Şimdi Ara

Yeni Başlayacağım Tavsiye Makineleriniz varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoraf çekme işine başlıyacağım yeniyim çok az şey biliyorum bu konuda fakat yabancı alışeriş sitelerinden şu makinaları buldum ama bütcem gerçekten çok düşük 350TL FLN bi yardımcı olurmusnuz tavsiye makina söylermisiniz

ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coox -- 8 Şubat 2014; 14:32:14 >

• Ne oldukları belli değil lens markalarını bile ilk kez duyuyorum.
    O paraya kompakt, dslr like al ama bilindik bişeyler al.
  • Hocam dediğinizi tm anlayamadım fakat fiyatlı bi link atarmısınız size zahmet
  • İkinci el almayı bir düşün, biraz yardımla eski model ama temiz kullanılmış bir profesyonel makine (dslr) alabilirsin. Pentax k10d bunlardan birtanesi ki zamanında çok güzel bir makineydi ki hala da sayılabilir. Body falan sağlamdır. Biraz araştımanı tavsiye ediyorum, eğer gerçekten niyetliysen DSLR al. Ama para konusunda sıkıntın varsa DSLR-Like nedir bir bak, uygun fiyata bulabilirsin sıfır. İkinci el daha iyilerini de bulabilirsin. NIKON COOLPIX L310, FUJIFILM FINEPIX S2980 , SONY CYBERSHOT H100, bunlar örnekler. Araştır biraz bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemilAL

İkinci el almayı bir düşün, biraz yardımla eski model ama temiz kullanılmış bir profesyonel makine (dslr) alabilirsin. Pentax k10d bunlardan birtanesi ki zamanında çok güzel bir makineydi ki hala da sayılabilir. Body falan sağlamdır. Biraz araştımanı tavsiye ediyorum, eğer gerçekten niyetliysen DSLR al. Ama para konusunda sıkıntın varsa DSLR-Like nedir bir bak, uygun fiyata bulabilirsin sıfır. İkinci el daha iyilerini de bulabilirsin. NIKON COOLPIX L310, FUJIFILM FINEPIX S2980 , SONY CYBERSHOT H100, bunlar örnekler. Araştır biraz bulursun.

Hocam dediğiniz makinelere baktım sizce dediğiniz makineler tam olarak bunlarmı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-kutulu-sifir-dan_farksiz_nikon_14mp_21x_zoom-153182135/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-finepix-s2980-acil-satilik-152648450/detay

bu makineleri buldum tavsiyeniz sayesinde ama şunu anlayamadım DSLR İLE SLR ARASındaki fark nedir DSLR Mİ İYDİR SLR'Mİ YANİ Bu iki makinadan hangisini daha çok tavsiye edersiniz bi yardımcı olursanız

• Dediğim makinelere bakmak zorunda değilsin bir sürü var buna benzer. Ama DSLR değilde DSLR-Like alacaksan ikinci el nasıl olur bilemiyorum açıkçası. DSLR ve SLR arasında fark birinin dijital olması diğerinin olmaması, yani malum filmli makineler. Hangisi iyidir siz karar verebilirsiniz bu konuda. Ama eğer sormak istediğiniz konu DSLR mı DSLR-like mı olsaydı cevap zaten DSLR kesinlikle. DSLR lar da ikiye ayrılıyor aynalı aynasız diye o ayrı konu. :) Tavsiyem, biraz zorla ikinci el DSLR al, çok çok çok memnun olursun. Ne kadar eski olursa olsun iyidir. Hatta şöyle söyliyim, filmli makineler yani SLR lar kompakt olanlardan iyidir. Risklidir ama daha çok düzenleme imkanı sunabilir. Duruma göre değişir tabi ama tercih meselesi.
  • Eğer başladıktan sonra sürekli kullanacaksan nikon d3000 yada d3100 al elin alıştıkça ek lens alırsın çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.