Bakın burda açık olayım yurtbay bizim clanda kıskanılacak itemlere sahipti.Ama ondaki itemlerin çokluğu konusunda itirazı olan kimse yok.Anlatmaya çalıştığım şey;hurcoo nun clana gelmesinin 1. haftasında kimsenin itemine laf söylemeye hakkı yok.sadece 1 iron bizim clanımızın yaptığı dropların yanında "clan disbandlayacak kadar" önemli değil.Benim yurtbay ın itemlerine karşı olup olmadığım da şu anda söz konusu değiL...
Benim bu clandan çıkışım beni çok üzdü.Charım beramusun yaşadığı büyük kriz zamanında tamamen soyuldu ve itemsiz kaldı.Kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalıştım ama daha çok arkadaşların moralini bozdum.Sonrasında ise ben de bana yapılanı yapmaya karar verdim ve char soyma gibi adi ce bir işe başladım.Bunun için herkesten özür dilerim ama içimdeki sinirle yaptığımı üstüne basa basa söylüyorum.Bu sırada yurtbay arkadaşımla bu char hackleme konusunda 1-2 kez sürtüştük.Son sürtüşme gerçekten son oldu ve clandan soyulacak birisinin bana mal edilmesini aklıma bile getirmek istemedim,clandan istemeyerek ayrıldım...
Başka konularda aydınlanmak isteyen arkadaşlar varsa konuyu bilmeden herkul ü ve yurtbay ı eleştirmesin,ben onları bilgilendiririm...
Tr::aResIz::Buff
2.ciside serkan hurcanda muratta clan iron neckle icin bozuldu demedi orda clanı item icin dagıtmadık diyen yavuzzstar denilen ark ve yavuz hurcana yalancı dedi bu olayların tam ortasında yer alan adam sensin biz nazgolde iken yada nazgolden cıktıntan sora gidip su itemimizi verin bunu bize verin dedikmi herkul gelip yok sana sukadar para verecezyok suna su itemi verecez dedi ben burdan ne herkule nede hurcoya kızıyorum hurcan sadece hakkı olanı istedi bunuda lmak hakkıydı nazgole girdigimizde dmden dusen item kime giderse onun hakkıdır diyen herkuldu ama biz warior shell de dahil olmak uzere bi kac item daha verdik sadece bu ve 50 m icin ortalıkın gerilmesi sacma murat sende bu konuyu acmamalıydın Hurcoo nun 50mye ihtiyacı yok olmıyacakta onun arkasında bizim gibi dostları var yanlıs tanınmasını istemem
hurcan ın hiçbirşeye ihtiyacı yok ama murat ın bu konuda konuşmasının sebebinin ne olduğunu bilmiyorum.canı sıkılıyorsa başka şeyler yapmalı bence...
yavuzstar denilen arkadaşı cevaplamama gerek yok.kim olduğunu dahi bilmiyorum ama bildiğim birşey var o kişi hakkında;hiçbirşey bilmiyor...
herkul ün dm den düşen birkaç itemi alması da herkesin rızası ile gerçekleşti.itemi vermezsen.... şeklinde bir durum olmadı mustafa.yani bu adama neden bunlar söyleniyor?
bu arada arkadaşlar yavuzstar kimdir bilmiyorum demişim...nick i yanlış yazmışım kusura bakmayın;dupe yapıyorlar diyen vatandaş ın nick ini bulamıyorum.onu söylemek istedim,yanlış düzelteyim. .
ulan ne iştir ya biri cıkar 0000000 die birinin vidosunu koyar biri cıkar f9dewil die birinin kini koyar
herkes apışarak waybe herife bak felander salya akıtır türkün biri cıkar video koyar yok ezik kesti yok
itemleri calıntı yok öle yok böle bitane eline salık dien olmadı size hiç bişey demiorum ben bu oyunda ki bü tür türkler yüzünden
herkese ing ayağı cekecem nerdeyse yakında
sacmalamayın azcık saygı ve aslınıza sevginiz oldun
kardeş eline salık
Selam herkese.Ben Uğur Yurtbayla iki videoyu çeken kişi yani :p Şuan tatildeyim.askere cagırıolar anasını satim.1 yılım var die seviniodum 1 tertip gidiomuşuz 4 ayım kalmış.şaklabanlıga gerek yok.kısaca gecim oldugum yerde net var ama cıkmıyorum bugun öylesine girim bakim dedim.bi msj yazıp cıkıcam ve ardımdan yazdıklarınızıda okuyup cevaplayamayacam.yavuzzstar nicki baskasının bu msj ı yazmak icin istedim arkadastan yani yavuzzstar die yazan kişi ben deilim bunuda belirteyim. şimdi şunu diyim birinci videoyu cekerken cok lag vardı zor oynuyordum videodan anlarsınız aslında cok gec vuruodu.ikinci video biraz daha iyiydi.ben cekerken de oyunu oynarkende cok zevk aldım. item konusuna gelince. Rogue earringin biri icin 2 defa yattım okeyledim herkul_x zagor ben kestim healsiz cokta ks oldu,diğer rogue earringi zagor ve nervaus cıkarmışlar saolsun bende yok die bana verdiler. Warrior pendant ı kendim cıkardım bi gece warrior pendant kullanıyorum. Serkanla priest pendant cıkarmıştık bi süre onu kullandım kriz döneminde kimsede para olmadıgı icin sattım mana parası yaptık clanda olmayan ama mahallemde olan bi kac arkadasada para verdim serkan beramusu bıraktıgını duymuştum olsaydı onada verirdim.(pp yi cıkardıgımızda elixirde cıktı serkan onu aldı ben bunu satim dedi ok dedim.)elf belti calvinkleinden aldım.rolleri kendim düşürdüm. kafalık shell düştü o an benim hakkımdı bvaşka rogue yoktu aldım +1di üst shel benim hakkımdı dm den düştü+1 aldım.boots shelli pazardan aldım +1ken bu shelleri +7 yaptık.2 parcada +7 chitin var. yani şunu diyim herkul_x ve zagor harici benim itemlerimde kimsenin söz hakkı yok konuşamaz konuşursa halt eder. neyse ben oyunu bıraktım artık baskası oynuyor.diğer konulara hiç girmicem boş konuşup vakit geciremem. eve gitmem lazım:)(ha charı satmadım öylesine verdim oynuo bi abi) ben artık yokum isteyen istedigini yazsın herkese slm.(la yorum yaparken video hakkında yapın bi nete girim bakim dedim gunler sonra bun ne manzara böyle :( ) herkese iyi oyunlar iyi eglenceler banada hayırlı tezkereler bye bye
Dupe konusuna da gelince. . .
Dupe yapmayı öğrendiğim gün büyük heyecanla internet cafede 5pc açtım...gayet güzel dupe yaptım ama yaptığım şeyler +8ms ve +11 takı...bu yapılan dupeyi de herkes biliyor.gm notice den "tezgahlardan item almayın"şeklinde kendini yırtıyor.Yaptığım dupenin daha doğrusu ms ve +11 takıların arkasından yanlış hatırlamıyorsam 4gün roll back geldi.Yani kötü iş yapmayı yine beceremedim :S Eğer dupeci ismi istiyorsanız hergun beramus 1 de +8ib satan Taz_The_Havler a bir pm atın.6ay önce arkadaşıma dupe rogue shell pauldron verdi ve hala daha hatasını telafi etmiş değiL. bir insan hergün +8ib satar mı ?
herkül ün yaptığı en kötü şey.bizim tk mızı elimizden alan party nin priestlerini yatırtması..bunun için de buyrun konuşun.Kim yapmaz ?
yurtbay ben Dondi hayırlı teskereler itemleri saymana gerek yok adamı uzunda kessen kısada kessen sonucta kesmissin bunu nie sorun yapıoalr anlamadım beyenmeyenler adam ole kesilmez bole kesilir der gider bi video ceker koyar buraya bakar yorum yaparız camur atmanın manası yok sonucta kesmismi kesmis bu arada banada askerlik kagıdı gelmisti bendemi gidiom yoksa? onu nerden ogrencez bilen bilgilendirsin kacak olmayalaım bide
hayırlı teskereler uğur...
dondi seni almazlar la :D 87 doğumluysan eylülde muayene ye gideceksin.sonra da askere
dupe yapıolarmıs bilmiodum :D bu konuda ozur ama kendi uzerindeki itemler dupe degel hepsi bostan cıktı o itemlerin cıkması icin kactane tk kestik bos kutuları tıkladık orada olanlar bilir
dondi'm benim...boş kutuların %5 i item verse şimdi kral gibiydik..ben de charı satmazdım:) bu arada 63 lvl battle priest satıorum.iletişim enTRsan@hotmail.com
helal olsun uğur.... osmanlıyla 1babahindi ile yaptığun 2vs1 ve orkos la yaptığın 1vs1 çok hoşuma gitti.keşke bırakmasaydın...
Ben Herkul_x Beyler şimdi su mevzuları birde ben ele alayım da tam olsun herseyi bir kere yazıcam olayı bilmeyen arkadaslar kalkıp boş yorumlar yapmasın burda söz hakkı doğacak kişiler sadece olayı yasayan kişilerdir yazıcam yanlışım olursa duzeltin.
Hurcoo Sana 50 m para kalmıstım sözüm vardı vercem diye bugun onuda verdim sana borcum kalmadı birde demişsinki bi ton item çıkardık herkul de toplandı sattı paramızı vermedi ben senden 1 tane dm itemi almadım aldıysam burda yaz ve sana borcum kaldıysa borcumuz varsa öderiz. Dondı sana 2 adet Shel borcum var öyle demişsin hurcoya çok zaman gecti hatırlamıyorum ama madem var ayın 25 ne doğru sizin oaraya kafe acıcam o zaman vericem shellerini suan oyun oynayamıyorum . İtem olayına gelince Bu gune kadar clanımın elindeki hiçbir +8 i pazardan cekmedim cekecek kadarda enayi değilim glave +8 md +8 ler elixir +8 elixir +9 hepsini kendim bastım. Dupeci diyen salak bir kere dupe bilsek yurtbay +7 chitin +7 shel giymez ful +8 shell giyer bugun 70 lvl zagor chitinla gezmez. Dondı ayrıca demişsinki bir sürü item zagoru duzdunuz yurtbayı duzdunuz gerisi noldu senın bizimle oynadığın dönemde en fazla 3-5 item çıkmıstır yalanmı ? ayrıca siz clanda fazla uzun kalmadınız eğer kalsaydınız bunun en iyi sahidi serkandır ben clanımdaki adamın master olunca mastırını acarım itemini alırım ha hepsi bi anda olmaz ama zamanla ne varsa duzulur herkesin yalanmı serkan ? Ben clanda herkes lvl kasarken Herkul_x ile millete mana parası vermek için pazardan çıkmıyordum mage earring millet nedir pek bilemezken ben clana mana parası yok kasamıyor diye +1 unıglerimi sattım clan kassın diye bugune kadar kim mana param yok dedide vermedim kim su item lazım dedide almadım ? Ben clan için uğrasmaktan lvl kasamadım buna serkan sahittir zagor kral18 yurtbay sansar hepsi sahittir şimdi herkes kalkmıs burda yok dupeci yok söyle yok böyle yorum yapıyor olayları bilmeyen dısardan yorum yapmasın BİZ NE KİMSENIN EMEĞİNİ ÇALDIK NEDE İTEMİNİ VARSA ÖYLE BİŞE BURDA YAZSIN. Videodaki yorumlara gelince burda bir çok kişi sadece boş konusuyor adamda item yok veya yurtbay vermiş md +8 leri g. ne kesmiş kıskançlıktan ne yazacaklarını sasırmıs bir çok kişi dediğim gibi bu video bu yabancıya ait olsaydı yere göğe sığdaramazlardı o çok konusanlar yurtbay oluncamı zorunuza gitti çok bilen çok konusan kendi kessin kendi yayınlasın görelim uzatıp durmayın.
merhaba herkul_x yazdıkların hakkında bir yorum yapmak istedim... bu arada yurtbay ın videosunu 3.kez izliyorum;attığı damageleri yediği damage leri hepsini inceledim ve gerçekten büyük yol aldığını kabul etmek lazım.biliyorsun ki uğurla aram son olaylardan sonra pek iyi değil..iyi olmamasına rağmen yiğidi öldür hakkını yeme demek lazım.
bu arada dm den düşen itemler satılıp herkese dağıtılsaydı şu anda bile bizim clanımızdaki herkes "need ....... item pm me pls" yazar,upgrade i yapanlardan,üstüne de hava parası konulmuş itemleri kovalardı.ben soyulduktan sonra +6ms istedim,tezgahlarda çok ucuza bulduk ama kendi basmamızı bekledik(bu arada soyulmadan önce +6ms'm vardı).Kısmet olmadı belki de ben sabredemedim belki başka bişey...oyunu bıraktım.Yurtbay ın itemlerine sahip oluşunu yazması hoşuma gitti ama aldığım elixir dan ilk çelsede kimsenin haberi yoktu:) daha sonrasında herkul e bunu bildirdim.bizden büyük clandan kestikleri yaratıkların kutularından düşen itemin i sini koklatmazlar ama biz böyle değiliz.herkul zagor u giydirdi,zagor da bizi.nihayetinde herkulun 1kişiye yaptığı yatırımdan bütün clan faydalandı.dondi nin verdiği shellere gelince;az önce msn de dondi'yle görüştüm,zorla hiçbirşey vermediğini duymak istedim ve duymak istediğim şeyi bana tereddüt etmeden söyledi.Burdaki yazıyı okursa da dondi lütfen bunu yazsın.Bu arada bu tartışmanın hurcoo nun asıl sahibi değil,yeğeni tarafından çıktığını da eklemek isterim.çünkü hurcoo nun sahibi olan hürcan item ve para lafını buralara taşımaz,herkulle 1e1 halleder...
Serkan bu arada bana acil iskanlı internet kafe acmak için dukkan bak pls
PLS HELP ME
abi hazır satılan cafeler var bu 1. 2.side burda %80 cafe için iskan var.avcılara bakarım.bütün burdaki arkadaşlara haber verdim,mekana en az 30kişi toplanır,pc leri ona göre ayarla abi cart curt demesinler:)sorunsuz oynasınlar devamlı olurlar.sen beni msn e eklesene.burdan zor oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme