Bilemediğin soruları bir deftere yazarak çalış.Sonra bir mat. denemesi al ve çöz.

Hocam fem simetri var ordan çalışıyorum bayrama kadar biter inşallah. Bizim whatsapp grubuna noldu bu arada, herkes çıkmış gruptan bende çıktım sonra adam akıllı bir grup kuralım hocam sayısallar ve hedefi belirli bir sıralamanın üstünde olanlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadi123 -- 1 Eylül 2013; 1:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

11. sınıfta ygs çalışman zor.Daha doğrusu ygs sayısal ile 11 i birlikte götürmek zor.Bence ygs sözel çalışmak 11. sınıfta mantıklı olabilir.İmkanın olursa 11. sınıfın sonunda mayıs ayında 1 ay heyet çakar 1 ay boyunca ygs kasarsın yaz boyu zaten çalışacaksın.Sömestırda vaktin olursa çalışırsın ama normal zamanlarda ygs sayısal + 11 zor

Hocam mesela saat 7 11 arası 11.sınıf çalışsam (dinlenme vs de olur 45 dk bir 10-15dk) yatmadan önce min30dk mat1 çalışmak var aklımca
  • Dostum bende senin gibiydim hatta belki daha kötü. Düz liseye gidiyordum ve 11. sınıfa kadar kitap yüzü açmamıştım. 11. sınıfta matematik karekök 0'dan başladım çalışmaya ve düzenli anlayarak çalışarak çok kasmadan MF4'de 14.298 sıralama yaptım. 12. sınıfta dersaneye başladığımda ilk ygs puanım 290 idi onuda iliştireyim ve son ygs puanım 480 idi. Bu tamamen senin algı kapasiten ve çalışman ile alakalı. Doğru şekilde düzenli çalışarak istediğin hedefe ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

11. sınıfta ygs çalışman zor.Daha doğrusu ygs sayısal ile 11 i birlikte götürmek zor.Bence ygs sözel çalışmak 11. sınıfta mantıklı olabilir.İmkanın olursa 11. sınıfın sonunda mayıs ayında 1 ay heyet çakar 1 ay boyunca ygs kasarsın yaz boyu zaten çalışacaksın.Sömestırda vaktin olursa çalışırsın ama normal zamanlarda ygs sayısal + 11 zor

Hocam mesela saat 7 11 arası 11.sınıf çalışsam (dinlenme vs de olur 45 dk bir 10-15dk) yatmadan önce min30dk mat1 çalışmak var aklımca

Sen diyorsun ki tüm günümü dersle geçiricem valla yaparsan helal olsun 7-11 arası 11 çalışırsan bunu her gün yaparsan zaten o iş bitmiştir

• quote:

quote:

quote:

Sen diyorsun ki tüm günümü dersle geçiricem valla yaparsan helal olsun 7-11 arası 11 çalışırsan bunu her gün yaparsan zaten o iş bitmiştir

Yok hocam 7 11 arası full çalışamam, mesela 7 de 45-50dk çalışır 40 dk oyalanırım sonra tekrar 45-50 dk çalışırım 15-20 dk tekrar ara getirip sonrada 1 saat pbiraz 11 biraz ygs bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Dostum bende senin gibiydim hatta belki daha kötü. Düz liseye gidiyordum ve 11. sınıfa kadar kitap yüzü açmamıştım. 11. sınıfta matematik karekök 0'dan başladım çalışmaya ve düzenli anlayarak çalışarak çok kasmadan MF4'de 14.298 sıralama yaptım. 12. sınıfta dersaneye başladığımda ilk ygs puanım 290 idi onuda iliştireyim ve son ygs puanım 480 idi. Bu tamamen senin algı kapasiten ve çalışman ile alakalı. Doğru şekilde düzenli çalışarak istediğin hedefe ulaşabilirsin.

Hocam 11.sınıf fizik için ne yaptınız kimya geometri aynı şekilde

• Up

• Benim kisisel dusuncem 11'de ygs calisma. 11'in mat-geo-fiz-kim-biyo konularini tam anlayarak, ortalamani yuksek tutarak gecmeye bak. O karmasik sayilar, dortgenler felan cok lazim olacak son sene. Eger bahsttigim gibi gecersen sinifini 11'in bu onemli konularina 3-4 gun calisarak cok iyi hale getirebilirsin son senede. Yatarak geciren bir adamsa bu konulari ozumsemek icin haftalarini vermeli.
    10. Siniftan trigonometri gibi onemli konularda eksigin varsa onlara da calisabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bende 11. sınıfım yukarda bahsettiğim gibi bu seneki ana plan 11 + ygs sözel.Benim rapor sorunum yok 11. sınıf mayıs ayında 1 ay heyet raporu alıp hazirana kadar evde full ygs sayısal kasmaya çalışıcam.Zaten ygs sözelleri sene içinde götürdüğüm için 11. sınıf bittiğinde yani haziran ayında ygs de ilerlemiş olacağım.3 ay yaz boyu ygs+lys götüreceğim.Tahminimce temmuz ortasında ygs yi tamamen bitirmiş olup lys dede ilerlemiş olacağım.Sonra ortaya karışık 12 de yardır

Hatta dur sana kitap tavsiyeside vereyim

ege matematik soru bankası al karmaşık sayılarını çözdüm 30 tane test var konu konu ayırmış gayet iyi
    fizik bu sene zor ve yoğun aynı zamanda bu seneki konular ygs yi oluşturuyor eksen 11. sınıf fizik öneririm
    kimya 2. dönem biraz yoğunmuş zafer 11. sınıf kimya soru bankası öneririm

geometride dörtgenler var ama dörtgenler bilmeden önce üçgenleri iyi bilmek gerek arıkan yayınları üçgenler soru bankası öneririm al önce onu çöz üçgenler önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 1 Eylül 2013; 17:12:20 >

• quote:

quote:

Bende 11. sınıfım yukarda bahsettiğim gibi bu seneki ana plan 11 + ygs sözel.Benim rapor sorunum yok 11. sınıf mayıs ayında 1 ay heyet raporu alıp hazirana kadar evde full ygs sayısal kasmaya çalışıcam.Zaten ygs sözelleri sene içinde götürdüğüm için 11. sınıf bittiğinde yani haziran ayında ygs de ilerlemiş olacağım.3 ay yaz boyu ygs+lys götüreceğim.Tahminimce temmuz ortasında ygs yi tamamen bitirmiş olup lys dede ilerlemiş olacağım.Sonra ortaya karışık 12 de yardır

ege matematik soru bankası al karmaşık sayılarını çözdüm 30 tane test var konu konu ayırmış gayet iyi
    fizik bu sene zor ve yoğun aynı zamanda bu seneki konular ygs yi oluşturuyor eksen 11. sınıf fizik öneririm

geometride dörtgenler var ama dörtgenler bilmeden önce üçgenleri iyi bilmek gerek arıkan yayınları üçgenler soru bankası öneririm al önce onu çöz üçgenler önemli

Eksen fizik nasıl benim fiziğim kotu biraz zormu

• quote:

Arkdaşlar 8.Sınıfa kadar Bir tek soru bankası bitirmedim, hiç konu anlatımlı kitaptan konu çalışmadım. Sadece okulda ve Dershanede dersleri dinledim. SBS puanımı tam hatırlamıyorum ama ortalama 435-440 arasındaydı.

Lisede 9 Ve 10 Sınıfta Sınav haftaları haricinde çok nadir çalıştım ama sınav haftaları gerçekten sağlam çalıştım. Ortalamam 73-74 civarı

11.Sınıf Başlayacak Ben artık düzenli ders çalışmaya başlamak istiyorum. ama pek bilgili değilim bu konularda, program yapmak vs... Benim Aklımda Her gün işlenen konularını tekrarı ve verilen ödevler+Haftanın 5 Günü her gün bir tane sayısal ders, hafta sonları ise bol soru çözümü ve o haftanın tekrarını yapmak var.

Ayrıca Ygs Mat Simetri kitabını aldım Temel kavramlar bitmek üzere bu kitabıda yarıyıl tatiline kadar bitirmeyi hedefliyorum. ek olarak boş vakitlerimde paragraf sorusu çözmeği düşünüyorum onun içinde sıradışı analiz paragraf kitabını aldım.

2.Dönem e kadar Mat1 i bitirebilirsem 2.dönem fem simetri mat2 kitabına başlayacam. Her gün ygs çalışmasını, 11.sınıf çalıştıktan sonra 30-45 dk arası çalışmayı düşünüyorum ygs yi.

Arkadaşlar kaynak konusunda bir sorum olacaktı. Sizce bu yıl matematik için fem simetri lys. fizik için final mustafa başer ygs-lys alsam nasıl olur ? Hem 11.sınıf hariç konularada çalışma fırsatım olur.

11.Sınıf için Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Oturup çalışacaksın. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

quote:

quote:

Eksen fizik nasıl benim fiziğim kotu biraz zormu

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

quote:

Dostum bende senin gibiydim hatta belki daha kötü. Düz liseye gidiyordum ve 11. sınıfa kadar kitap yüzü açmamıştım. 11. sınıfta matematik karekök 0'dan başladım çalışmaya ve düzenli anlayarak çalışarak çok kasmadan MF4'de 14.298 sıralama yaptım. 12. sınıfta dersaneye başladığımda ilk ygs puanım 290 idi onuda iliştireyim ve son ygs puanım 480 idi. Bu tamamen senin algı kapasiten ve çalışman ile alakalı. Doğru şekilde düzenli çalışarak istediğin hedefe ulaşabilirsin.

Hocam 11.sınıf fizik için ne yaptınız kimya geometri aynı şekilde

11. sınıftaki fizik konuları çok zorlayıcı değil zaten, her konudan 50 soru çözsen çok iyi oturuyor kafana, ama geometri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 11. sınıf geometrisi biraz ağır onun için bol bol soru çözeceksin başka yolu yok. Geometriyi soru çözerek pekiştirirsin, ben fem geometri soru bankası çözüyordum biraz zor o kitap ama çok iyi anlıyorsun konuları, çözemediklerini hocana sorarsın (epey çıkar moralini bozma.). Kimyayı ben 12. sınıfta hallettim -ki lys dersleri arasında EN basiti kimyadır, her ne kadar ilk başta zorlansamda mantığını kavrayınca çorap söküğü gibi devamı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chillhami -- 1 Eylül 2013; 20:33:17 >

• Çok teşekkürler hocam çok yararı oldu geometriye de dikkat edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hideaways -- 1 Eylül 2013; 20:38:37 >

• quote:

hocam siz efsanemisiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

hocam siz efsanemisiniz :D

Estağfirullah, düzenli çalışmayla çok zor değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.