Şimdi Ara

Yeni Başlayan İçin RPG/JRPG önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler daha önce rpg olarak pokemon red ve pokemon leaf oynadım (sayılırsa undertale). 1gb ekran kartı, 6gb ram ile bana güzel kasmadan oynayabileceğim bir rpg önerir misiniz? Dediğim gibi yeni başladım ve sağdece 3 oyun oynayıp bitirdim. Bunu daha çok zelda oyunlarını oynayabilmek için istiyorum. Yakında 3DS gelcekte bi zelda oynamassam ayıp olur diye düşünüyorum.

Ama gerçekten de bu oyun türünü çok fazla oynamak istiyorum ama pek bir bilgi bulamadım. Daha önce persona 3 oynamayı denemiş ve oyniyamamıştım. Onun için bunuda göz önüne alırsak teşekkür ederim.

ÖNEMLİ NOT:Forumda daha yeniyim yer doğrudur dimi? Bir uyarı almışlığım var.

• Mass Effect serisi
  • Kanka 3. oyun kötü diyorlar 1ve 2 yi oynasam yeter mi? Bide teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patates of Mandalin

Kanka 3. oyun kötü diyorlar 1ve 2 yi oynasam yeter mi? Bide teşekkür ederim.
    Sen bakma kötü diyenlere. Gayet güzel. İlk çıktığı zaman finali sıkıntılıydı. Gelen DLC ile finali bir nebze düzeldi. Ben en çok 3.oyundan keyif aldım hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 24 Ocak 2019; 20:23:8 >
  • Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda oyniyacağım. Lakin aklımda konu dışı bir soru var. Mağlum 5524 mesajın var anlatırsın bana. Orjinalinden alıntı nasıl yapılıyor?
  • Fallout serisi rpgnin kralıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda oyniyacağım. Lakin aklımda konu dışı bir soru var. Mağlum 5524 mesajın var anlatırsın bana. Orjinalinden alıntı nasıl yapılıyor?
    Sağ üstteki ''alıntı'' kısmından.

Yeni Başlayan İçin RPG/JRPG  önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 25 Ocak 2019; 13:12:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Sağ üstteki ''alıntı'' kısmından.

Yeni Başlayan İçin RPG/JRPG  önerisi

Alıntıları Göster
    Teşekkür edeerim

• quote:

Orijinalden alıntı: enoelroc

Fallout serisi rpgnin kralıdır.
    Malum pek param yok. Onun için ilk çıkan oyunlarını oyniyayım diyorum? Yeni oyunları kadar kaliteli midirler? Zamanı için iyi oyunlar mıdır? Bide teşekkür ederim zahmet ettiğin için.
  • Patates of Mandalin P kullanıcısına yanıt
    Hangisini istersen ondan başla hepsi iyidir. fallout 76 hariç.

• Baldur's Gate 2
  • quote:

Mass Effect serisi
    Seni çok meşgul ettim biliyorum kusura bakma. Mass effect 1 oynamadan 2 ve 3 olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Seni çok meşgul ettim biliyorum kusura bakma. Mass effect 1 oynamadan 2 ve 3 olur mu?

Alıntıları Göster
    Oynasanız daha iyi olur. Oynanışını beğenmediniz muhtemelen. Save aktarma olayları vb. var ve seçimler çok etkiliyor. Bir şekilde bitirin derim. Ama yok dayanamıyorum diyorsanız 2'ye geçin.
  • Dragon Age: Origins

• quote:

Oynasanız daha iyi olur. Oynanışını beğenmediniz muhtemelen. Save aktarma olayları vb. var ve seçimler çok etkiliyor. Bir şekilde bitirin derim. Ama yok dayanamıyorum diyorsanız 2'ye geçin.

Alıntıları Göster
    Yok öyle yor iseniz başlarım canım, sıkıntı yok. Tekrardan teşekkür ederim.

• clionxy C kullanıcısına yanıt
    Tamam saolun başlıyacam onada.

• Hocam sizin istediğiniz oyun tarzı biraz farklı sanırım.
    Mass Effect benim oynadığım en başarılı yapım. Yani 3 kitap, 3 oyun 2 Anime'den oluşuyordu. Hikayesi ise çok derin. Diğer uygarlıklar, bunların kültürleri, tarihleri, yönetim biçimleri bile oldukça detaylı işlenmiş. Ya da mesela oyun size etik konuda sıkıntılı kararlar verebilecek imkanlar sunuyor. Yani galaksinin kaderini belirleyecek bir savaşta daha fazla güç için iyi bir dostunuza ve onun tüm uygarlığına ihanet eder misiniz? Spoiler vermeyeyim ama oyun, oyundan öte bir şey, bir hikaye! Hiç bir filmin, kitabın inemeyeceği derinliğe inmiş, konuyu adeta nakış işler gibi işlemiş, insanın hayal gücünü uyandıran ve kullandıran, bununla derinliğini artıran bir başyapıt. Sadece oyunda geçen 2 satır yazı üzerine kafamda ne dünyalar kurdum. Kaç farklı yerinde gözlerim yaşardı, kaç farklı yerinde coştum anlatamam.

Ama sizin beklentiniz ciddi bir hikayeden ziyade mesela taktiksel oynayışsa Mass Effect bir RPG severi tatmin etmeyebilir. Çünkü klasik TPS oyun. Siz daha çok izometrik istiyorsanız ya da bir düşmana karşı strateji geliştirmek, taktik yapmak, karakter inşa etmek istiyorsanız bakmanız gereken oyunlar farklı.

İsteğinizi biraz daha açabilirseniz ona göre önerilerde bulunabilirim.

• Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben daha çok etrafta level atlayabileceğin küçük canavarlar olsun, onları kebce gold ve xp alıp kenrimi geliştireyim, belli bir zaman sonra da büyük boss la kapışıyım istiyorum. Para ile zırh, silah, can yenileyen şeyler alayım istiyorum. Hikaye de ingilizcemi zorlamayacak seviyese uygun bir şekilde olaun istiyorum. Çok şey istiyorum ama böyle bir oyun buşursanız çok teşekkür ederim.

• mass effect 1 ve 2 yi oyna, 3. yü ne kadar kötü olursa olsun oynarsın zaten . türe yabancı biri için da:origins biraz zor gelebilir ama çok güzel oyundur. daha sonra witcher serisine bakabilirsin. skyrim'e de göz at. rpg ile alakası olmayan çoğu oyuncu basit oynanışı sayesinde skyrim fanı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 15 Şubat 2019; 22:54:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.