Şimdi Ara

Yeni Başlicam bi tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm Gansh ın imzasındaki linklere tıkladım ve uye oldum oyunu indiriyorum, oyunda hangi serverı secmeliyim (forumda lineage2 başlığı altında konuşanların olduu server hangisiyse onu da söylerseniz bi zahmet )birde çabuk lvl atlayabileceğim karakter hangisi, her oyunda buyuculer daha iyi kasıyor ama siz yinedebi söyleyin.Başlamadan yapacağım şeyleri söylermsnz?(options tan falan...)Bide bana yardım edrmsnz? nickimi oyuna girdikten sonra söylicem. şimdiden teşekkürler

• ayrıca gansh ın imzasındakileri indirdim yama ve udater i yükledim çalışmadı. başka bişey dahamı indircem? bana indireceğim şeyleri ve önce hangilerinin yukleneceğini söylermisiniz?? ayrıca not: daha önce hç line age oynamadım burda gordum bastım olmadı yardım!
  • ee hadi artık cevap!
  • biraz geç oldu ama oyuna başlamışsın galiba
  • kardeş sen bi büyücü ol en rahat onlarla lvl atlarsın ama pvp ve güc diyorsan hawkeye olmanı oneririm
  • sizce hangi server en iyisi yeni başlamak icin?
  • oyuna başlamak için kesinlikle private yani free server en iyissidir çünkü oyunda hiç bişi bilmeden orjinale para vermen büyük aptallık olur.private de kaybedeğin çok birşey olmas sadece zaman zaten online oyunlara başlayanlarında bunu gözden çıkarmaları gerekir.şuan senin için en uygun server 30x50x arası serverlar rate lari yuksek olsa dahi sana lvl kasmak oyuna yyeni basladığın için çok zor gelecek en iyisi extreme yada paradisede basla derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paradise yi nerden indircem?
    titan serverı iyi deilmi? paralımı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.