Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.889
Cevap
111
Favori
1.093.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim tecilim 1 mayıs tarihinde bitti. 30 hazirana kadar askerlik şubesine gidip sevk işlerini yapmam gerekiyordu.Bunu yapmam gerektiğini bilmediğimden yapmadım. 1 temmuzda şubeye gittim bakayasın dediler. 5 temmuzda tekrar gittim öğretmen askerliğe başvurdum. Yani 5 gün bakaya kaldım . 25 temmuzda e-devlete girip bedelliye başvurmaya çalıştım hata veriyordu.Mezun terk bilgilerinizde hata vardır diyordu sürekli.26 hazirandan sonra bakaya kalınca bedelliye başvuramıyoruz diye biliyordum.Başvuramam sebebim 26 hazirandan sonra bakaya kalmam diye düşünüyordum.Bugün son bir umut şubeye gittim belki şubeden hallederler diye.Şubeye gittim durumu anlattım 'onu sistemden düzelttiler sen de başvurabiliyorsun' dediler.Sonuç olarak başvurdum.Eğer aynı durumda olan varsa şubeye gidip başvurmayı denesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Arkadaşlar benim tecilim 1 mayıs tarihinde bitti. 30 hazirana kadar askerlik şubesine gidip sevk işlerini yapmam gerekiyordu.Bunu yapmam gerektiğini bilmediğimden yapmadım. 1 temmuzda şubeye gittim bakayasın dediler. 5 temmuzda tekrar gittim öğretmen askerliğe başvurdum. Yani 5 gün bakaya kaldım . 25 temmuzda e-devlete girip bedelliye başvurmaya çalıştım hata veriyordu.Mezun terk bilgilerinizde hata vardır diyordu sürekli.26 hazirandan sonra bakaya kalınca bedelliye başvuramıyoruz diye biliyordum.Başvuramam sebebim 26 hazirandan sonra bakaya kalmam diye düşünüyordum.Bugün son bir umut şubeye gittim belki şubeden hallederler diye.Şubeye gittim durumu anlattım 'onu sistemden düzelttiler sen de başvurabiliyorsun' dediler.Sonuç olarak başvurdum.Eğer aynı durumda olan varsa şubeye gidip başvurmayı denesin
    Hocam peki tercih kısmı ne durumda ? 12 adımdan 12sini de tamamlayabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DirectCurrent

Hocam peki tercih kısmı ne durumda ? 12 adımdan 12sini de tamamlayabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Hocam adımları bilmiyorum.Bana 'siz celp dönemi seçemiyorsunuz' dedi.Gerisini o halletti.
  • Beyler e devlet üzerinden yoklama doldururken askerlik celp kasim 2019 yazıyordu askerliği ertelemek istiyor musunuz sorusuna evet dedim yanlış mı yaptım ?

• Alihursever A kullanıcısına yanıt
    Ben e-devlet'ten yoklama yapamıyorum, şöyle bir hata veriyor:

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar
  • Alihursever A kullanıcısına yanıt
    İldeki şubeyi aradım aynı en olmadı cimer'den şikayet edicem eski bedelli gibi başvuruyu ayrı olarak alsalar daha iyi olacaktı birbirine girmiş hepsi
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Siz zaten yapmışınız sanırım muayene oldunuz mu? Askerlik tercih işlemleri sayfasına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihursever

An itibari ile subeden ciktim
    Yil sonuna kadar tecilim vardi e devletten tercih yapmak istedim yoklama yapmaniz gerekli dedi yoklama yaptim saglik ocaginda onaylattim bu sefer tercih kisminda erteleme yapmaniz lazim cikti bende subeye gittim sube dediki yoklamanizi onayladim ama sistemde ilerlemiyor dedi gata bildirimi yaziyorum ust makamlarin onaylamasi gerek dedi. Daha sonra e devlete girdim tercih kismi acildi fakat sube gorevlisi tercihini yapma bekle sorun yasarsin dedi. Tel nomu aldi onaylaninca aricam dedi bekliyoruz sindilik yarin tekrar gidecegim geri donus olmassa
    Hangi şube bu? İstanbul mu?

• Arkadaşlar benim tecilim 14/09/2019 tarihinde bitiyordu.

Bedelli için başvurumu yaptım. Fakat henüz ücreti yatırmadım. Benim aklımı karıştıran bu 31 temmuz tarihi ücreti yatırmak için değilde başvuru yapmak için son tarih mi ?

Benim ücreti yatırmam gereken son tarih ne oluyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Bende seninle aynı durumdayım biri bilgilendirirse iyi olur şubeyi aradım 31 Aralık dediler

• meogk kullanıcısına yanıt
    Evet istanbul gungoren

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cosonic94 kullanıcısına yanıt
    31 Temmuz bakaya ve yoklama kaçakları için son tarih. Sen 2020de bedelli yapabilmek için yıl sonuna kadar başvuruda bulunmalısın. Zaten de tecilin bitiyormuş.
    Bedelli parasını celbin hangi ay ise o aya kadar yatırman gerek. Yıl sonuna kadar beklersen tecilin biteceğinden askerlik dönemin belli olur ve askere (6 aylık) alınırsın.

Yazdıklarım çevreden edindiğim bilgilere dayalı olup kesinliği yok. Gerçi bu konuda kimse kesin konuşamıyor, sürece bütünüyle bir belirsizlik hakim ama neyse.

Düzeltme: 31 Temmuz değil 1 Kasım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 29 Temmuz 2019; 17:6:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

31 Temmuz bakaya ve yoklama kaçakları için son tarih. Sen 2020de bedelli yapabilmek için yıl sonuna kadar başvuruda bulunmalısın. Zaten de tecilin bitiyormuş.
    Bedelli parasını celbin hangi ay ise o aya kadar yatırman gerek. Yıl sonuna kadar beklersen tecilin biteceğinden askerlik dönemin belli olur ve askere (6 aylık) alınırsın.

Yazdıklarım çevreden edindiğim bilgilere dayalı olup kesinliği yok. Gerçi bu konuda kimse kesin konuşamıyor, sürece bütünüyle bir belirsizlik hakim ama neyse.

31 temmuz degil 1 kasim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Pardon,
    Başvurular için kanunda 31 temmuz yazıyor.
    Para yatırılması için bakaya ve kaçaklara 1 kasıma kadar, diğerlerine ise yıl sonuna kadar süre tanınmış.
    Umarım yanlış olmadı bu sefer

• quote:

Pardon,
    Başvurular için kanunda 31 temmuz yazıyor.
    Para yatırılması için bakaya ve kaçaklara 1 kasıma kadar, diğerlerine ise yıl sonuna kadar süre tanınmış.
    Umarım yanlış olmadı bu sefer
    Yok gene yanlis oldu,1 kasima kadar basvuru ve para yatirma hakki var,31 temmuz,2019'da 6 ay askere gitmek isteyenler icin son tarih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Temmuz 2019; 16:33:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Hocam problem devam ediyor. Cozersek buradan yazalim birbirimize

Alıntıları Göster
    Hocam problem çözüldü , şubeye gittim olayları anlattım şu anda sistem hatası veriyor yarın açılacakmış bir kağıt verdiler ve tecilim bozulduğu için 2019 ocak ayında gözükürken şu anda aralık ayı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrScrewdriver

Hocam problem çözüldü , şubeye gittim olayları anlattım şu anda sistem hatası veriyor yarın açılacakmış bir kağıt verdiler ve tecilim bozulduğu için 2019 ocak ayında gözükürken şu anda aralık ayı gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Hatta şu anda ödeme bekleniyor yazıyor.

• quote:

Yasa aralık 31e kadar ödeme süresi tanımış. Celp dönemi geçince askere 6 ay alınma gibi bir şey söz konusu olamaz.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Askerlik şubesindeki memur bugün bana böyle söyledi. Parayı yatırmadığın sürece yaptığın başvurunun bir anlamı yok dedi.
    Hatta kullanmadığım tecil hakkım olduğunu söyleyince tecil ettir yıl sonuna kadar parayı denkleştirince gelir tecili bozarsın aynı gün başvuru yapıp parayı yatırırsın ve bedelli yaparsın dedi.

Herkes bir şeyler söylüyor ama neye güveneceğiz?
    En iyisi kendini garantiye almak yoksa haklı olsan bile uğraş dur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.