Şimdi Ara

# Yeni Başlıyacam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wow Cemiyetine Öncelikle Selamlar =D Topici Açma Sebebim Uzun sure Ultime oynadım ve buna benzıyen onlıne oyunlar oynadım ama uzun sure önce bırakmıştım simdi yeniden online bir oyuna baslamak istiyorum ve en doğru kararın Wow oldugunu düşündüm . . ama bi kaç sorunum war beni bilgilendirirseniz sevinirim . . . ben suan hafta ıcı calışıp hafta sonu kursa gıdıyorum . hafta ıcı 3-4 saat hafta sonuda yaklasık full tıme oyunu oynıyabılırım ama tabiki bu tarz oyunlarda emek vermek zaman vermek lzm ben bı anda cabuk gelışme taraftarı degılım ztn istesende başaramıyorsun =) ama bu aralar cıdden daraldıgımdan wow oynamak istedim . . . sizce bir sorun olurmu bu saat dılımlerı oyun oynarken? bide ilk cıkan cd war üstünede ek 2 paketi. sadece ılk wow cdsini alıp bıraz ılerledıkten sonra mı ek paketlerı alıyım ? bide cdler hakkında bılginiz warsa artıları nelerdır ek paketlerın ? extra olarak belırtmek istedigim mage aççam horde olacam buyuk ihtimal . . . ırkta undead? aklıma gelenler bunlar sımdılık şimdiden İlginize Teşekkur ederim . . .

• Paket halinde set var wow+wow:bc o seti al ve başla.Sende benim gibi horde taraftarı isen mage için undead biçilmiş kaftan dostum.Zamanının az olmasını anlıyorum ama en önemlisi yavaş sindirerek oynamak oyundaki atmosferi hissetmektir.Arkandan atlı kovalamıyo zamanın oldukça oyna emin ol daha lezzetli oluyo bende çalışıyorum eski zamanım yok ama şikayetçi değilim haftada 3 günde oynasam huzur buluyorum daha biz zevk alıyorum
  • peki hangi serv tavsiye edersiniz . . .? bide herkes bu pachlerden sıkayet edıor . bunları simdiden ındırme gibi şansım war mı ,? cd yi aldıgım gibi başlıyım bide dl ile ugraşmıyalım=) bide aklıma gelmışken sorım cwp verılır belkı . mage acıcagımdan acaba hangi meslek dalını seçim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystal -- 30 Ocak 2009; 12:05:49 >
  • seerver olarak dunemaul da oynayabilirsin keyifli bi serverdır.meslek olarak level kasarken toplama bi meslek seç herb mining veya skin gibi :) ilerde değiştirirsin ztn meslek bonusları için felan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.