Şimdi Ara

Yeni bir MMORPG ye başlamak istiyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Wow oynadım ama şimdi farklı bir oyun oynamak istiyorum. Aklımda Warhammer Lineage Guildwars Aoc AİON gibi oyunlar var ciddi ciddi kendimi vermeyi düşünüyorum. Bu oyunların hiçbirini daha önce ne oynadım ne de gördüm. Level atlayıp item dizip savaşacağım bir oyun olsun en basitinden Metin2 gibi bir şey Bana bir yardımcı olun..

• Rift oneririm...
  • Saydığın oyunlar bildiğin gibi paralı.Yanlızca private serverlerde bedava oynayabilirsin.Ben mmo'ya para verme taraftarı değilim.Ama koskoca Age Of Conan bedava oldu.Deneyebilirsin sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 12 Temmuz 2011; 21:33:40 >
  • Karahan Onlıne Olabılır etkınlık baya var.
    pvp ustune bır oyun ben cok sevmıstım sonra bazı nedenlerden bıraktım
  • Karahan beni pek sarmadı.

Rifte bakacağım sağ olun.

Paralı olması aylık olmadığı sürece sorun değil bikere alalım hep oynayalım evet önerilere açığım. Age of Conan a da bir bakacağım oyunu söylerken içeriğinide yazarsanız çok iyi olur ( örnek level sınırlaması,classlar,sistem vesaire)
  • rift nerede satılıyor bu arada
  • Uzun süre wow oynamış biri olarak söyleyebilir ki Warhammer'dan aşağısı kurtarmaz seni.(Aion oynamadım wow klonu diyorlar birçok forumda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da lazım böyle bir oyun. Ücretsiz olacak ve f2p olanlar için oyunun dengesini aşırı bozacak kadar özgürlük kırpılmış olmayacak. Age of Conan'ı indiriyorum şuan onu deneyeceğim. Oyun çok güzele benziyor ama sanırım f2pler için baya kısıtlama mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Bana da lazım böyle bir oyun. Ücretsiz olacak ve f2p olanlar için oyunun dengesini aşırı bozacak kadar özgürlük kırpılmış olmayacak. Age of Conan'ı indiriyorum şuan onu deneyeceğim. Oyun çok güzele benziyor ama sanırım f2pler için baya kısıtlama mevcut.

EdenEternal dene anime seversen cok guzel gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.