Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar Wowa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Başlayan Arkadaslar Varsa 1 Den Beraber Kasabiliriz Server Sorunu Olmaz 2 Kisi Seri Kasmak İsteyenler
    Bana Msj Atsın Konusalım Daha Detaylı .

• Ben başlamayı düşünüyorum ama nasıl başlayacağım hakkında en ufak bir fikrim bile yok .
  • Önce 15 level olun ondan sonra party olarak random dungeonlara queque edersiniz çok eğlenceli olur sizin için
  • Resmi sitesi nedir
  • ben bugun başlıyorm herhangibir pvp serverinda kasmak isteyen varsa gelsin horde dusunuyorum
  • bende baslamak istiyorum oyuna. Son haliyle cdleri kac liraya mal olur ? Birde ne kadar sürede alısabilirim görevleri,oyunu
  • Bizim guildde vardı bir sürü 60 lvl eleman hepsi recruitle kasmış hiçbişey hakkında en ufak fikirleri yok. demem odur ki 0-80 arası ne kadar uzarsa o kadar şey öğrenirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

Bizim guildde vardı bir sürü 60 lvl eleman hepsi recruitle kasmış hiçbişey hakkında en ufak fikirleri yok. demem odur ki 0-80 arası ne kadar uzarsa o kadar şey öğrenirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

Bizim guildde vardı bir sürü 60 lvl eleman hepsi recruitle kasmış hiçbişey hakkında en ufak fikirleri yok. demem odur ki 0-80 arası ne kadar uzarsa o kadar şey öğrenirsiniz.

peki cdlerin toplamı bana ne kadar mal olur ? kac tane almam gerekli son sorum
  • private başlanıcaksa bende gelirim seve seve
  • quote:

Orijinalden alıntı: jklberk

private başlanıcaksa bende gelirim seve seve

Ya normal alıp baslayalım eglenceli olur. Private zevk verir mi normal server gibi ? pek sanmıyorum ama .
  • eğer başlıyacaksanız sizi recruit a friend yapabilirim 60 level a kadar 3x xp alırız
  • Classic Cdkey 14 YTL
    TBC 14 YTL
    WOTLK 35 YTL
    PTT 1 YTL

Toplam 64 YTL
  • hoş orjinaline başlamak güzel olurda para bulabileceğimi sanmıyorum :) o yüzden bide 16 yaşındayım fazla pc oynatmıyorlar zaten ya :^( ühüüüüüü ühüühühühaühgü aetgüapg :D ahaaha
  • Dunemaulda baslıcak arkadas varsa recruit friend yapabilirm. Özel mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: song_31

Dunemaulda baslıcak arkadas varsa recruit friend yapabilirm. Özel mesaj atabilirsiniz.

ben başka bi acc dem şimdiki oynadıgım acc me yaptim ama başka serverlarda oynuorum genede recruit in ozelliklerinden yararlanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.