Yeni Başlayan Arkadaslar Varsa 1 Den Beraber Kasabiliriz Server Sorunu Olmaz 2 Kisi Seri Kasmak İsteyenler Bana Msj Atsın Konusalım Daha Detaylı .
Ben başlamayı düşünüyorum ama nasıl başlayacağım hakkında en ufak bir fikrim bile yok .
Önce 15 level olun ondan sonra party olarak random dungeonlara queque edersiniz çok eğlenceli olur sizin için
Resmi sitesi nedir
ben bugun başlıyorm herhangibir pvp serverinda kasmak isteyen varsa gelsin horde dusunuyorum
bende baslamak istiyorum oyuna. Son haliyle cdleri kac liraya mal olur ? Birde ne kadar sürede alısabilirim görevleri,oyunu
Bizim guildde vardı bir sürü 60 lvl eleman hepsi recruitle kasmış hiçbişey hakkında en ufak fikirleri yok. demem odur ki 0-80 arası ne kadar uzarsa o kadar şey öğrenirsiniz.
Bizim guildde vardı bir sürü 60 lvl eleman hepsi recruitle kasmış hiçbişey hakkında en ufak fikirleri yok. demem odur ki 0-80 arası ne kadar uzarsa o kadar şey öğrenirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
peki cdlerin toplamı bana ne kadar mal olur ? kac tane almam gerekli son sorum
private başlanıcaksa bende gelirim seve seve
quote:
Orijinalden alıntı: jklberk
private başlanıcaksa bende gelirim seve seve
Ya normal alıp baslayalım eglenceli olur. Private zevk verir mi normal server gibi ? pek sanmıyorum ama .
eğer başlıyacaksanız sizi recruit a friend yapabilirim 60 level a kadar 3x xp alırız
hoş orjinaline başlamak güzel olurda para bulabileceğimi sanmıyorum :) o yüzden bide 16 yaşındayım fazla pc oynatmıyorlar zaten ya :^( ühüüüüüü ühüühühühaühgü aetgüapg :D ahaaha
Dunemaulda baslıcak arkadas varsa recruit friend yapabilirm. Özel mesaj atabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: song_31
Dunemaulda baslıcak arkadas varsa recruit friend yapabilirm. Özel mesaj atabilirsiniz.
ben başka bi acc dem şimdiki oynadıgım acc me yaptim ama başka serverlarda oynuorum genede recruit in ozelliklerinden yararlanabilirmiyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme