Emektar 10.2 Quantum Fireball diskim epeydir yetersiz geliyordu. Ancak şimdi yenileme fırsatı bulabiliyorum...Biz burda arkadaşlarla bir anlaşmazlığa düştük.Bir Maxtor ve bir Seagate adayımız var.Ben kararsızım...önerilerinize ihtiyacım var...
seagate barracuda bayaaa bi iyi, Maxtor da o kadar kötü deil, alabiliyosan Seagate al bence
Seagate avsiye ederim... BArracuda çok sessiz ve çok az ısınıyo.. Hem zaten 7200 rpm yi ıde ye ilk taşıyanda seagate di,bi bakıma bu teknoojinin öncüsü iyi bir firma..
Maxtor dx için de iyi sözler söyleniyor...Birde Garanti süresi bakımından hangisi daha iyi?
ben yenı bır tane Maxtor Diamond Max Plus 40Gb 7200Rmp (740dx) aldım ve com memnunum. max gordugum sıacklık ıse 44C. garantısı 3 yıl.
bildiğim kadarıyla ide'ler için artık 1 yıl garanti veriyorlar...
evet garanti süresini düşürdüler fiyat düşünce disklerde garanti süreside düştü.bence scsı disk al çok baba ama çok pahalı........
scsi almak iyi fikir ama fiyat konusu nezayık ki engel oluyor.Bu 8mb cacheli diskler de tatminkarmış.
IBM 120 GXP ya da Maxtor D740x serisinden gönül rahatlığıyla alabilirsin. Tabi 8 MB Cache.li WD.leri tasnif dışı tutuyorum. Eğer paran varsa ve illa performans diyorsan WD.nin bu 8 MB cache.li JB serisinden al.
ıkısıde 1 yıl garantılı.... ayrıca seagate cok sessız ve az ısınıyo gercekten..... maxtorda kotu deıl ama seagate tercıhın olmalı bence.... garantı konusunda aldıgın fırma daha buyuk rol oynuyor bence aldıgın fırmaya dıkkat et... benım seagate sarsılmadan dolayı bozuldu 1 hafta ıcersınde yenısını verdıler.... saygılar
Bu linkte iki HDD'nin karşılaştırmaları var. Bir bak istersen..
Arkadaşlar yeni W.Digital J.B aldim 90$+kdw we ne söylüyim tüm testlerde uçuyo singlr kullanımda sandra'da 32xxx alıyorum...tawsiyem budur...
Yarın benimde Westenr Digital 40 GB JB serisi hdd'im olacak... 86+kdv'ye alıyorum..Karizma'da bile 88+kdv verdiler..Bana özel fiyatla alıyorum..Başkasına yaptılar mı bilmem..[:P]
yaw neden herkez seagate diyorki?chip in 2 ay önceki sayısındaki hdd testinde ibm birinci oldu,maxtor performansta çok az fark yedi,ama seagate baya yawaş kalmıştı.
ibm pahalı..
İkisinide deneme imkanım oldu.Kesinlikle maxtor 7200 rpm ATA 133 daha iyi.SEAGATE fırtınası artık bitti.....
Seagate al derim ama Maxtorda kullandım oda baya iyii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme