Şimdi Ara

Yeni bir işletim Sistemi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere yeni bir işletim sistemi kurmak istiyorum.

Nedeni ise Windows işletim sistemlerinin bana olan gıcığı diyebiliriz

Sistem özelliklerim imzamda mevcuttur

Gerçektende XP den beri adam gibi Windows işletim sistemi kullanamadım.İllaki sorunlar çıktı.Driver olsun,diğer hatalar olsun...

Şu an Windows 7 N ultimate 64 bit kullanmaktayım ve sürekli hatalar ile karşılaşıyorum....

Örnek verecek olursak:

Pc yi gece açık bıraktığımda sabah görev yöneticisi çalışmıyor,sağ tıklayıp kişiselleştir diyince karşıma hata çıkıyor,herhangi bir oyunu yüklerken durduk yere 4 gb ram doluyor ve reset atmazsanız asla geri düzelmiyor,harddiskimden acayip sesler geliyor...

Daha bir sürü problem var...

Neyse...

Ben şimdi özellikle Macbook larda kullanılan işletim sistemini kurmak istiyorum..

PC de yaptığım işler ise herkesin yaptığı işler..

MSN,İnternet,Oyun,Film ve Müzik,çok az photoshop

Bana bunları sağlayabilecek,driver problemi olmayacak bir yazılım sistemi önerirseniz ÇOK AMA ÇOK mutlu olurum....

İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkürlerimi Borç bilirim...

Herkese iyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 2 Kasım 2009; 1:54:21 >

• kardeş şu an sp 2 li vista 64 bit kullanıyorum üstte vista ana başlılkda arkadaşın anlattığı ayarlardan sonra oyun performansı dışında herşeyi xp ye göre güzel begendim tavsiye ederim aslında oyunlardada fena değilde xp de biraz daha hızlı gibiydi oyunlar:)
  • Mac'in işletim sistemi Leopard'dır ancak daha önce kullanmadıysanız öğrenmeniz biraz zaman alabilir. Windows 7 aslında sorunsuz çalışıyor ben daha önce Vista'da kullandım ama Vista oyunları vb programları kafasına göre engelliyordu. Windows 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum ve henüz bir problemle karşılaşmadım. Bence siz Windows 7'nin başka bir sürümünü elde edin, sorunsuz kullanmanız gerek hele ki 4 gb ramle.
    Ubuntu önermişler; o açık kodlu bir işletim sistemi yani insanlar sürekli yeni özellikler ekliyorlar ve tamamen ücretsiz bir işletim sistemi.
    En büyük artısı virüsler Windows tabanlı yazıldığı için Ubuntu'da virüs bulaşma sorunu yaşamazsınız, sade ve kullanışlı bir ara yüzü var alışmak kolay, kendisine ait indirebileceğiniz binlerce oyunu var ve tabii en büyük artısı internetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz key, aktive etmek gibi işlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Eksi tarafı ise her program ve oyunla uyumlu değil özellikle oyunların bir çoğunu açamayabilirsiniz.

• Hocam ben son bir kez Win7 yi kurayım.Ama adam gibi indirecek link var mı bir yerlerde.

Şu an N serisi haricinde Windows Media Player ve ie8 eklentisini içinde barındıran win7 var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Hocam ben son bir kez Win7 yi kurayım.Ama adam gibi indirecek link var mı bir yerlerde.

Şu an N serisi haricinde Windows Media Player ve ie8 eklentisini içinde barındıran win7 var mı ki?

Korsan paylaşımlar sitede yasak
    İe8 yerine zaten Firefox ya da Google Chrome kullanın. Media player ise bildiğim kadarıyla bir çok versiyonda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.