Sorun oldu mu hocam? |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (529. sayfa)
-
-
Arkadaslar askerde sorun olmasın diye tuşlu telefon goturucem ama askercell almamak için hat kısıtlama varmis bunu yaparsam ne oluyor ya cok kafam karıştı nasil yaptınız veya yapacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yaş oldu 28. Birkaç sorum var. Şu anda 2023 Aralık'ta tecilim sonlanıyor. Bu Ekim/Kasım gibi ödemeyi düşünüyorum bedelliyi. Sorular şunlar
- Bir sonraki zam ne zaman belli olur? Yani o 'Yeni tutar hesaplanıyor' mesajını görmeden en güzel zaman ne zaman olur. Kenarda bekleyen birkaç sarı biraz daha değerlensin diye beklemek istiyorum açıkçası
- Oldu da parayı yatırdım. Hemen gitmek istiyorum çünkü dönüşte İstanbul'u terketmiş olmak istiyorum bir an önce
- Oldu da dediler ki taa 1 yıl sonra seni alıyoruz. O zaman tecili uzatmak zorunda kalacak mıyım? AÖF e boşa para ödemek istemiyorum. Yani sistem bedelli parası ödenmiş birisini kaçak sayar mı?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Askercell alma. telefonu bavulun ücra köşelerine kıyafetlerin arasına sakla. simkartını cüzdanına koy. girerken sorarlarsa telefon getirmedim de geç.
-
Arkadaş eylülde mamak mebs okulunda askerlik yaptım. Sorusu olan mesaj atabilir. Her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
-
Maltepe 2023-08 dönem eylül bitti çok şükür. 20.günden sonra alıştık hiç çıkmayacakmışız gibi yaşamaya. Derken bitti. Gidecek herkese sabır diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 5 Ekim 2023; 9:58:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba,
2 gün sonra gidiyorum. Genel olarak bilgi verebilir misiniz?
-
Buraya katılabilirsiniz. Genel olarak şunu söyleyeyim. Eğitimlerden kaçmaya çalışmayın, gece nöbetlerine uyanın ve tutun. O kadar insanın hakkına girmeyin. Bir yaptırımı olmayabilir ama kul hakkıdır. Ben eğitimlere katılmak istemiyorum, nöbet tutmak istemiyorum, mıntıka istemiyorum diyorsanız da başta yazıcı olmak üzere viziteci, yemekhaneci vs meslekleri seçebilirsiniz. Ben yazıcı olarak yaptım. Tekmil vermeden askerlik bitti. İlk 20 günden sonra alıştım derken askerlik bitti. Bolca sabır diliyorum, çok ihtiyaç oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Isparta bedelli hakkında bilgi verecek arkadaş varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023-08'im bende, 4.bölük.
Hep söylenen 4.bölüğün rahat olduğuydu ama Nedim üsteğmenden sonra en sıkıntılı 4.bölüktür. 1-2 bizi çok görmediği bizde onları görmediğimiz için en zor 1-2 zannediyorduk. Tören alanına gittikten sonra fark ettik ki en çok eğitimi biz almışız. 3. bölük bizden çok daha rahattı.
Önceki celplere göre işler bayağı değişmiş, eğitimler yoğun. Boş vakit yok. Öğleden sonra yatış vs. hiç olmadı. Akıllı telefon işi zor, telefon yakalatan birinin askerlik 4 gün uzadı, biz çıkarken kamuflaj ile geziyordu eleman. Diğer bölükleri bilmiyorum ama önceki yazılanlara bakıp rahat falan olacağını düşünmeyin, sokarsınız ama yakalanırsanız askerliğiniz uzar. Benden bir tavsiye temizlik depo sorumlusu olun. :)
-
Merhaba,
telefon sokmayacağım zaten daha doğrusu tuşlu sokup kendi hattımı takacağım. Akıllı telefon ile işim yok.
-
Nedim üsteğmen son gece sizi bıraktı bizim bölüğü bastı. Ama bizim bölük hakediiyordu, son gece diye sela okuyan mı dersin halay çeken mi dersin... Akşam 8 de kamulaj giydirip içtimaya dedi 10 dkya. Çömel kalk Cezamızı çektik dağıldık. 4.bölüğe acıdığım çok oldu harbiden sizi hiç boş bırakmadılar. Geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedim üsteğmen nöbetciyken yemediğimiz azar kalmadı koğuşlarda, 4. bölükte onları yapacak bi delikanlı bırakmadı. Gayet usluyduk
-
Askercellsiz telefonu almayacaklar içeri. Kargolamanı isteyecekler. Ya askercell al yada kargola diyecekler. Tavsiyem 2 telefon götür birini kargola. 2. telefon oyuncak olsada olur. Hatta ben sabun kargolayacaktım ama bir şekilde geçtim. Askercell 650₺
-
Askercell alacağım ama şu an param yok, maaşım 2 gün sonra yatacak diyeceğim.
-
bizi hiç ilgilendirmiyor, telefonunu kargola diyecekler.
-
Askercell almıcam etmicem diyenlerde fena fırça atıyor çavuşlar dikkat edin
arkadaslar ben agustos celbiydim bilecikte yaptım bitirdim fakat hala sistemde birliğinize teslim olmanız gerekmektedir yazıyor. Sisteme bu kadar geç mi düşüyor yoksa askerlik şubesini arayıp bilgi almalı mıyım?
Merhaba
Benim arkadaşım işlemleri tamamlamış parayı yatırmasına 25 gün var ama Ay tercihini yapamamış. Edevlette " Askerlik durumunuzdan dolayı ilk sınıflandırma dönemi olan ŞUBAT 2024 celp ve sevk döneminde silah altına alınacaksınız." Yazıyor.
En erken tarihte gitmek istiyor arkadaşım. Ne yapmak lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X