Şimdi Ara

Yeni bilgisayar kendini sürekli aniden yeniden başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle. Başlıkta da belirttiğim gibi daha alalı 1 ay olan, ilk taksidini yeni ödediğim bilgisayarım aniden kapanıyor ve yeniden açılıyor. İlk başta ısınmadan olduğunu düşündüm fakat az önce bilgisayarı yeni açtım 15 saniye geçince yine başıma geldi buz gibiyken. Bu yüzden buraya konu açıp işi bilen sizlerden yardım almak istedim.

(Dipnot: Ne alaka bilmiyorum ama belki size bir fikir verir diye yazayım; masaüstünün üst şeridine yatay olarak dizdiğim masaüstü simgelerim yeniden açılında solda dizili oluyor. )

Bilgisayarın modeli şu:http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=18491323

Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler herkese.

• Hiç uğraşmayın toplama vs bir pc olsaydı alternatif çözümler denenebilirdi fakat direk garantiye yollayın. En iyi ihtimalle biosa girebiliyorsanız bios ayarlarını default yapın güç kablosu takılı iken deneyin birde bataryayı söküp sadece güç kablosu ile açılış yapmayı deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

Hiç uğraşmayın toplama vs bir pc olsaydı alternatif çözümler denenebilirdi fakat direk garantiye yollayın. En iyi ihtimalle biosa girebiliyorsanız bios ayarlarını default yapın güç kablosu takılı iken deneyin birde bataryayı söküp sadece güç kablosu ile açılış yapmayı deneyin..

Hp'nin sitesine girdiğimde bios güncellemesi gördüm indirdim ve yükledim. Biosu güncel değildi bundan dolayı bu sorunu yaşamış olabilir miyim?
  • yemreduman kullanıcısına yanıt
    Bios ayarlarında problem olabilir.. güncellemeden sonra stabil ayarlara dönmüş olabilirsiniz.. stres programları yükleyin benchmarklar yapın gerekli testlerde problem yok ise sorun ortadan kalkmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 30 Mart 2018; 18:8:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.