Şimdi Ara

Yeni bir iPhone5 alsam iOS kaç gelecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan cidden sinirlerim bozuldu 1 sene önceki S3 gibi oldu telefon , yeni bir iPhone5 alsam iOS kaç gelecek ? Birde iOS6 iyi hoşta indirdiğim uygulamalar nasıl olacak simgeler felan iPhone5 satıp iPhone5 almak garibime gitsede sadece stabil diye iPhone aldığım bir gerçektir yada 5S mi alsam ne yapsam ? Daha Macbook ta alıcam 5S alırsam Air alabileceğim 5 alırsam Retina Haswel 13 ikilemlerde kaldım.

• Benim bildiğim kadarıyla iOS 7 tam sürümüyle yani iPhone 5S'nin tanıtımıyla piyasaya 20 Eylül'de çıktığında iPhone 5'lerin üretimi durdurulmuş olduğu için iOS 7 çıkmadan önceki son sürüm olan iOS 6.1.4 ile gelecektir yeni alınan bir iPhone 5.

Ulan ne cümle kurdum be! Defalarca baktım da yok arkadaş anlatım bozukluğu da yok. Neyse tekrar bu cümleyi kur deseniz kuramam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümle dehşet :) peki bu uygulamalar iOS7 ye göre yazılıyorya şimdi veya nasıl denirse şöyle diyim birtek Whats App ios6 daki gibi diğer şeyler nasıl olacak onları merak ediyorum
  • Benim anlamadığım bu 4s hala satılıyor online olarak apple'da, 5'i kaldırmışlar uyuz bir durum.
  • Apple, iOS 7 ile çok af edersin ama s.çıp sıvadığını bildiği için ilk defa uygulamaların eski sürümlerini indirmeye izin verdi. Misal: Whatsapp indireceksim ama iOS sürümün 6.0.2; bu durumda uygulama inmeden önce soruyor: Eski sürümü mü indireyim yoksa iOS 7'ye mi güncellersin diye. Karar sana kalmış. En azından 3 sene boyunca şu an var olan uygulamaları bu şekilde kullanabiliriz. Lakin zamanla uygulamalar yeni iOS sürümlerine göre çıkacağından bir noktadan sonra el mahkum güncelleme yapacağız. Arada benim gibi inatlar da çıkabilir. Her neyse kısaca her şey uygulama geliştiricilerin insiyatifine kamış durumda şu anki sistemde.
    Örneğin Dead Trigger 2 sadece iOS 7'ye çıktı. Eşimdeki iPhone 5'te iOS 7 yüklü ve bu oyunu indirip denedim. Bırak iOS 7'yi iOS 4 de bile fazlasıyla çalışır nornalde. Ama işte dedim ya her şey uygulama geliştiricilerin insafında artık.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar herkes iPhone 5'lerde soyulma, çizilme, bükülme (adam 150 kg yemiş yemiş tuvalete gitmemiş ve iPhone 5'i arka cebinde taşırken üstüne oturmuş nasıl bükülmesin) sorunları nedeniyle dese de bence: iPhone 5'in yerine iPhone 5C çıkardılar da o yüzden. iPhone 5'in üretimini durdurmasalar o 5C'ler aynı fiyata mümkünatı yok satmazdı. Ayrıca 5C'yi iğrenç ve plastik bulanlar 5S'ye yönelecek ki aradaki 300 TL için de doğru olan budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Her ne kadar herkes iPhone 5'lerde soyulma, çizilme, bükülme (adam 150 kg yemiş yemiş tuvalete gitmemiş ve iPhone 5'i arka cebinde taşırken üstüne oturmuş nasıl bükülmesin) sorunları nedeniyle dese de bence: iPhone 5'in yerine iPhone 5C çıkardılar da o yüzden. iPhone 5'in üretimini durdurmasalar o 5C'ler aynı fiyata mümkünatı yok satmazdı. Ayrıca 5C'yi iğrenç ve plastik bulanlar 5S'ye yönelecek ki aradaki 300 TL için de doğru olan budur.

Hocam zaten 5C , 5'in üzerine gömlek giydirilmiş hali bildiğin. Ben 5c'nin şeklini beğenmiyorum çocuk oyuncağı gibi o yüzden para vermem.
    Kafamda 5 veya 5S var. Artık duruma göre bakalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.