Şimdi Ara

Yeni Başlayacak,Sadece Açık Alanda Çekim Yapacak Birine Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Daha Önce Hiç Kameram Olmadı Alıp Öğrenmeyi Çok İstiyorum. Sürekli Kullanacağım İçin (Nerdeyse Hergün) Sıkılıp Kenara Atma Gibi Bir Durumum Yok Bu Yüzden İçim Rahat

Video Çekmeyle Uzaktan Yakından Alakam Olmayacak Açık Alanda Özellikle Fazla Işıkta (Doğrudan Güneş) Ve Ters Işıkta (Güneşin Geliş Konumuna Doğru) Beni Üzmeyecek Renkler Yerinde,Güzel Olacak,Derinlik Verebilecek Ve En Önemlisi Kesinlikle En Önemli İsteğim NET Ve Detaylı Fotoğraflar Çekebilecek Kamera Ve Lens Olmasını İstiyorum Örnek Vermek Gerekirse Çaprazdan Bir Araba Çektiğim Zaman Lastikteki İnce Yazıları Nerdeyse Bozulmamış Bir Şekilde Görmek istiyorum Tabiki Mümkünse

Bütçe Olarak 2500 TL Civarlarında Birşey Mümkünse Çok İyi Olur Bu Fiyattan Ayrılma Durumum Fazla Yok. Ucuz Kamera Alıp Kamerayla Nerdeyse Aynı Fiyata Lensmi Alsam, Pahalı Kamera Ucuz Lensmi Çok Karar Veremedim. Sizdende Yorum Bekliyorum Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keskin cekim onemli sanirim. Bu nedenle AA filtresi olmayan modellere bakmanizi oneririm.

2.el siralama, k5iis+50mm, d7100+50mm, fuji xt10+ varsa 50mm(yada daha uygun makine+50mm), olympus omd m5+ varsa 50mm, 70d+50mm.

Tabi benim gibi havasi kirli, puslu bir yerde yasiyorsan keskin,canli net cekim biraz zor.

• Merhaba arkadaşın dediği makinaların hepsi olur. Kişisel olarak ben Fuji öneririm.

Ama lens için bir karar vermeniz lazım.

18 - 55

50

18 - 135

70 - 300

Gibi seçenekleriniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    İzmirde Yaşıyorum Alsancak Kordonda Işık Şartları Bu Şekilde
    Keskin Değilde Net Olması Önemli Hocam :)

Teşekkürler Yorumunuz İçin. 0 Almayı Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 7 Şubat 2017; 9:54:59 >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    0 alacaksaniz herhangi bir ucuz model ( 100d, 3200, k50 gibi) yanina da Tamron 17-50 lens oneririm.

Yada fotografium.com da kampanya vardi. omd m5+50mm 2.500 civarindaydi. Onu da dusunebilirsiniz.

Lens,govde ugrasmak istemiyorsaniz fuji x100 ve panasonic lx100 de guzel secim. Ama fiyatlarini bilmiyorum.

100d Ve 600D Arasından Hangisi Dersiniz Hocam
  • 100d daha basarili bir model deniyor ama ben kagit uzerinde ciddi bir fark gormedim.

100d biraz kucuk. Elleriniz buyukse 600d yi, kucukse 100d yi alabilirsiniz.

600D Yolu Gözüktü O Zaman :) Saolun. Bahsettiğiniz Lensi Nerde Bulabilirim ?
  • Benim bildigim guvenilir siteler fotografium.com, fotopazar.com ve fotozeynep.com.

Elden alacaksaniz izmirde nerede bulabilirsiniz bilmiyorum ama balcovada mediamarkta bakabilirainiz.

Olmadi valiligin arkasinda foma digital, nt magazasinin uatunde eski bir tamirci ve kemeraltinda eski bir fotografci vardi. Onlara sorabilirsiniz.

Teşekkürler
    Rica ederim. Umarim dogru yonlendirebilmisimdir.

Hocam dusunurseniz 600D+kit lens+ Quantaray 24 mm f2.8 manuel lens+çanta vs ile 1000 liraya bırakırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.