Şimdi Ara

YENİ BİR AKILLI TELEFON ALMA ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Arkadaşlar ben 1 yıldır iphone 3g kullanıyorum fakat hiç memnun değilim.bilmiyorum iphone 4s de kullandım ama bir türlü ısınamadım.ben biraz detaycı biriyim iphone da çok sade geliyor bana yani ne bilim mms atamıyorum,video yok zaten şaka gibi,resim müzik gönderip alamıyorum seside çok az ama kulaklıkla cidden çok başarılı sesi var orasını inkar edemem ama müzik atmak liste oluşturmak biraz dert.her bilgisayara bağladığımda iki dakka falan eşzamanlanıyor.şarjı çok az gidiyor ve arada donuyor.programları kaldırmıyor iyicede yavaşladı.bide yurt dısından geldiğin için güncelleştirme tam bir karın ağrısı.hacker gibi hissediyosunuz kendınızı bayagı zor :)

sony kullanmıstım ama cook eskıydı ve son cıkardıgı modeller hosuma gıtmeye basladı.arkadsaımda bı modelını kullanıyor xperianın gayet memnun.çok aşırı bırsey ıstemıyorum zaten.sesi biraz çok cıksın caldıgında duyım.sosyal medyayı bıraz fazla kullanıyorum bıldırım mesaj geldıgınde uyarı versın ha bıde iddaadanda mac takıp ettıgımde uyarı gelmesı hoş olur bunda gelıyo ama bazen gelıo bazen gelmıyo.kısacası basımı agrıtmayacak kullanımı rahat bir akıllı telefon istiyorum.

biraz arastırdım sony xperia s gözüme çarptı özellıklerı falan ıyı gorunuyo sanırm sarj suresıde uzunmus.ama bazı yorumlar canımı sıktı ıste alt tarafındakı tuslar bıraz sıkıntılıymıs gec algılıyormus vede donma sorunları yasıyormussun.kafam karıstı bıde sony sırketınde sorunlar varmıs sanırım gelecegı pek ıyı degıl dıyorlar bır sony devi için bu tur haberlerın aslı varmı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnbrntnc -- 3 Kasım 2012; 21:51:09 >

• Hocam çok uzun yazmışsın nasıl okuyalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)) sony xperia s hakkında görüşleriniz nedir diyim o zman kısaca.biraz uzatmısım evet oda eskı tlefondan biran once kurtulma hevesınden kusura bakma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnbrntnc

:)) sony xperia s hakkında görüşleriniz nedir diyim o zman kısaca.biraz uzatmısım evet oda eskı tlefondan biran once kurtulma hevesınden kusura bakma :)

hoşuna gitti ise alabilirsin hiç bir sorun yaratmıyacağını düşünüyorum fakat bütçen el veriyor ise tercihin s3 olmalı

• iOS iyidir ama 3gs iOS zevkini vermiyor, 4s'i keyifle kullandım nasıl begenmediniz bilmiyorum. Ben size kullandığım cihaz ve uygulamalarla yardımcı olayım ekran alintilarimlada destekleyeceğim.

MOTOROLA ATRİX

Maç kolik uygulamasını kullanıyorum gayet rahat çalışıyor ayrıca gol olduğu zaman ses çıkıyor widgeti var.

Oyunlarım bunlar ve hepsini stabil bir şekilde çalıştırıyor MC3, Call Of Duty MW3 ile aynı, Fish Live , Fishville ile aynı, GreenFarm, Farm ville ile aynı. Bunlar sever oynadigim gerisi sıkılınca oynadığım.

Bunlar Eğlence amaçlı uygulamalarım hepsi stabil çalışıyor.

Bunlar sosyal medya ve haberleşme uygulamalarım hepsi bildirim destekli.

Bu Akakce ve ucuzcu gibi sitelerde cihaz fiyat arastirma uygulaması.

Android sürümüm Jelly Bean 4.2.

• quote:

:)) sony xperia s hakkında görüşleriniz nedir diyim o zman kısaca.biraz uzatmısım evet oda eskı tlefondan biran once kurtulma hevesınden kusura bakma :)

Sorun çıkarmaz ama en iyisi de deil 1300 e pasaport kayıtlı sim free htc one x samsung galaxy s3 ler varken geçen senenin high end özelliklerine sahip bir telefon almazdım
  • nexus 4 ü bekleyin gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

iOS iyidir ama 3gs iOS zevkini vermiyor, 4s'i keyifle kullandım nasıl begenmediniz bilmiyorum. Ben size kullandığım cihaz ve uygulamalarla yardımcı olayım ekran alintilarimlada destekleyeceğim.

MOTOROLA ATRİX

Maç kolik uygulamasını kullanıyorum gayet rahat çalışıyor ayrıca gol olduğu zaman ses çıkıyor widgeti var.

Oyunlarım bunlar ve hepsini stabil bir şekilde çalıştırıyor MC3, Call Of Duty MW3 ile aynı, Fish Live , Fishville ile aynı, GreenFarm, Farm ville ile aynı. Bunlar sever oynadigim gerisi sıkılınca oynadığım.

Telefonun orjinal yazilimi degil dimi

• beyler bende 3gs kullanıcısıyım galaxy s3 mü alayım nexus4 ümü beklemeliyim?
  • nexus4 nedir nasıl bırsey? galaxy s3 çok buyuk agalar ya ben bıraz kıbar olsun ıstıyorum.sonyde buyuk ama bıraz daha kıbar.cok asırı bır beklentım yok telefondan.sosyal agda bıldırım gelsın ve bıraz hızlı sorunsuz acsın,bırazda sarjı ıyı gıderse tadından yenmez.
  • quote:

nexus4 nedir nasıl bırsey? galaxy s3 çok buyuk agalar ya ben bıraz kıbar olsun ıstıyorum.sonyde buyuk ama bıraz daha kıbar.cok asırı bır beklentım yok telefondan.sosyal agda bıldırım gelsın ve bıraz hızlı sorunsuz acsın,bırazda sarjı ıyı gıderse tadından yenmez.

ascend p1 senin işini görür gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

nexus4 nedir nasıl bırsey? galaxy s3 çok buyuk agalar ya ben bıraz kıbar olsun ıstıyorum.sonyde buyuk ama bıraz daha kıbar.cok asırı bır beklentım yok telefondan.sosyal agda bıldırım gelsın ve bıraz hızlı sorunsuz acsın,bırazda sarjı ıyı gıderse tadından yenmez.

ascend p1 senin işini görür gibi

kardeş huawei de güzel marka ama biraz cekınıyorum adı olsa daha ıyı olur sankı :S
  • sarj uzun istiyosan s3 seni tatmin edebilir ama xperia s te bunlarin hepsini cok rahat bi sekilde yapar(ama sarjini bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

sarj uzun istiyosan s3 seni tatmin edebilir ama xperia s te bunlarin hepsini cok rahat bi sekilde yapar(ama sarjini bilmiyorum)

s3 çok büyük biraz daha kıbar bırsey alım dıyorum kardes tesekkurler yınede bılgılendırdıgın ıcın
  • Arkadaşlar iyi forumlar, Yeni br telefon alacağım, ilk androitim olacak, Samsung Galaxy wonder mi alayım yoksa galaxy S3 mü,

Cevaplarınızı bekliyorum....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

sarj uzun istiyosan s3 seni tatmin edebilir ama xperia s te bunlarin hepsini cok rahat bi sekilde yapar(ama sarjini bilmiyorum)

s3 çok büyük biraz daha kıbar bırsey alım dıyorum kardes tesekkurler yınede bılgılendırdıgın ıcın

Efsane telefon Galaxy S2 öneriyorum. Sıfırı 1200 liraya bulabilirsiniz. Dediğiniz şeyler için gayet yeterli bir telefon, 2 gb RAMli 4 çekirdekli telefona gerek yok (Nexus 4 ve Galaxy S3 gibi)

• Bütçeni belirtirsen ona göre daha sağlıklı öneriler alabilirsin, bütçe belli olmayınca tabi isteklerini karşılayan en pahalı modeller öneriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

iOS iyidir ama 3gs iOS zevkini vermiyor, 4s'i keyifle kullandım nasıl begenmediniz bilmiyorum. Ben size kullandığım cihaz ve uygulamalarla yardımcı olayım ekran alintilarimlada destekleyeceğim.

MOTOROLA ATRİX

Telefonun orjinal yazilimi degil dimi

Cyanogen Mod 10 Fakat Stock Rom kadar stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bütçeni belirtirsen ona göre daha sağlıklı öneriler alabilirsin, bütçe belli olmayınca tabi isteklerini karşılayan en pahalı modeller öneriliyor.
    peşin alamam ancak o yuzden sıfır alacam taksıtle.ıkıncı el cok daha ucuza var ama malesef :S galaxy s2 de olabilir evet.sony xperia s kullanan kimse yokmu ???????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnbrntnc -- 4 Kasım 2012; 21:03:13 >
  • Optimus 4X HD al 1200 liraya Vatan'dan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.