Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar ve Üst Düzey Yapmayanlar İçin Beslenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 senedir vücut geliştirme yaparım ve protein tozu anca 2 kutubitirmişimdir.Evlenmeden önce baya üst düzey yapıyordum artık kendimi kurtaracak kadar yapıyorum .Yaşta geçiyor çok zorlamaya gerek yok bundan sonra. Evde ağırlık seti ve sehpam var. Kendim program yaparak idare ediyorum. Protein tozu kullanmadan bu işi yapmak isterseniz de gayet iyi beslenebilirsiniz.
    Protein tozu kullanmak isterseniz de ara vererek kullanın ve 3 ayda bir kan değerlerinizi kontrol ettirin.Sıkıntı olmaz zaten bol su içerseniz. Günde 3 litreye yakın. Böbreklere dikkat. İlaç fln kullanıyorsanız hele daha dikkatli olun.
    Nasıl protein ağırlıklı beslenirim derseniz;
    Sabahları Bim'in lor peyniri ve yumarta.Teksüt marka hem ucuz hem de protein yağ oranı ve lezzeti iyi.
    İmkan varsa gün içinde ceviz, badem, fındık, kabak çek., tuzsuz fıstık, leblebi. Kararında tabi.
    Spor günüyse spordan sonra spor günü değilse gün içinde Smootie yapıyorum.
    Malzemeler;
    Chia tohumu, buğday ruşeymi, keten tohumu, Mavi haşhaş, (1 tatlı kaşığı)hepsinin protein oranı yüksek ve sağlıklı besinler.
    6 tatlı kaşığı yulaf ezmesi,
    Kilon azsa kahvaltılık gevreklerden 6 tatlı kaşığı,
    tarçın,toz kakao.
    Daha tatlı olsun diyorsan biraz reçel.
    1 muz.
    150- 200 ml süt.
    at blendra hepsini. Spor sonrası protein ihtiyacınıb büyük bir kısmını karşılar. Zaten diğer besinlerden de alıyorsun.
    Yiyeceğin tavuk vs.den bahsetmiyorum.Onlar standart.
    Akşamlarıda 1 kase yoğurt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 1 Temmuz 2020; 9:35:28 >

• Ben de evde şöyle bir tarif yapıyorum, tadı gayet güzel oluyor :

200-250 ml süt
    3-4-5 adet ceviz
    Yulaf ( göz kararı koyuyorum )
    Birer çay kaşığı bal ve fındık ezmesi
    1 adet muz
    5 adet bebe bisküvisi.

Bunları karıştırıcıdan geçiyorum.

Ortalama 500-600 kalori ve 20 gram protein

Kilo almak isteyenlere öneririm.
    Sizin de tavsiyelerinizi beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Şu an 71 kiloyum aslında ideal kilom 75 fln. Bende bebe bisküvisini düşündüm ama şeker oranları çok yüksek geldi. Yüzde 20 nerdeyse.Şeker oranı düşük benzer alternatif arayanlar için Torku 'nun Torku Tam Tanem Ruşeymli Bulgur Gevreği var.Geçen haftalarda a101 de satıldı.Bir daha göremedim ama malesef başka yerde.Şu an piyasada yok. Şeker oranı yüzde 2 fln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 1 Temmuz 2020; 13:37:51 >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle şeyler göbek de yapmaz mı ama anlamıyorum Joe Fazer diye bir çocuk var liseli daha gayet iyi vücudu var sürekli böyle şeyler yapıp içiyor ekmeğe nutella sürüp yiyor youtubedan bakabilirsiniz. Ama karnı çok iyi. Ben neredeyse meyve yemiyorum şeker asla yemiyorum yine de az bir şey alt göbek var bu durum delirtiyor beni
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim hiç fazla kilo ile derdim olmadı.

Yemek iyi yerim, tatlı olarak olsa yerim olmasa çok aramam, ancak dondurma severim.

Gün içerisinde aktif kalmaya çalışıyorum, düzenli koşu - vücut ağırlığı ile antreman da yapınca, kalorili bir şey yesem bile yakmış oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.