Şimdi Ara

Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ben Beramusta Oynuyorum Nick Herkul_x ( Oynu Bıraktım )Yurtbay arkadasım yeni bir video cekti kendisi suan oynu bıraktı ve memlekette ilk videosunda hep ezikleri kesmiş felan diye yorumlar yapılmıstı oda bu videoyu cekip memlekete gitti duzenlemeyi felan ben yaptım Pk lar çok guzel Saintix gibi 70 lvl var dun heralde linki yanlıs yazmısım ve yazdıklarımda çıkmamıs nasıl olmussa :D
    Herneyse alın Link umarım beğenirsiniz.

Link :http://rapid-share.de/files/27357372/TOD_PK_Movie_2.wmv.html

Yaw bu ne yazıyorum *** çıkıyor bişe anlamadım bu sitede reklam yasağı felanmı var :) Neyse araya - koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzstar -- 29 Temmuz 2006; 20:35:01 >

• indiryorum bakalım nasıl yutbayı tanırım slm söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMBoStyLee

indiryorum bakalım nasıl yutbayı tanırım slm söyle
    fena değil ama 1:39 dun sonra görüntü çok bozuluyo

çok dmg yiyo bi ara yatackmış hemen kapatmış başka yere geçti

kutuluyorum güzel video

• quote:

Orijinalden alıntı: Dohdor

fena değil ama 1:39 dun sonra görüntü çok bozuluyo

çok dmg yiyo bi ara yatackmış hemen kapatmış başka yere geçti

kutuluyorum güzel video

Alıntıları Göster
    Daha önce hiç video hazırlamamıstım görüntü ve sesde sorun varsa kusura bakmayın bu arada bugun DJ_HACK_MAN di sanırım bana pm attı tşk saol bi ara gel kesem seni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzstar

Daha önce hiç video hazırlamamıstım görüntü ve sesde sorun varsa kusura bakmayın bu arada bugun DJ_HACK_MAN di sanırım bana pm attı tşk saol bi ara gel kesem seni :D

Alıntıları Göster
    beyle nasıl ızlenıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: :lordshaman:

beyle nasıl ızlenıo

Alıntıları Göster
    İNdİriyoRum baKALım nasıLmış meraQ eTTim seWeRİm yurTbaYI

iLk wideosunu beğenmiştim umraım bu da onun kadar güseLdiR ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ::CaNeR::

İNdİriyoRum baKALım nasıLmış meraQ eTTim seWeRİm yurTbaYI

iLk wideosunu beğenmiştim umraım bu da onun kadar güseLdiR ..

Alıntıları Göster
    ben diyorum ezikleri kesmiş cz de bana 800 spike wuruyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddening_100

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

Eziklermi Saintix 70 lvl ezik dimi SFORzaring ezik demi Devilace ezik demi orkos +8 raptor grade yanıyor lvl bilmiyorum ezik demi lazoğlu ezik demi 5 kişilik apos party dağıtıyor adamların elleri yanıyor ezikler demi Breww ezik demi YuRTBaY özellikle eli yananları kesti senın ezik dediğin adamlar master ve elleri +8 içlerinde 70 adamlarda var ve sen diyorsunki hep ezikleri kesmiş sen bugun saintix gibi 70 lvl itemli adama ezik diyorsan sana gulerim ezik olan sensin adam 70 ilerisi varmı ? yok ozaman 70 adama ezik diyemessin ha bu arada bunu yazma nedenini söylim seni cz de devamlı kesiyordur oda çok zoruna gitmiş belli ettin hemen, zoruna gitmesin bu bir oyun sen daha iyisini yapıyorsan cek videonu görelim ondan sonra konus.

• quote:

quote:

Eziklermi Saintix 70 lvl ezik dimi SFORzaring ezik demi Devilace ezik demi orkos +8 raptor grade yanıyor lvl bilmiyorum ezik demi lazoğlu ezik demi 5 kişilik apos party dağıtıyor adamların elleri yanıyor ezikler demi Breww ezik demi YuRTBaY özellikle eli yananları kesti senın ezik dediğin adamlar master ve elleri +8 içlerinde 70 adamlarda var ve sen diyorsunki hep ezikleri kesmiş sen bugun saintix gibi 70 lvl itemli adama ezik diyorsan sana gulerim ezik olan sensin adam 70 ilerisi varmı ? yok ozaman 70 adama ezik diyemessin ha bu arada bunu yazma nedenini söylim seni cz de devamlı kesiyordur oda çok zoruna gitmiş belli ettin hemen, zoruna gitmesin bu bir oyun sen daha iyisini yapıyorsan cek videonu görelim ondan sonra konus.

Alıntıları Göster
    yoo gelsin kessin oyunu bırakcamm!

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    priestim war istersen bi gün deniyelim kesecekmi video ceksin foruma kkoysun olurmu?

• quote:

priestim war istersen bi gün deniyelim kesecekmi video ceksin foruma kkoysun olurmu?

Alıntıları Göster
    aman breeee amannnnn oyundur sonuçta ha o kesti ha sen ne farkı var :) sakin relax felan yaneee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lombak_TR

aman breeee amannnnn oyundur sonuçta ha o kesti ha sen ne farkı var :) sakin relax felan yaneee

Alıntıları Göster
    Yaw bu yurtbay aslında sanıldığı gibi çok güçlü değil ama Perfectcombo

_YakamoZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozTR

Yaw bu yurtbay aslında sanıldığı gibi çok güçlü değil ama Perfectcombo

_YakamoZ

Alıntıları Göster
    Ben burda YuRTBaY çok güçlü önüne geleni devirir kimse dayanamaz demiyorum zaten böyle bir iddiamız olmadı charın lvl belli 65 lvl char biz buraya bi video cekmişiz millet eğlensin bir paylasım olsun diye ama nedense her zaman olduğu gibi ya guzel olmus yada beğenmedim yazılacağına yok yurtbay ezikleri kesiyor yok beni kesemez yok sanıldığı gibi guclu değil yazıyorsunuz ne alakaysa video ortada kardesim kestiği adamlarda orda kendinden 5 lvl yuksek adamları kesiyor hala daha konusuyorsunuz bir sürü konu dısı gereksiz yorum var çok biliyorsanız cok kesiyorsanız girin kesin yapın video yayınlayın ayakta alkıslıyayım ama yapmıyorsanız emeğe saygınız olsun sonucta buna emek harcanıyor sizi cz de kesti diye zorunuza gidip gereksiz yorumlarla tartısma ortamları yaratmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roots

Ben burda YuRTBaY çok güçlü önüne geleni devirir kimse dayanamaz demiyorum zaten böyle bir iddiamız olmadı charın lvl belli 65 lvl char biz buraya bi video cekmişiz millet eğlensin bir paylasım olsun diye ama nedense her zaman olduğu gibi ya guzel olmus yada beğenmedim yazılacağına yok yurtbay ezikleri kesiyor yok beni kesemez yok sanıldığı gibi guclu değil yazıyorsunuz ne alakaysa video ortada kardesim kestiği adamlarda orda kendinden 5 lvl yuksek adamları kesiyor hala daha konusuyorsunuz bir sürü konu dısı gereksiz yorum var çok biliyorsanız cok kesiyorsanız girin kesin yapın video yayınlayın ayakta alkıslıyayım ama yapmıyorsanız emeğe saygınız olsun sonucta buna emek harcanıyor sizi cz de kesti diye zorunuza gidip gereksiz yorumlarla tartısma ortamları yaratmayın.

Alıntıları Göster
    5 lwl yüksek kesiyosa benide kessin diyorumm ama cvp yok....... cvp bekliyorum yurtbay dan yada topic acandan

• quote:

5 lwl yüksek kesiyosa benide kessin diyorumm ama cvp yok....... cvp bekliyorum yurtbay dan yada topic acandan

Alıntıları Göster
    Orada exp kasanlara ve özellikle DM kesenlere dalması adilikten başka bişey deildir. (fazla açtırmayın )
    YuRTBaYın sevilcek bi yanı yok. Adam orada EXPe yatsaydı nolcaktı. İnsan emeği var onda. Bu demek ki yurtbayın insanın emeğine ne kadar saygı gösterdiğinin ve kendi kişiliğinin kanıtıdır. Dier PK ları güzel ama o yaptığını kınadım doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Orada exp kasanlara ve özellikle DM kesenlere dalması adilikten başka bişey deildir. (fazla açtırmayın )
    YuRTBaYın sevilcek bi yanı yok. Adam orada EXPe yatsaydı nolcaktı. İnsan emeği var onda. Bu demek ki yurtbayın insanın emeğine ne kadar saygı gösterdiğinin ve kendi kişiliğinin kanıtıdır. Dier PK ları güzel ama o yaptığını kınadım doğrusu.

Alıntıları Göster
    Maddening sen kesilmez bir adammısın ? Bu oynun yıkılmazı felanmısın kendini ne zannediyorsun? bu oyunda herkes herkesi kesebilir senide çok kesmiştir eminim oyunda nickini söyle öyle konusalım. Diğer bir konu ise Dm olayı bunun neresi yanlıs siz bu oyunda hiç dm kesen ellemiyormusunuz ? veya bowlda bos kesen görünce bırakıyormusunuz bırakın boşlar lafları sizin 70 lvl larınız her dakka slot basmaya geliyor ( Paket yapıp geri gönderiyoruz ) iyi ozaman item kasanı ellemeyelim lvl kasanı ellemeyelim ne amacınız kalcak bu oyunda ? bu bir oyun amaç belli 2 ırk var daha guclu olup diğer ırkı yenmek buda nasıl olur bugun hemen hemen herkesin yaptığı gibi item kastırmayacaksın lvl kastırmayacaksın kural budur ve en önemlisi bu bir oyundur ve videoda kuralına uygun cekilip buraya konmus simdi kalkıpta kimse nie dm keseni kesiyon adam ex nie yatıcak demesin yatacak tabi kardesim bugun Hitmachine slot basıyor video cekiyor adama helal olsun adam super adam su adam bu diyorsunuz ozaman kimse kalkıpta neden adam 70 olmus dupeden +3 unıg düzmüş birde Dm slot basıyor demiyorsunuz ? çünkü o yabancı siz ancak yabancılara taparsınız bir turk bunu yapınca suclu olur. Her form sitesinde boş konusup konuyu alıp cekenler olur ben ancak sizin anlayısınıza gulerim baska bişe demiyorum.

• quote:

Maddening sen kesilmez bir adammısın ? Bu oynun yıkılmazı felanmısın kendini ne zannediyorsun? bu oyunda herkes herkesi kesebilir senide çok kesmiştir eminim oyunda nickini söyle öyle konusalım. Diğer bir konu ise Dm olayı bunun neresi yanlıs siz bu oyunda hiç dm kesen ellemiyormusunuz ? veya bowlda bos kesen görünce bırakıyormusunuz bırakın boşlar lafları sizin 70 lvl larınız her dakka slot basmaya geliyor ( Paket yapıp geri gönderiyoruz ) iyi ozaman item kasanı ellemeyelim lvl kasanı ellemeyelim ne amacınız kalcak bu oyunda ? bu bir oyun amaç belli 2 ırk var daha guclu olup diğer ırkı yenmek buda nasıl olur bugun hemen hemen herkesin yaptığı gibi item kastırmayacaksın lvl kastırmayacaksın kural budur ve en önemlisi bu bir oyundur ve videoda kuralına uygun cekilip buraya konmus simdi kalkıpta kimse nie dm keseni kesiyon adam ex nie yatıcak demesin yatacak tabi kardesim bugun Hitmachine slot basıyor video cekiyor adama helal olsun adam super adam su adam bu diyorsunuz ozaman kimse kalkıpta neden adam 70 olmus dupeden +3 unıg düzmüş birde Dm slot basıyor demiyorsunuz ? çünkü o yabancı siz ancak yabancılara taparsınız bir turk bunu yapınca suclu olur. Her form sitesinde boş konusup konuyu alıp cekenler olur ben ancak sizin anlayısınıza gulerim baska bişe demiyorum.

Alıntıları Göster
    sağlam Adam Kestiyse Kesin Benide kesmiştir
    Yanlız Beyler geçen CZ Deim gidiorum orcların en Önünde kunt bizi kovalıo bakayım dedim Kunt Beni tekde alabilcekmi Paperim ya gerçi 3200 can var bakim kaç vurcak bi baktım önce 100 sora 300 vurdu bana neyle vurmuştur onları posion uyla falanmı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yavuzzstar

Hayır kardeşim daha hiç apos deru veya DM slotları basmadım. NP kasmak isteyen karus ve human basenin arasındaki alanda istediği kadar kassın. Ben slot basıp NP kasan adamdan ne anlarım biliyomusun? Ben n00bun tekiyim adam adama kapışınca np kasamıyorum anca bööle kasıyorum sizi de expe yatırdıysam kusura bakmayın. Çünkü ben oynamayı bilmeyen bi n00bum. => İşte ben bunu anlarım o adamlardan. Bööle ucuz numaralarla NP kasanları kınıyorum ve bi de CZ de koxp açıp PK yapanları özellikle. Ayrıca HitMachine, vs vs gibi adamalra da tapmıyorum. Ona bişey derdim ama forumun seviyesini düşürmek istemiyorum. O adam da şağlam adamlarla yaptığı 1v1 lerinde adamları kandırıp yatırmış, ne die? Ben verdiğim dmg ye bakıcam sen sadece normal skill vur ve pot bas. Ve o da gizlice videoya almış bööle. Yani rezilliği görün.

• quote:

Arkadaslar Ben Beramusta Oynuyorum Nick Herkul_x ( Oynu Bıraktım )Yurtbay arkadasım yeni bir video cekti kendisi suan oynu bıraktı ve memlekette ilk videosunda hep ezikleri kesmiş felan diye yorumlar yapılmıstı oda bu videoyu cekip memlekete gitti duzenlemeyi felan ben yaptım Pk lar çok guzel Saintix gibi 70 lvl var dun heralde linki yanlıs yazmısım ve yazdıklarımda çıkmamıs nasıl olmussa :D

Yaw bu ne yazıyorum *** çıkıyor bişe anlamadım bu sitede reklam yasağı felanmı var :) Neyse araya - koydum

bu adama inanmayın
    ben hurcoo herkül hani şu emeklerini vermediğin
    anlatıym
    hergün dm kestik bi ton item çıkardık dendiki herkül de toplancak ii dedik verdik itemleri ona daha sonra boss bakdık eslantta talos kesdik önce ben 1 kere öldüm o zaman 61 dim ve pre diildim sonra kalkdık 30 taşa ama bilirsinizki 30 a kalksanda baya exin gider herneyse sonra boş çıktı gittik sq kestik iron nec. çıkardık yurtbayla ben % vurduk daha sonra bana sadece 50m verildi herkese pay edilcek dendi bossu 5-6 kişi kestik soruyorum herkül iron nec. 300m miydide bana 50m verdin? yurtbayın üstünü sen döşedin full eline mdyi sen aldın ama kaç kere ulaşmaya çalışdım sana hepsi fsss çok ayıp ettiniz bana

• quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

quote:

Arkadaslar Ben Beramusta Oynuyorum Nick Herkul_x ( Oynu Bıraktım )Yurtbay arkadasım yeni bir video cekti kendisi suan oynu bıraktı ve memlekette ilk videosunda hep ezikleri kesmiş felan diye yorumlar yapılmıstı oda bu videoyu cekip memlekete gitti duzenlemeyi felan ben yaptım Pk lar çok guzel Saintix gibi 70 lvl var dun heralde linki yanlıs yazmısım ve yazdıklarımda çıkmamıs nasıl olmussa :D

bu adama inanmayın
    anlatıym
    hergün dm kestik bi ton item çıkardık dendiki herkül de toplancak ii dedik verdik itemleri ona daha sonra boss bakdık eslantta talos kesdik önce ben 1 kere öldüm o zaman 61 dim ve pre diildim sonra kalkdık 30 taşa ama bilirsinizki 30 a kalksanda baya exin gider herneyse sonra boş çıktı gittik sq kestik iron nec. çıkardık yurtbayla ben % vurduk daha sonra bana sadece 50m verildi herkese pay edilcek dendi bossu 5-6 kişi kestik soruyorum herkül iron nec. 300m miydide bana 50m verdin? yurtbayın üstünü sen döşedin full eline mdyi sen aldın ama kaç kere ulaşmaya çalışdım sana hepsi fsss çok ayıp ettiniz bana
    quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

bu adama inanmayın
    anlatıym

Eğer bu arkadaşa yaptıklarınız doğruysa çok ayıp etmişsiniz. Nasıl kişiliklere sahip olduğunuzu gördük.
    Sizinle gelip de burada muhattap olmam bile kabahat.
    Ve son oalrak söylüyorum ben şimdiye kadar ne hitmachine ne zero apos deru basıyor rezillik demedim çünkü onların adını alma gereği bile duymuyorum. Gereksiz insanların hakkında pek yorum yapmayı sevmiyorum anlıyomusun?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.