Şimdi Ara

Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

dm slotunu basmanın eziklikle ne alakası var. o zaman cz de dropların yüksek olmasının ne anlamı kaldı. eslanttaki gibi risksiz bi yer size göre! tabi adamlar bascak. exp e yatmasına da sebep olacak. karşı ırkın xp kasmasına yardım etcek halimiz yok. tabi onların lvl kasmalarını istemeyiz.
    ağlayacaksanız eslantta kesin bu kdr basit

Belli ki sen daha oyuna yeni başlamışsın. Daha n00bsun ki saygı ne demek bilmiyorsun. Eskiden kişilerin birbirine olan saygısı kimsede kalmamış. Eskiden boss kesen adama dokunmazdı kimse CZde. Exp kasan adama dalmak ayıptı. CZde o kadar alan açmışlar Pk yapmak isteyenle yap PKni. Gidip de kasmaya çalışan adama niye dalıyon. Kaç kere olimpiada Bossu kesmeye başlamış adamın yanına oturup onu izledim ve bossu kestikten sora kapışmaya başladım. Kaç kere olimpia kralı cecilia ile yan yana golemlerde lvl kastım o bana dalmadan. Bu mu sizin saygınız? Sonra dionuz oyunu b*k ettiniz. Oyunun seviyesini düşürdünüz. Derler tabii senin gibi insana saygısı olmayan insan emeğine saygısı olmayan kişiler oyunu bu hale getirdi. Daha fazla konuşmak istemiyorum.
    Ve SaintX ide kessin dimi, YuRTBaY la birlikte 3 karus commanding offcer la zorla kesti. Ve SFORZaRiNG de çıplak, onu da zorla kesti. Çıplak bi admla md+8li full shelli adamın o kadar oyalanması da bir mucze doğrusu.
    EDIT: Ha bide aposta o kadar adam varken gidip de aposa dalmak tam bir eziklikten başka bişey deil.

Ya bu formda ne cevherler varmıs yeni öğreniyorum valla helal olsun bu oynu cok biliyorsun birincisi sen videoyu izlememişsin izlesen yurtbay full shelli değil bi kere yada iyi bi gözlemci değilsin saintx 70 lvl yurtbay 65 senın dediğim commanderler 40 dmg veriyor ve yurtbay zoırlada kesmiyor adam üstünü çıkarmıs yok uzun sürdü diyorsun odamda sanırım 70 lvl tam bilmiyorum bizmi dedik üstünü çıkar diye dd atıp üst cıkaran erkek oluyor üst cıkardıda noldu paket yaptık geri yolladık savunduğun olaya bakarmısın o onun ayıbı ukalalığı ben seni dd giyip çıplak keserim dedi yaptığı hareketle yurtbayda olm sen arttistsin buralar sana yaramaz git towna belki ünlü olursun dedi yolladı ben en bastada yazdım biz yurtbay çok guclu herkesi keser söyle böyle demedik ki adamın lvl 65 itemler belli yani gucu belli siz kendiniz abartıp kendiniz boş boş eleştiriyorsunuz ayrıca slot basma olayına gelince oynun amacını öğrenın ondan sonra konusun bunun saygıyla ne alakası var ozaman herkes bıraksın millet 70 olsun millet ful item duz<sun ne anlamaı kaldı ırklar arasındaki savasın oyuna yeni baslamadık biz kuralına göre oynuyoruz sen sadece oynuyorsun kuralları bilmeden bu oynu bu kadar ciddiye almayın altı üstü oyun eğlenmek için giriyoruz eğlenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roots -- 31 Temmuz 2006; 20:59:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Roots

quote:

quote:

dm slotunu basmanın eziklikle ne alakası var. o zaman cz de dropların yüksek olmasının ne anlamı kaldı. eslanttaki gibi risksiz bi yer size göre! tabi adamlar bascak. exp e yatmasına da sebep olacak. karşı ırkın xp kasmasına yardım etcek halimiz yok. tabi onların lvl kasmalarını istemeyiz.

Belli ki sen daha oyuna yeni başlamışsın. Daha n00bsun ki saygı ne demek bilmiyorsun. Eskiden kişilerin birbirine olan saygısı kimsede kalmamış. Eskiden boss kesen adama dokunmazdı kimse CZde. Exp kasan adama dalmak ayıptı. CZde o kadar alan açmışlar Pk yapmak isteyenle yap PKni. Gidip de kasmaya çalışan adama niye dalıyon. Kaç kere olimpiada Bossu kesmeye başlamış adamın yanına oturup onu izledim ve bossu kestikten sora kapışmaya başladım. Kaç kere olimpia kralı cecilia ile yan yana golemlerde lvl kastım o bana dalmadan. Bu mu sizin saygınız? Sonra dionuz oyunu b*k ettiniz. Oyunun seviyesini düşürdünüz. Derler tabii senin gibi insana saygısı olmayan insan emeğine saygısı olmayan kişiler oyunu bu hale getirdi. Daha fazla konuşmak istemiyorum.
    Ve SaintX ide kessin dimi, YuRTBaY la birlikte 3 karus commanding offcer la zorla kesti. Ve SFORZaRiNG de çıplak, onu da zorla kesti. Çıplak bi admla md+8li full shelli adamın o kadar oyalanması da bir mucze doğrusu.
    EDIT: Ha bide aposta o kadar adam varken gidip de aposa dalmak tam bir eziklikten başka bişey deil.

Ya bu formda ne cevherler varmıs yeni öğreniyorum valla helal olsun bu oynu cok biliyorsun birincisi sen videoyu izlememişsin izlesen yurtbay full shelli değil bi kere yada iyi bi gözlemci değilsin saintx 70 lvl yurtbay 65 senın dediğim commanderler 40 dmg veriyor ve yurtbay zoırlada kesmiyor adam üstünü çıkarmıs yok uzun sürdü diyorsun odamda sanırım 70 lvl tam bilmiyorum bizmi dedik üstünü çıkar diye dd atıp üst cıkaran erkek oluyor üst cıkardıda noldu paket yaptık geri yolladık savunduğun olaya bakarmısın o onun ayıbı ukalalığı ben seni dd giyip çıplak keserim dedi yaptığı hareketle yurtbayda olm sen arttistsin buralar sana yaramaz git towna belki ünlü olursun dedi yolladı ben en bastada yazdım biz yurtbay çok guclu herkesi keser söyle böyle demedik ki adamın lvl 65 itemler belli yani gucu belli siz kendiniz abartıp kendiniz boş boş eleştiriyorsunuz ayrıca slot basma olayına gelince oynun amacını öğrenın ondan sonra konusun bunun saygıyla ne alakası var ozaman herkes bıraksın millet 70 olsun millet ful item duz<sun ne anlamaı kaldı ırklar arasındaki savasın oyuna yeni baslamadık biz kuralına göre oynuyoruz sen sadece oynuyorsun kuralları bilmeden bu oynu bu kadar ciddiye almayın altı üstü oyun eğlenmek için giriyoruz eğlenelim.

Eğlenmek karşı tarafın saattlaerini yok etmek, adamı sinir edip çileden çıkarmaksa kalsın. Benim full shelli dediğim de lafın gelişiydi. Kuralına göre oynamak bu deildi eskiden. Boss kesen Xp kasan adama saygı gösterilirdi. Oyunu kuralına göre oynamak bu ise biz de zmnla değişiriz. Benim yukarda yazdıklarıma da dikkat et, video güzel adam sağlam dedim sadece orada exp ve DM de olanları kesmesini kınadım. Doğrusunu söölemek gerekirse ben de APOS basarım, DMleri basarım boss keseni yatırırım da neden yatırırım? Bana yamukluk yapan adamın ismini aklıma kazırım sonra boşta yakaladığım an alırım intikamımı. Bana hiçbişey yapmayanı hakkını almak bana yakışmaz. Ne ekersen onu biçersin die bi atasözü var. Kimseyi expe yatırım da kendimi başkasına düşman edemem, dedin kendin de oyunu zevk için oynuyoruz die. İşte olması gereken kural budur.

• quote:

quote:

baştan sona okudum topiği varya çekemiyosunuz maddening ile ne biçim herifsinizki ikide bir noob diyebiliyosun sanki siz o kadar güçlü charlara sahipsinizki laf yapıyonuz maddeninge zaten diyeceğim bişey yok safın teki konuştukça battıgının farkında bile değil sen ise laf yapıyosun yok adam çıplak nasıl oyalanmış mucize olmalı ya saçmalama be kardeşim sen n2oo nun olimpiyada kendisi hiç videosunu izledinmi adam çıplak önüne geleni doğruyo ne varki çıplak birini zorla kesmekte veya kesememekte bide apos slotunda sen nasıl hareket ediyosun ben genelde z r yapardım ve bazende aposa veya trolleri basıyosak trollere vurdugum olurdu ne alaka aposa vurmakla noob luk biraz olsun sus bence saçmalıyosun çünkü

edit: ayrıca cz de slot basmak kadar zevk verici bişey daha yoktur tamammı ordaki kargaşa kaçışma adama büyük zevk verir nasıl oyun oynuyosun anlamıyomki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmN20 -- 31 Temmuz 2006; 21:35:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

quote:

quote:

baştan sona okudum topiği varya çekemiyosunuz maddening ile ne biçim herifsinizki ikide bir noob diyebiliyosun sanki siz o kadar güçlü charlara sahipsinizki laf yapıyonuz maddeninge zaten diyeceğim bişey yok safın teki konuştukça battıgının farkında bile değil sen ise laf yapıyosun yok adam çıplak nasıl oyalanmış mucize olmalı ya saçmalama be kardeşim sen n2oo nun olimpiyada kendisi hiç videosunu izledinmi adam çıplak önüne geleni doğruyo ne varki çıplak birini zorla kesmekte veya kesememekte bide apos slotunda sen nasıl hareket ediyosun ben genelde z r yapardım ve bazende aposa veya trolleri basıyosak trollere vurdugum olurdu ne alaka aposa vurmakla noob luk biraz olsun sus bence saçmalıyosun çünkü

edit: ayrıca cz de slot basmak kadar zevk verici bişey daha yoktur tamammı ordaki kargaşa kaçışma adama büyük zevk verir nasıl oyun oynuyosun anlamıyomki

Niye çekemeyelim ya. Alla alla imzamda olan charımı önceden görcektin, hacklenmeden önce, dual md+8, iron belt, 1 tane rogue earring, shell helmet+7, shell pauldron+7, 1 tane rol ve wp vardı. Hem benim oynadığım serverda deil, nieyini çekemicem. Başında da dedim güzel video die ama o baskınlarını kınadım. PK yapmak isteyen adamlar gitsin PKsını human base ile orc base arasında yapsın. Gitsin spike town yapsın.
    Trollere vurduysan sana da helal olsun, sen bowl dönerken yanlışlıkla atrosslara da vuruyosundur. İnsan koskoca yukarda yazan trll yazısını görmezmi bakmadan mı dalıyon daldığına.

• ewt o apos olayı dikkatimi çekti program olabilir diyorummm ama olmayabilirde
  • Ben bu YurtBaydan Azmı Çektim Beramusda Oynarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

ewt o apos olayı dikkatimi çekti program olabilir diyorummm ama olmayabilirde

Al işte geri zekalı herkes senın gibi salakmı 65 lvl çok ii itemlere sahip kosp vs. gibi program kullanıp hacklenmeyi göze alsın aposa vurmakla programın ne alakası olur onu anlamadım sen zaten bu oynu bilsen dmg verdiği yerlerde devamlı begin atack felan yazısı geçiyor bu ne anlama geliyor biliyormusun bilmessin çunku sende o kadar beyin yok r yapıyor atack a geciyor skil s r yapıyor buda comco oluyor skilleri daha hızlı rakibine vurmak için yani kısaca z r s adam r ile aposa vurmus sazan olup atlıyorsun hemen bu kez ne iftira atıpta kendime kufur ettirebilirirm diye sen ne geri zekalı bir beyinsizsinki her yorumunda yok dupeci yok su yok bu diye yorum yapıyorsun anlamadığım yurtbay senı en fazla kesmiştir nie bu kadar kafayı taktın anlamadım zoruna giden ne onu söyle derdini anlıyalım. Bence senın acil bir tedaviye ihtiyacın var sen bu oynu oynaya oynaya kesile kesile psikolojin bozulmus.

• Sacma şeyler soluyosunuz bence,1.adam soyunmasaydı zorlamı soydular ? ve su 2. konu cz de neden trol daha fazla ? neden raven daha fazla ? neden daha fazla boss çıkar ? bunlar cz nin ortak alan olmasından kaynaklanıyor ben rol un kutusunu actım tıklayamadan üstüne kesildim cok küfür ettim ama rol bu almak kolay olmamalı kolay olursa herşey ne anlamı kalırki? o zaman 50 lvl olan herkes cz ye takılsın normalini iki misli ex kassın boss kessin 60 da shellerle +8 dual mirage larla dolaşşın bumu olmalı ? ki arkadaşda acıklık getirmiş olaya yurtbay ın önceki klibi ve bu klibi arasında dağlar taşlar var ben compact beni tanır belki yurtbay onceki oynayan kişi ile her türlü kafa kafaya girerim ama bu oynayan vatandaş çok iyi,ha birde apos olayı var bu kimin başına gelmiyoki? hangimiz slot basarken trole aposa ravene dalmadık ? ama şu saintx mevzusunda hak veririm sana saint devamlı z yapıyor büyük ihtimal ve hedef görüyor commanderleride herkes yapar bunu bir kac karşı ırkı kesicek en iyi yerde commanderlerin bulunduğu ortamdır sebebi belli her z farklı hedef gösterir takip zorlaşır,birde lazoglu sanırım bufsız tek spike da kızardı :)sonuca geleyim yurtbay ı buklipte oynayan kişi bu işi biliyor gecen klibede noob ları kesmiş diyen bendim hatlarsanız ama bu klip çok farklı.

• quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

Sacma şeyler soluyosunuz bence,1.adam soyunmasaydı zorlamı soydular ? ve su 2. konu cz de neden trol daha fazla ? neden raven daha fazla ? neden daha fazla boss çıkar ? bunlar cz nin ortak alan olmasından kaynaklanıyor ben rol un kutusunu actım tıklayamadan üstüne kesildim cok küfür ettim ama rol bu almak kolay olmamalı kolay olursa herşey ne anlamı kalırki? o zaman 50 lvl olan herkes cz ye takılsın normalini iki misli ex kassın boss kessin 60 da shellerle +8 dual mirage larla dolaşşın bumu olmalı ? ki arkadaşda acıklık getirmiş olaya yurtbay ın önceki klibi ve bu klibi arasında dağlar taşlar var ben compact beni tanır belki yurtbay onceki oynayan kişi ile her türlü kafa kafaya girerim ama bu oynayan vatandaş çok iyi,ha birde apos olayı var bu kimin başına gelmiyoki? hangimiz slot basarken trole aposa ravene dalmadık ? ama şu saintx mevzusunda hak veririm sana saint devamlı z yapıyor büyük ihtimal ve hedef görüyor commanderleride herkes yapar bunu bir kac karşı ırkı kesicek en iyi yerde commanderlerin bulunduğu ortamdır sebebi belli her z farklı hedef gösterir takip zorlaşır,birde lazoglu sanırım bufsız tek spike da kızardı :)sonuca geleyim yurtbay ı buklipte oynayan kişi bu işi biliyor gecen klibede noob ları kesmiş diyen bendim hatlarsanız ama bu klip çok farklı.

Hahahahaha seni biliyorum ufaklık oynarken senı görünce hep diyom dal suna diye nedendir bilmem bu oyunda sen Breww Facufuccı ılans lazoğlu sizi görünce nedense kesesim geliyor ama charım yok oynamıyorum :D ya bide bi arkadas var nerde görse ilision atıp kaçıyor ilk seferinde tek spikede aldı artık ellemiyoruz onu ama arkadasın adını unuttum çok sevdim çok hoş oluyor bowlda görüyor ilision atıp kaçıyor her seferinde :) herneyse yaza yaza ellerim acıdı biz yurtbay çok guclu herkesi keser diye bir iddia yazmadık bir video cektik insanlar izlesin eğlensin diye ama bir çok kişi olayı saptırdıkca saptırıyor nedendir anlayamadım gitti ben hitmachineyi hiç ama hiç sevmem duple +3 ful unıg +8 sheller arkasında 2 priest debuf magelerin ortasına adamlar zaten paper defansıda silinince işi bitiyor 1vs1 de her turlu hileyi yapıyor ama adamı yere göğe sığdıramıyorlar ben bu adamdan hoşlanmıyorum ama yinede videolarını defalarca izliyorum çünkü bu oynu zevk için oynuyorum ve izlerkende keyif alıyorum bu oyun bunu alıp baska seylere cekip habire sacmalamanın anlamı yok

• nedenini söliyim gecen denk geldi 1 saat icinde 4 sefer aldım yurtbay ı o yüzdendir ama 1vs1 olmadı hiç o başka farkındayım yurtbay beni gördüğü zman direkt bana geliyo ki bende yurtbay ı görünce herkesi es geciyorum :) oyun bu keserizde kesilirizde beni çıplak çok adam kesti bende çok adamı kestim bu bu şekilde sürer gider..
  • bırakın bu adamı konusmayı dedıgım gıbı konusmaya deger bır adam degıl 62 lvl im ve benı kesmekte zorlanıyo ve benden 900 1k arası damage yıyosan senın 1100 defansına şaşarim bende 740 defans var bana sen 1050 felan vuruyosun sana sunu sölim bana ks yapma sen kesemıyorsun baskası kesıyo uzuluyorum sonra sana benı kesemedıgın ıcın
    ıyı playersın ama öyle anlatılacak kadar ıyı degılsın
  • Adam ii oyuncu lütfen b.k atmayn..lwline göre gayet ii oynuyo
     Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

bırakın bu adamı konusmayı dedıgım gıbı konusmaya deger bır adam degıl 62 lvl im ve benı kesmekte zorlanıyo ve benden 900 1k arası damage yıyosan senın 1100 defansına şaşarim bende 740 defans var bana sen 1050 felan vuruyosun sana sunu sölim bana ks yapma sen kesemıyorsun baskası kesıyo uzuluyorum sonra sana benı kesemedıgın ıcın
    ıyı playersın ama öyle anlatılacak kadar ıyı degılsın

Bende sana bişe diyeyim ben kendim oynarsam doğrudur kesersin veya seni zor keserim ama charın asıl sahibi oynarsa yani ufaklık seni kesmesi 3 sn sende 750 defans lvl 62 miş sen nesinki anca cerez olursun burda atıp tutmak kolay çok biliyorsan cek video yayınlada konus burda sallayıp durma biz senın gibi sallamadık cektik videoyu koyduk hersey ortada yok uzuluyorum ediyorum sen kendi ezikliğine uzul burda laf oynu yapıpta kendini bir yerlere getirmeye calısma. Çok biliyorsan aynı yurtbayın kestiği adamları kes video cek yayınla ozaman atıp tut .

• ksura bakma kardes bende cevap yazma hakkını kendimde hissettim cunku su yazdıgın sey yanlıs herkulun uzerinde 150m varmıs gelmis herkese 50ser m olarak dagıtmıs yazmıssın herkul ondan onceki bi zamanda clandaki online olan bazı kisilere 10 m para dagıttı buda pot parası olarak isimlendirildi snake queen bu pra dagıtıldıktan bayagı bi sure sonra kesildi siz bizi clandan attınız 50 m yi hurcooya ole verdiniz Ben Dondi ayrıca sadece bu degil dmden dusen warior shell preist impacth fln biz bu itemleri size karsılıksız verdik sadece o degil belt of dextry roque earingler fln bunlar hep sizlere verildi bide simdi okudum bi ark yurtbay ustu cıplak bi adamı zor kesti fln demis o adamların ustu cıplak degil tıpkı kunt ile hitmachinenin kapısmasındaki gibi onların uzerinde +8 yada +9 hp takılı elbiseler var kafalarındada genelde dagger oluyo he gelelim verilecek itemlere ben item fln istemiyorum zaten oyunu bıraktım bana verilecek itemler hurcooya verilsin Zagor kardesin basarılarının devamını diliyorum cunku o clanda bana gore en harbi insan o

• ya ben gene bisey yazma ihtiyacı duydum madding mi nedir kardes sana soruom bu adamların dupe yaptıgını nerde gordun?Kedi uzanamadıgı ete mındar dermis buda ulasamadıgı iteme dupe dio bu arklar nerdeyse her itemi bizim yanımızda dusurdu her bosu beraber kestik talos snake queen tk harpy queen etc... ve bunlardan cıkan itemleri satıp ya yerine item aldılar yada islerine yarıyosa kendileri kullandılar ama dupe yaptıklarını duymadım yaptılarsada sanane sana dokunan ne? bide yavuz star sana diyem bari hurcooya yalan konusunoz demisin dm den dusen shell dahil butun itemler herkule verildi ben seni tanımıyorum herkul beni bilir dmden dusen warior shelli ben karsılıksız kendim trade atarak verdim biz suna bisey demiyoruz tmm clanda oncelik vardır once zagor sora yurtbay tmmda ondan sonraki itemleri naptınız?zagora full shell bastınız yurtbaya md takı fln verdiniz sora kimi duzdunuz ben onu cozemedim nazgol clan bugluydu ve biz clan icin yalvardık diosun bana clana gelirmisin diyen herkuldu kendisine sorarsan cevabını verir ve hurcooda aynı sekilde girdi clana bana sozunuz vardı ustumu full shell dizecektiniz ama dizmediniz nezman karsınıza cıkıpta bana item vermediniz gibi bi laf ettim? hurcoo ya yalancı demen hosuma gitmedi benim yerim yurdum belli diosun bizimde yerimiz yurdumuz belli iki item icin laf etmeyin 70 lvl olmussunuz artık size lazım olan item yoktur heralde gelin insan gibi deyinki size bole bole item borcumuz vardı onları verelim bunları demediginiz icin hurcoo size cıkıp bu adamlara inanmayın fln gibi laflar etmistir ki bu konudada haklı neyse uzatılcak mevzu degil ayrıca serkanın buraya yazı yazmasını sabırsızlıkla bekliyorum eger yazmassa ben kendisini arayıp onun adına bikac sey soylicem

• Yurtbay. PvP de _Wild_Lord_ ve NNCS gibi 70 adamları alan birisi olarak konuşuyorum...Senin hakkında bazı eleştirilerde bulunacağım :

*Ordaki videonda öldürmüş olduğun adamların en kayda değeri bence Orkos ve SaintX. Tamam Orkos u hakkınla aldın diyelim ... SaintX'e o tip 5 tane guard'ın arasında alarak kesmenin bir mantığı yok. Senin bu yaptığının PvP kurallarına aykırı olduğunu söylemeliyim.

*2. bir mevzu da apos basma hikayesi ... Ben SoulTeam cLanının pelerin görevini yaptım. Oradaki adamların lvllerini az çok biliyoruz yani ... O clandaki en yüksek lvl başkanda. LvL'i 62 => MyDudePriest .

*Cz bowlda pvp yaptığın warrioru zaten havada karada alırdın. İtemleri kayda değecek kadar iyi değil .

Bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın. Ben sadece eleştirilerimi belirttim . Her şeye rağmen charın canavar gibi ... Allah hackten vs. şeylerden korusun.. İyi oyunlar . SaygılarımLa .
  • Bende sana bişe diyeyim ben kendim oynarsam doğrudur kesersin veya seni zor keserim ama charın asıl sahibi oynarsa yani ufaklık seni kesmesi 3 sn sende 750 defans lvl 62 miş sen nesinki anca cerez olursun burda atıp tutmak kolay çok biliyorsan cek video yayınlada konus burda sallayıp durma biz senın gibi sallamadık cektik videoyu koyduk hersey ortada yok uzuluyorum ediyorum sen kendi ezikliğine uzul burda laf oynu yapıpta kendini bir yerlere getirmeye calısma. Çok biliyorsan aynı yurtbayın kestiği adamları kes video cek yayınla ozaman atıp tut

benı tanıyan tanır benım hıcbır amacım olmaz burda sunu kesdım bunu kesdım le adam olacagınızımı sanıyorsunuz cektın de neyı cektın kımı kesdın de cektın bır tane adam akıllı 1vs 1 ın yok benım sızın gıbı bır iddiam olmadı bunu söle kesdım böle kesdım dıye yok su oynarsa böle olur yok bu oynamıstır kesmıstırsın bırak bu ayakları orta malımı sızın charlar bıde clan kurun mılletten ıtem lerı toplayın sonra ortadan kaybolun benım söle ıtemım var böle ıtemım var hava basın ben +8 md alabılmek ıcın 1 hafta full atı bekledık ve baska bırsey yapmadık
    clan kurup mılletın hakkını calmadım ıhtıyacımda yok ...
    cz de gorusmek uzere ama 15 gun yokum 15 gun sonra

• zzzz
  • serkan destan flnmı yazıon hade yemek yicem msnye bak bari :D
  • Tr::aResIz::Buff
    http://rapidshare.de/files/27915473/traresizbuff.jpg.html

Öncelikle konuyu tek bir ağızdan dinleyip de sizleri kınıyorum diyen arkadaşlara çok ayıp ettiklerini belirtmek isterim.Ben HeRKuL_x in clanında oyuna başladım.LvL im onlardan 2kat düşük olsa da beni aralarına aldılar,şu anda 63 üm ama 62 LvL ime kadar onlar getirdiler.Hak vermeme davasına gelince.LvL im 55 iken giuebileceğim en iyi int üstlerini giydim.60 LvL da battle priest e döner dönmez elime direkt iron impact aldım.AMA BUNLARI BEN ALMADIM¿?¿. . ."AYIP ETMİŞSİN,HAK YEMİŞSİN" dediğiniz adam;yani HeRKuL_x aldı.Bana aldığı bu itemleri clana girer girmez tahsil etmedi,bu konuda gerçekçi olalım bence.Hangi clan leader i clanına ilk giren kişiye çok özen gösterebilir ki ?Şahsen ben clan leader liği yaptım,ama clanıma bu kadar sahip çıkamadım ve bu kadar item veremedim.Çünkü organize olamıyordum,bu başka konu.İron Neck. davasına gelince. . .
    O konu hakkında da söyleyecek lafım çok...ama size özet geçebilirim.hurcoo yu çok iyi tanırım,iyi arkadaşımdır...fakat bu yazıları yazan hurcoo nun asıl sahibi değil,yeğenidir.Olaylara objektiften bakmayı bilemeyecek kadar da yaşı küçük olmalı.hurcoo'yla 1senemi aynı cafede geçirdim,Herkul le ise sadece 5-6 sefer görüşebildim.yani anlayacağınız gibi hurcoo ya daha yakınım ama objektifim.İron Neck yüzünden clan bozulmadı ve böyle bozulacak bir clan değildi.Hurcoo nun orda % atıp yatması herkesin başına gelebilecek olay.Ben clanımızın warriorunu heallerken etraftan çekilen uruk lara az yatmadım,ama düşen itemin bi ucundan da tutmadım.
    Clanımızın bozulma sebebi;Eski clanımızda daha eski clandan gelen bir arkadaş,şimdiki yaptığımız herşeyi kavgalı clanımıza anlatıyormuş.Geç de olsa anladık ve clanı disbandladık.Bug olduğu için dolayısıyla clan kuramadık."rumeli" ismiyle "NAZGOL" denilen bir clanın çatısı altında geçici olarak toplandık.Yani anlayacağınız "iron neck için clan bozuldu" denilmesinin sebebi yok.Bu clan zaten bozulacaktı ve biz böyle dandik bi isim altında zaten toplanmayacaktık.Zamanı geldi ve clan disbandlandı.50milyonun davasını da herkulle sürekli yaptılar ve herkul de 50m için bu kadar huzurun bozulmasından hoşnut kalmadı,yeni kurulan clana bu arkadaşı almak istemedi.Ne yalan konuşayım DONDi de arada kaynadı:)

benimle irtibata geçmek isteyenler enTRsan@hotmail.com msn adresim...

Az sonra devam edeceğim. . . Yurtbay ın full item alması konusunda. . .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.