Şimdi Ara

Yeni bir Developer sürümü güncellemesi var (13.03.2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İndiriyorum bakalım yeni neler gelecek, pek ümitli değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 13 Mart 2015; 20:30:34 >

• Allah Allah... Bizi bilgilendir hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Güncelleme var.

İndiriyorum bakalım yeni neler gelecek, pek ümitli değilim :)

Sonuçları bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelledi ama sürüm numarası falan aynı

8.10.14219.341 sürüm, eskidende bu şekildeydi. Neyi güncelledi pek bir bilgide vermedi. Kapanıp açılınca ana ekrana Cortana yı atınca acaba Türkçe dil desteğimi geldiki dedim ama oda yok malesef :(

Bu arada telefon L920
  • gdr 2 mi geldi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük ihtimal dil ayarlarında değişim yaptınız banada oluyodu güncelleme sanıyodum ama değidli

• Yanlış alarm sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ya hiç bir ayar değişimi yapmadım, sadece telefon güncellemesi denetimi yaptım, normalden daha uzun sürdü güncelleme var deyip indirmeye başladı. sonrası klasik güncelleme çarklar kapanıp açılmalar falan. Benden başka kimseye gelmedimi :)
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Cortananın ayarlarına girip dil seçtiyseniz onun güncellemesi gelmiştir. Bende de aynısı oldu.

• L 820 denim yüklü.
    Cortana ilde hiç isim olmadi.
    Dün bana da bi güncelleme geldi.
    Daha ne olduğunu anlamadım ama du bakalım...

Bu arada tel dp değil...
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Bakalım sizde ne çıkacak. Garip bir durum, baya baya bir güncelleme yapmıştı bendeki heyecanla foruma haber vereyim dedim ama kimselerde çıkmadı tuhafff
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Üstad bendede 820 var 820 ler için bir güncelleme gelmiş sürüm numarası güncellenmiş neler değişti göze çarpan birşey yok şuan ancak şarj durumu şu şekilde şarj biraz geç doluyor ve batarya süresi de uzadı diyebilirim 2 gündür. Ben Dp deydim Denim gelince geri CYAN a döndüm ve Denim güncellemesini OTA üzerinden yaptım güncellemeyi yükledi ardından tekrar bir güncelleme geldi. Arkadaşlarda 920 ve 925 var onlara böyle bir güncelleme gelmedi 820 e özel bir güncelleme olsa gerek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never4You

Üstad bendede 820 var 820 ler için bir güncelleme gelmiş sürüm numarası güncellenmiş neler değişti göze çarpan birşey yok şuan ancak şarj durumu şu şekilde şarj biraz geç doluyor ve batarya süresi de uzadı diyebilirim 2 gündür. Ben Dp deydim Denim gelince geri CYAN a döndüm ve Denim güncellemesini OTA üzerinden yaptım güncellemeyi yükledi ardından tekrar bir güncelleme geldi. Arkadaşlarda 920 ve 925 var onlara böyle bir güncelleme gelmedi 820 e özel bir güncelleme olsa gerek .

Hata düzeltme güncellemesi diyebiliriz o zaman.

• 8.10.14234.375 diye bir sürüm yüklediğim.

Görsel olarak henüz bir fark görmedim. (kızın sınavı falan derken pek karıştırma fırsatı da olmadı gerçi)

Daha ilk şarj sanırım biraz iyileşme var ki bu gün nerdeyse elden düşmedi telefon.

tamamen psikolojik olabilir ancak zaten iyi olan akıcılık sanırım az daha iyi olmuş...

Sonuç olarak sizin de dediğiniz gibi hata düzeltme ile ilgili bir güncelleme sanırım...

@Never4You
    @x-calibur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 15 Mart 2015; 16:39:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.