Ben de bugün aile hekiminden raporu aldım saat 11 gibi ancak e-devlette herhangi bir değişim olmadı. ASAL süreç takip sistemine tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor hatası alıyordum, artık o sayfanın linki de gözükmez oldu sadece yoklama işlemleriniz devam etmektedir yazıyor acaba nasıl ve nereden takip edeceğiz süreci gerçekten merak ediyorum |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (539. sayfa)
-
-
-
-
Bende de böyle gözüküyor. Asal yoklama süreç takip diye bir sayfa çıkmıyor edevlette. Ne demek oluyor bu bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende de aynısı görünüyordu az önce baktım ve hizmet tercihleri kısmı açılmış yani yoklama işlemlerim onaylanmış. Yani anlayacağınız gördüğünüz sayfadan sonra yapmanız gereken bekleyip sayfayı arada bir kontrol etmek
-
Herkese selamlar, iki gündür "Askerlik yoklama işlemleriniz devam etmektedir. Askerlik yoklama başvurunuzu güncelleyebilirsiniz. İşlemin hangi aşamada olduğunu ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi hizmetini kullanarak öğrenebilirsiniz. " bu şekilde yazıyor sayfa ilerlemiyor parayı yatırmayı bekliyorum bedelli için bu şekilde olup hızlı bir çözüm bulan oldu mu? Şubeye gitmek aramak vs gibi?
-
Bu sabah bende de tercihler kısmına geçildi. Geriye para yatırmak kaldı sadece.
Mobil bankacılıktan yatıran var mı aranızda?
Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bende kardeşim adına süreci takip ediyorum. Bizde e devletten başvuruya başladık, sağlık ocağında işlerimizi hallettik. Şimdiki süreç nedir ? Takibini e devletten mi yapalım? Mobil bankacılıktan ödeme yapan var mı?
Sağlık raporunu aldık. E devletten Askerliğim sekmesinden mi ilerleyeceğiz? Celp dönemi seçemiyorum. Acaba daha sağlık raporum sistemlere mi düşmedi?
Arkadaşlar genel konuya açıklık getirmek amacıyla benim süracimi adım adım yazıyorum.
Haftasonu edevlet üzerinden yoklama başvurusunu yaptım en son adımda aile hekimi aracılığı ile sağlık raporu almamı istedi.
Pazartesi günü aile hekiminden sağlık raporunu aldım, sağlık raporunu aldıktan bir süre sonra "Askerlik yoklama işlemleriniz devam etmektedir. " ile başlayan bir yazı geldi
Salı günü işlemler devam ettiği için bu ekran ilerlemedi
Çarşamba günü sabah 11 gibi bedelli askerlik başvuru ekranı açıldı askerliği bedelli olarak seçtim dönem tercihlerimi yaptım
Tercihlerimi yaptıktan sonra başvuruyu tamamladım ve bankaya gittim bedelli askerlik ücretini yatırdım
Parayı yatırdıktan yaklaşık 1 saat sonra süreç tamamlandı.
Toplamda benim 2 gün civarı sürdü farklı durumlarda direk askerlik şubeye gitmenizi öneririm, zamlı ücrete kalmayın.
-
Tüm işlemleri tamamladım, parayı da yatırdım ama askerlik hizmet tercihlerinde " bedelli askerlik hakkınız devam etmektedir " yazıyor. Hizmet tercihlerine girince de " Askerlik Bedelini Ödediniz. Sınıflandırılmanız Bekleniyor. " yazıyor. Yukarıda bir kişi daha yazmış, başka böyle olan var mı ?
GÜN İÇİNDE DÜZELTTİLER, SIKINTI KALMADI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 26 Haziran 2024; 17:26:51 > -
Hocam aynı problem bende var şu an. Aradınız mı yoksa kendi kendine mi düzeldi?
Kendi kendine düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler. 3 gündür kimsenin bilmediği, yaşamadığı sorunları yaşıyorum bu bedelli askerlik başvurusunda. Zaman kısıtlı, bazı şeyler ters gidecek ve olmayacak diye gerginim. Umarım benimki de düzelir.
Düzelmezse şubenizle görüşün, içiniz rahat etsin. Bedelli tercihinde bulunup ücret yatırdıktan sonra sıkıntı olmaması lazım ama burası Türkiye :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, yoklama kaçağıydım. En son muane oldum salı günü ama sisteme hala düşmedi, umarım bugün düşer. Bu sabah bana yakın olan askerlik şubesini aradım. Bu muane olduktan sonra bedelli ücretini belirlemeye dair fax cart curt bişey yapmak için oraya gitmem gerekiyor falan dedi telefondaki kadın. Böyle yapan var mı gerçekten gitmem gerekiyor mu? Fiyatı nereden öğreneceğim çünkü ek bedelde yansıyacak. Bir de ben bu devlet bankalırını kullanmıyorum, ziraat da hesabım vardı ama hiç uygulamasını falan kullanmadım. Direkt banka şubesine gitsem gişeden işlem yapabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mırmır1829 -- 27 Haziran 2024; 9:34:38 >
aile hekimim sağlık raporu alım sırasında hata yaşadığı için sağlık raporu alamadım aynı durumu yaşayan var mı
Tarihi kaçıran 182k yı bankaya faize koysa 6 ayda zaten zamlı parayı çıkarır aslında, çünkü bir sonraki zam 1 ocakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 27 Haziran 2024; 10:3:43 >
28 haziran 2024 yarın son ödeme günü hatta mesai saatleri içinde ödeyin ödemeyi yapmazsanız yeni fiyattan ödemek zorunda kalırsınız
x (formerly twitter)T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) on Xhttps://x.com/tcsavunma/status/1806261168891158982
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 27 Haziran 2024; 22:34:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X