Şimdi Ara

Yeni basliyacaklar hele bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekipmanin onemli oldugunu artik birazcik arastiran herkes bilir ben bugun size ekipmanin onemini baska bir yontemle anlatacagim. Kaski artik saymiyorum onu zaten kullaniyorsunuz eger ki mont kullanmazsaniz cok yuksek bir isiya maruz kalan sirtinizin derisi hemen asinip omurganiza zarar vericektir iyi ihtimalle stephan hawking gibi olursunuz bu durumda kotu ihtimal ise yukardan en iyi arkadasinizla esinizi bir evde gorursunuz (anladiniz galiba) eldiven kullanmazsaniz eger tuvalete giderken yaniniza birini ararsiniz beni bi isetir misin diye veyahut is bittikten sonra silsin temizlesin diye eger pantolun giymezseniz buyuk ihtimalle omrunuzun geri kalaninda sadece tekerlekli sandalye yaristirabilirsiniz eger ki ayakkabi kullanmazsaniz omur boyu bir daha motora binemeyebilirsiniz bu durumda artik otobusle giderken elleyen mi dersiniz yoksa istediginiz durakta inememek mi dersiniz isin ucu her turlu rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibulut42 -- 22 Mart 2016; 11:13:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha teşvik edici şekilde açıklanabilir, bu kadar tatava yapacağına ekipmanın türü farketmez eksik ekipmanla yola çıkarsan ölürsün deseydin kendini de yormasaydın okuyanı da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.